![]() |
Artik GÜnlerİm GÜnlerden Uzun *******İm *******den Yalniz Senİ
SevdİĞİmden Bu Yana Her Aciyi Tattim Her Çİleyİ GÖrdÜm Hayatin Her Çİlesİne AliŞtim Yanliz Senİn YokluĞuna AliŞamadim Şİmdİ Anliyorum Acidan Hasretten GÖz YaŞindan BaŞka HİÇ Bİr Şey VermemİŞsİn Bana Yikilan Hayellerİme Yok Olan GecmİŞİme Kaybolan GeleceĞİme AĞladim... |
Canim Sikiliyor,
Canim Yanimda Yok Dİye, Acaba Şİmdİ Canim Ne Yapiyor Dİye ? Canimin Cani Sikiliyormu ? Cani Yaninda Yok Dİye? |
ne ilk bahar ne yazı, ne son bahar ne kışı, sen benim şu ömrümün tek
mevsim tek baharasın ruhumu neşe saçan , mutluluklar yaşatan ,bedenime dolaşan, hayat suyum,kanımsın. degişmem hiç degişmem sen ömrümüm aşkısın. senden başka yar sevmem,gönlümdeki son noktasın. |
Şunu bilmelisin ki, nerede olursam olayım, hangi iklimde kalırsam
kalayım, vakti geldiğinde bir gün mutlaka, yüreğim alıp beni sana getirecektir. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum, sen de bütün kalbinle inan. Hiç bir yol bilmesem de, gelmeye kalmasa da mecalim geleceğim inan... Bekle... |
Aşk benim hiç Senim olmamış
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın bu |
Aşk Gitme
ne zaman bir yaz yağmuruna denk gelsem: Aklıma sen gelirsin. Ansızın gidişin gelir... Her bir damla sel olur. her bir damla sen olur. Yağmurla beraber ağlayasım gelir |
Geçiyor baharlar
Bir yaprak daha koparır her esen rüzgar Hayat bu, yaprakların yenisi gelir Ama hiçbiri aynısı değil.... Ne ahım olsun Ne güneşim solsun Gecemde huzur bulsun Ama bugün, yarın değil.... Tevbe etmedim Karardı gökyüzü gitmedim Yağmur sende lazımsın, dinersin diye bekledim Ama sel olup çoşsun diye değil... Aşk olsun diye Aşk emek ister, fedakarlık ister, Her fedakarlıkda karşılık bekler, İlgi ister, ilmik ilmik örülmek ister, Bedene sarılmak ister, yakışmak, yakınlaşm |
Adını kurutulmuş bir gül gibi yüreğimde saklıyorum.Bu sevgiyi senden
uzaklarda,sensiz yaşıyorum.Ne sesin var ne de kokun...Bilmiyorum hangi günahımın bedeli bu. |
birgünn anlarsın tadının sevilen dudakların
sevilengözlerin erişilmezliğini o hiç beklenmeyen saat geldimi düşer saçların önene ama bembeyaz uzanır gökyüzüne ellerin ama çaresiz ama yorgun ama bitkin bir zaman geçmiş günlerinhayaline dalarsın sonra dizilir birbir ardına gerçekler acı sevmek ne imiş birgün anlarsın birgün anlarsınhayal kurmayı beklemeyi ümit etmeyi bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir bütün vücudunu saran o korkunç geceyi lanet edersin yaşadığına... |
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde
yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak ben senı goruyorum sana bakıyorum gozlerını cekıyousn bılmıyosun kı kalbımle bıle sana bakıyorum hıssedıyorum senı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.