![]() |
adını kalbime yazmiştım
o zamanlar bir güzele yanmiştim sahte rüyayı kanmiştım oda beni seviyor sanmiştım dalga geçiyormuş geç anladım seni sevdiğim için özürdilerim.. |
Hayallerime kattım seni!
Aşkımla yaşadım seni! Kalbimle sevdim seni! Aşığım sana aşık NEYLEYİM SENSİZ GEÇEN GÜNLERİ! |
Aksam ÜstÜ Sokaklarda
Yalnizim Buralarda Acimasiz DÜŞmanlarla Yasiyorum PİŞmanlikla /////////////////////// Biraktin Gİttİn Benİ ÖzlÜyorum Cok Cok Senİ Yasamak Zor Gelİyor Bana Sensİz Buralarda //////////////////////// Gel Artik Gel Vİcdansiz Kaldim Bİ Basima Boslukta Gel Artik Gel İnsafsiz ÖlÜyorum Askinla... |
bir deli denizdir gönlüm
fırtınası dinmez dalgası eksilmez barınamaz gemiler limanlarımda ya batar ya terk eder bi çılgınlık yaptın şimdi sen küçük bi sandala binip açıldin denizime fırtınayı durdurmakda elinde sandalı batırmakda başarırsan durdurmayı deniz senin ama bilmelisin çok sandallar,gemiler batırdı o deniz fırtınası dinmedi bi isteğım var senden batırma o sandalı deniz senin olsun gönlüm senin olsun hayatım sen ol |
anlat diyosun da
kolay mı anlatmak hiç düşünmüyosun sığar mı kelimelere sayfalar yeter mi mürekkep bitmez mi sözcükler kafi gelir mi tutmalıyım ellerini sarmalıyım bedenini teninin kokusunu çekmeliyim içime bakmalıyım gözlerine gözlerimin dilini bi gözlerin anlar |
Şiir yazdım kendi kendime,
Aglıyorum içim içime, Haykırıyorum kendi kendime, İsyan etmiyorum ben. Nerede nasıl diye düşünüyorum, Düşünüyorum kendi kendime, Uzaklara dalıp gidiyorum, Rüzgar misali uzaklara dalıyorum. Merak etmiyorum dünyayı, Uzaklara dalgalanıyorum, Şiir misali yazıyorum ben. gamsız hayat |
Şaka degil sen benimsin,
ALLAH beni sana seni bana yazmış, Hayatımdaki tek mutluluk senin yanın, İnan sevgilim aşımsın tuzumsun, Ne kadar mutluyum bilemezsi, Deli diye bilirsin çünkü aşk delisiyi, Unutmaki seni seven birisiyi, Rüyalarımdasın hayelimdesin kalbimdesin, Mutluyum mutlu çünkü sen benimsin, Unutmaki seni seven biri var, Şaka degil İNAN gerçek seviyorum! |
geberiyorum hasretinden, aşkından.
geberiyorum yollarını gözlemekten... geberiyorum sana sahip olamamaktan sen ne bilirsin ki sevgiden gebermek nedir? nedir blirmisin? vuslatı yaşamadan, sevgiliye sarılmadan yok olmaktır hem de ne yok olmak, ebediyen yok olma... işte gebermek bunun adıdır aysu bunun adı |
Bİlİnmez Dİllerde YazilmiŞ Adin
Ben Senİ Okudum Kİmse Bİlmez Bİr Yangin Çiksa Yaksam Zamani Senİnle Yanmaya Zamanlar Yetmezz |
ya gözlerin aklımda
yada aklım adında ya halin karşımda yada sesin kulağımda ya ben çıldırıyorum yada çok seviyorum ya sevmek çok güzel yada sevilen çok özel....... muammer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.