![]() |
ilk görüşte aşık oldum
o gülen yüzüne aşkı sende yaşadım o tatlı sözlerinle hayalimde sen rüyalarımda sen sensizlik çok zor gülüm bir bilsen *******i yanıma gelsen dertlerimi dinlesen ama şimdi çok uzaktasın sen... |
Beni bırakıp gittigin o gunden beri
Aglıyorum sensizligime Neden diye düşünüyorum Ama nedenler çokmuş meger Seni sevmemmiş nedenlerin Sonra yine düşünüyorum İyiki gitmişsin,bana verdigin acılar için Ama ben seni kalbimin En baş köşesine koydum Boşver unut gitsin yaşanan onca şeyi Maziye gömülür üstüne tozlar birikir Oda her ölünün gömülmesi gibi Kara topraga gömülür gider.... |
Zoruma giden sensizlik değil.
Zamanın içinde seni aramak aslında Zoruma gitmiyor seni özlemek Zoruma giden VARLIĞIN varken YOKLUĞUNU yaşamak... |
Sen Olmayinca DÜnyamda
BoŞ Gelİyor Bu Hayat Bana BİrŞeyler SÖylemek İstİyorum SÖyleyemİyoru BaĞirmak Haykirmak İstİyorum İÇİmdekİlerİ Yapamiyorum Anlasana Sen Yoksa Ben HİÇİm................. |
Zor geliyor yaşamak bana sen yanımda olmayınca
Karanlık her yer yalan dolu sözler ben sensizliğin kucağında hayat yoruyor beni sen uzaklarda , başka kollarda İçimde ki seni susturamıyorum kalbim çığlık çığlığa... Sana dokunamadıkça seni saramadıkça Hayaline aşık oldum onla avundum Her gece sen diye hayalini aldım koynuma Alışmalıyım artık bu sonsuz karanlığa... Dolaşıyorum sahilde aklımda gözlerin İçimde saklı nefesin ve ben yine sensizim Korkuyorum yokluğu |
Sana 'senİ Sevİyorum'
Demek İsterdİm Ama İnan Bana O SÖzÜ Hak Edecek Bİr Kalp Yok Sende O YÜzden Sana Tek SÖzÜm ... Bu ÖmrÜ Sevgİye Hasret Mecnun Mİsalİ YaŞaman DİleĞİyle Kalpsİzİm....... |
yanında olsaydım,sana asla iyi ******* demezdim.,çünkü iyi *******
dersem ayrı düşecek bu küçük aklbim senden uzaklara,ben neyleyim en güzel şehri sen olmayınca yanımda,ne yağmur ne'de rüzgar yok bana,ben rüzgarda buluyorum seni ancak sana öyle dokuna biliyorum,meğer ne kadar çook özlemişim seni,ya sen özledinmi beni,bensizken hiç sarıldınmı YALNIZLIĞA HİÇ YALNIZLIK BEN OLDUMU ,YALNIZLIĞINDA YANINDA,anladım sen YALNIZ değilsin,ben halen aklının bir ucudayım,onun için özlemene,düşünmene gerek y |
''sevdiğim hayatım son şansımdın bir zamanlar ama şimdi öylesiye
mahkum olmuşumkiyanlızlığa,sensizliğe.kahrolsun bu dünya sensiz...beni arasan ancak *******de bulursun.çünkü *******im ağlamaklı gündüzlerim boynu bükük geçiyo.seni başkalarına anlatacak tek bir kelime bile bulamıyorum.yoksa seni paylaşmak istemediğimdenmidir bilmiyorum o kadarda önmeli deil.hayatta senden tek dileğim bir ömür boyu benle kalmanı istiyorum.seni gerçekten çok seviyorum.BiTaNeCiK bEbİşİmSiN BeNiM SeN... oğuz_öz |
Hastayım bu gece
Kırık kalbimden Aşkımı düşürdün Kırıldı birden Kalbimin ucu kırık Onarma tutma Sevgimin kör sahibisin Bunu unutma Ne desem alay ettin Ar geldi sana Sevdam pek çok yakındı Yar geldi sana Koşturdum didindim Zor geldi sana Aşkımı düşürdün Kırıldı birden Kalbimin ucu kırık Onu alma tutma Sevgimin kör sahibisin Sakın unutma |
Seni , sana anlatsam;
Seni nasıl sevdiğimi? Hayatım da bazı şeyler bitti dediğimde, Karşıma çıkan seni; Sana değil,kendime bile; Anlatamıyorum ki... Sen beni aydınlatan ışık, Sen benim can damarım, Sen benim parçamsın.. Biri dokunmaya çalışsa, Yada kaybolsan bir gece habersiz, Dayanamam..... Karışır ruhum, beynim,uzaklığı kaldıramam, Seni o kadar seviyorum ki, Bir an bile ayrı, Bir an bile yoksun kalamam senden, KAYBOLURUM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.