![]() |
ACILAR BENDE
aşk ve dert Başın göğemi değecek derdin tasan olmasa. Senin fırfırlı gömleklerin üstünde renkli fularların, bermuda pantolonun üstünde dik yaka ceketin var. Giyinip poz yaparsın lakostan. Aşkını çalana nispet yaparsın üstelik. Bir başka aşk yaşarsın nasıl bir aşksa. İşte senin derdin aşk acısı ekmek değil. dert ve mutluluk Mutsuzluk üzerine yazılmış şarkılarda yalnızlığa hazırlanıyorum. Kime borçlu isem bir |
kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum:
birdilim umut sevgi omleti aşk reçeli birde yalnızlık demledim kaçaşekerli olsun bitanam |
en güzel şeysin başıma gelen
en harika şeysin... bukadar önemliyken benim için neden yanıda değilsin seslendiğimde duymuyorsun sesimi baktığında görmüyorsun acımı... kederimi... yasımı... |
"sen tanrıya dilediğim dilek
göklere uzanan ellerimsin sen yaşadığım bir ömür tattığım en güzel dünlerimsin sen mutluluğa duyulan özlem tek çarem kaderimsin sen anlatmak isteyip anlatamadığımsın kelimelerle ifade edemediğimsin" |
"beni sevmeyen bir gönüle benim diyemem
illa beni sev diye bir gönle asla boyun eğemem" "sana tek söylemediğim şey seni seviyorumdu çünkü; sevgimin altında kalkacak hiç bir yürek tanımadım tanımıyorum..." "yabancı sen kalbimde duyduğum tek sancı yürekten sevdiğim ilk yabancısın." "sevgi bir gönül oyunu olmamalı bence... sevgiayarı en ince hesaplarla yapılmış kutsal bir kurgu olmalı" "ilk yağmurlar düşerken duyacaksın yüreğinin çığlıklarını.&quo |
Yildizlar Dİzdİm TopraĞin ÜstÜne; Sirf DÜnya GÖzlerİne Benzesİn Dİye
Amane Yildizlar GÖzlerİn Kadar GÜzel Nede DÜnya Onlari Hakedecek Kadar MÜkemmel |
bir sevdayı yaşamak ne zmn suç oldu?
hangi yasa bir aşka ceza biçebildi? hangi savcı aşkın yanlışlığını iddia edebildi? hangi hakim kalemi kırp aşkın ölemesine hükmedebildi?şimdi aşkın yargılanmaya yeltenen tüm mahalleleri reddediyorum ve aşkla ilgili kararı ben açıklıyorum... dünyada yaşanmış,yaşanan ve yaşanacak olan ne warsa hepsini aşkın önünde boyun eğmeye mahkum ediyorum... |
YaŞamak Cok Zor Artik Senden Ayri Ve Uzakta
Yanlİzlik Bir Bicak Gİbİ Saplandi Su Bagrima Heran Dİlİmde İsmİn Sesİn Kulaklarimda Seni Sensİz Yasadim (zalİm AkŞamlarda) |
Geç oldu artık bugün
Karaladım yıldızsız karanlığımda *******imi,ey aldanmış yanım Sanadır bunca kızgınlığım... Bıçkılanmış zaman,yosun tutmuş oltam, Hareketsiz deniz bu vakit Tutucu bir soğuğu var Ölmek dediklerinin... Ey aldanmış yanım bırak gitsin. Tutulamayacak düşlerin karadır elleri Çözülemeyen bir düğümdür Ne ben kerem Ne o aslı Bırak gitsin Yalınsız düşlerle Bir kalansız hayale... Geç oldu artık bugün vakit ölmeyi geçti Beklemeler kararsızlıklar yaratır Bekleme |
uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye...
KADEHLERE KOYUYORUM ACIMI DİNDİRSİN DİYE... bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye... seni özlediğim kadar beni özlüyormusun... SENDE RÜYALARINDA BENİ GÖRÜYORMUSUN... ÖYLE ZORKİ AYRI KALMAK... ÖYLE DAYANILMAZ Kİ... UNUT BENİ SEVGİLİM BEN UNUTMUYORUM ....... SENİ SEVİYORUM BE GÜLÜM SEN SEVSENDE SEVSENDE SEVMESENDE GÜLÜMMMMMM.................................. ÇOK SEVDİĞİM AŞKIM HELİNE... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.