![]() |
bir kayal gibi gelip geçtin gönlümden
seni sevmeye zaman kalmadı dur gitme der gibi baktım ardından bir rüzgar gibi gelip geçtin bee yar gölerine bakınca dünyam deyişti bir rüya yoksa hayalmiydi göklerde dolaşan melekler gibi bir rüzgar gibi gelip geçtin gönlümden her nereye baksan hayalin karşımda bu nasıl sevda allahım bu genç yaşımda canlanırsın gölerimi her kapatışımda bir rüzgar gibi gelip geçtin gönlümden yandı gönlüm yandı yürek her seye bir sabır gerek öyle ya bu |
asi rüzgar gibi esme yüzüme
eline diline kurbanım yar bu yürek taşıyamaz bu yükü hadi kapımı calı ver yar türkmen oğlu taş toprak olsun eline sırma ceksin saçlarıyın teline gelin etsin obasına eline gel derem gelirmisin yar yıldırım türküm gelsın eline köle olsun babayın evine dünyaları verir senin bir tek gülüşüne hadi kapımı calı ver yar |
seni gördüm
aklıma sewdam geldi hasretim, alevlenen arzular özlemim, yüreğimde çektiğim sancılar büyümeden solan umutlarım seninle kaybolan gençliğim geldi seni gördüm gördüğüme pişman oldum |
sen:
beni sevdiğini söyledin, sevmedin... hiç bitmeyeceini söyledin, bitti... bırakmayacağını söyledin, bıraktın... ben: seni sevdiğimi söyledim, sevdim... bitmeyeceğini söyledim, bitmedi... bırakmayacağımı söyledim, bırakmadım... ve yine sen; senin için ölürüm dedin AMA YİNE BEN ÖLDÜM |
bir yudum aşk diledim senden,
kana kana içebileceğim. bir bakış istedim senden, her baktığında içimi eriteceğin. bir kalp istedim senden, sadece beni sevebileceğin. bir seni istedim senden, ömrümü feda edebileceğim... |
bir yağmur yağar,
aklım asen gelirsin o güzel gülüşün gelir sonra beni bırakıp gittiğin beni acımadan terkettiğin gelir en sonunda aklıma beni aldattığın gelir işte o an içimde seni parçalayasım gelir SONRA YİNE AKLIMA GÖZLERİN GELİR.... VE SENİ ÇOOOK SEVDİĞİM GELİR:( |
sevgi yanağında süzülen
her yaşta... denizin köprüsüyle yıkılan her taşta... sevgi belkide uçurumdaki dikey yamaçta... sevmek güzel ama , seni sevmek varya, işte oo... bambAŞKa!!! |
Anlattıkça üşüyor,anlattıkça ısınıyor yüreğim Ellerim kayıyor gerçek
ile aşk arasındaki çizgiden Aslında sadece gerçekleri düşününce üşüyorum Ellerim kayerken o çizgiden bırakmak gelior içimden Hayellerim ise tek tesellilerim oluyor Sanki hep yanımdasın Sanki hep beni seviyormuşsun gibi Ama artık teselliler bile yetmiyor Yaşayamadıklarıma acıyorum en çokta Senle geçmeyen ama o aklımdan çıkmadığın günlere Ama sevmek acımaksa günlere Aklından çıkaramamaksa onu Bunlar bile engel ol |
Sevgi ne kadarda çocuklaştırıyor insanı...
Herşey çağdaşlaşıp uygarlaşıyor...Ama sevgi hep klişe hep çocukça ve hep tanıdık... Hangi olgunlukta olursan ol,sevgi hep o en uçuk yaşta,en uçuk düşüncelerde... Yine klişe olacak belki ama... seni seviyorum...! |
bak yine akşam oldu karardı her taraf sen yosun yine kimbilir
nerdesindir kimlerlesindir bensiz ne alemlerdesin bense soğuk odamda dertli şarkılarla oturmuş bir köşeye gözlerimden akan yaşı siliyorum sensizliği sayfalara gömdüm artık anmıyorum karanlıkları hiç sevmem ben sen alıştırdın beni karanlıklara ve hale karanlıktayım söyle be unutamadığım ben şimdi ne yapayım ya sensiz karanlıklara devam yada seni mezara kadar beklemeye yemin off be bitipte arkasından külleri kalan sevdam ooffff |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.