![]() |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın,
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç.. Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. |
Semadaki tüm yıldızlar sönünce,
Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince, İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine, Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde.... *Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim. *Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? |
Adak
Önce Tanri Dedİm Adina Adaklar Adadim. Senİn İÇİmde Bİr Tapinak Kurdum. Sonra Dİleklerİm Olmadi Sevİlerİm Azaldi Senden Yana . İnanÇlarim Bİttİ. Özenle Yiktim KurduĞum TapinaĞi Şİmdİ BomboŞ Bİr Evrende Sensİz Ve İnanÇsizim. 4. Recaİ TaŞdelen |
Tek seni sevdim ben
hayatımda tek seni sevdim ama sana göre hiçtim ben tek seni sevdim ben kahverengi gözlü sevgilim bir tek seni sevdim benim canım sevgilim |
Senden BaŞkasini GÖrmez Benİm GÖzlerİm
Senden BaŞkasini Sevmez Bu YÜreĞİm Sensİn Benİm Tek DİleĞİm Sana Sadece AŞk DeĞİl TÜm Kalbİmİ Verİrİm Senİ Sevİyorum Bİtanem..... |
Bİr GÜn Yanina GeleceĞİm
Bİr Elİmde Sİlah Bİr Elİmde GÜl Ya O GÜlÜ Alir Benİm Olursun Ya O Sİlahi Alip Benİ Vurursun.... |
yanımdasın ya!benımlesin ya! şimdi yıldızlarla elele tutuşup
sonsuzluga meydan okuyabılırım burdasın ellerim gözlerim ve butun bedenım senınle belkı bır gun gıdersın dıye benımle olma sımdı bekle takı sonsuzluk dıle getırılene kadar ,sadece bemınle olmak için yaşa yaşakı bende sensızlıgın benım için ne kadar ecı oldugunu sana yaşatayım(esmer serserim) |
akşam sefalarında gecmeyi,
şairlere benzemeyi, korkularla yüzleşmeyi, ben bu hayatta öğrendim. senin gibisini, sensiz yaşamayı,bu hayatta ölmeyi, ağlarken gülmeyi , ben bu hayatta ögrendim. |
Belkİ De Yenİ KeŞfettİm Senİ SevdİĞİmİ
Belkİde Yenİ GÖrdÜm İÇİmdekİ Yerİnİ Belkİde Yenİ GÖrdÜm GÖz YaŞlarimin Sahİbİnİ Belkİde Şİmdİ SÖyleyebİlİrİm Senİ Ne Kadar SevİdİĞİmİ ...senİ Çok Sevİyorum... |
güllerin içinden canım koşarak koşarak gel bana gel, o güzel gözlerini
canım süzerek ,süzerek gel bana gell.o küskn yüzün gayri gülsün canım gülerek,gülerek gel bana gel |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.