![]() |
Sessizliğini seviyorum dünyanın,
haykırışlarını değil. sessizlikte kaybolmayı seviyorum en çok da yolu bilirken kaybolmayı. yalnızlığını seviyorum dünyanın kalabalığını değil.. yalnızken mutlu olmayı seviyorum en çok de sen yanımdayken olanını nefretini seviyorum dünyanın aşkını değil.. nefret ederken delice sevmeyi seviyorum. en çok da seni bu kadar severken nefret edebilmeyi. |
aşkına tutulup göz yaşı döken
sensizliğin acısın yıllarca çeken her an aşkından boynunu büken bir LİSELİ görürsen işte o benim imkansız aşkına şiirler yazan sevdasını kalbine kazıyan gece gündüz yüreği sızlayan bir LİSELİ görürsen işte o benim sevdası için her gece yanan çaresiz derdine derman arayan her şeyden vazgeçmiş kaderine ağlayan bir liseli görürsen işte o benim. |
*******den bır gece uyanırsan apansız uzaklarda elemlıI garıp bır kus
otuyorsa bır ceylan agliyorsa dağlarda ve mezarım üstünde bır salı gül bıterse bılkı senı coook sevıyorummmmm BITANEM (L)S(L). |
Yillarin Sonsuz BoŞluĞunda
Ellerİ Cebİnde Halİ PerİŞan BenlİĞİ KaybolmuŞ Şuuru Noksan Bİrİnİ GÖrÜrsen Benİ Hatirla Ümİdİ Kararip SÖnen EkmeĞİ Aciya DÖnen İnleyİp Nİhayet Ölen Bİrİnİ Duyarsan Benİ Hatila Ümİdİnİ Bİr BoŞluĞa BaĞlayan ÖmrÜnce GÜlmeyİp Her GÜn AĞlayan Hayati Her Zaman Yalnizlik Olan Bİr Garİp GÖrÜrsen Benİ Hatirla |
BÜtÜn Dİleklerİm Yanlizca Sana Yazdigim TÜm SÖzler Şİİrler Sana
GÖnlÜmÜ Kalbİmİ VermİŞİm Sana BaŞka Ne Yapayim SevdİĞİm Sana Sen Benden Uzaklarda Sensİzlİk Şarkisi Dudaklarimda Anlamadin Benİ Anlamasanda Ne Olrsa Olsun Darilmam Sana İsmİn Şarki OlmuŞ Dudaklarim Da BaŞka Ne Dİyeyİm SevdİĞİm Sana Bu AŞkima Duygularima Sana DuyduĞum Şarkilarima Cvp Gelmesede AŞkima Bİr ÖmÜr Boyu SÜrecek Bu Sevgİm Sana... |
Zamana yelken açtım esmedi rüzgar
Gönlüme yasak koydum dinlemedi aptal Sen gideli bu diyarda ötmedi kuşlar Gel artık ölüm senden korkmuyorum Kaybedecek neyim kaldı Gözyaşlarım sel oldu aktı Bir umut vardıya oda gitti Gel artık ölüm senden korkmuyorum |
Seni seviyorum diye
Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varlığın |
seni biliyorsam
sana tapıyorsam sana aşıksam bilki seni seviyorumdur ı love you |
Bana sensizliğin,
Acısını kim verebilir'ki Senden başka... |
BEN SUSARIM 11-11-2007
Babam anam kardaşım dostlarım merhaba merhaba. Gitsem canım kalır darda. Bir ölecek askerin var oğlunla gurur duy baba. Ayrılmak ne zormuş sizden. Son bir kere daha sarıl ardımdan dua et yalvar Allaha. Anam gardaşım ne olur bu son deyip sarıl daha sarıl daha daha daha çok sımsıkı. Biliyorum sarılmanın gelmez sonu. El sallamak yaşlı göze. Bunlar giderken söylenen. Ya dönmeyen geliş nasıl. Adım anıl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.