![]() |
sensiz,olmuyor çünkü;
güneş doğmuyor sabah olmuyor leyla mecnunu sewmiyor hiçbirşeyin tadı çıkmıyor biri geliyor,biri gidiyor kalbim ise o öldü diyor gözlerimden çok kalbim ağlıyor gözlerim yaş,kalbim kan ağlıyor hepsi senden NEFRET EDİYOR!! |
Yıllanmış bir gece gibi gözlerin...
Ve bakışalarım neyi anlatıyor neyi düşlüyor neyi duyuyor ve neyi yazıyor diye düşünmeden yinede yazıyor aşkı... Aşk nelere kilit yoksunluk Kimlere denk düşer gölgesi yanlızlığımın Biliyormusun kurtarıcım olmalıydı gözlerin Oysa kimsenin bilemediği bir yanlız çemberiyim döner dururum gidişleri ile gelişleri arasında tutunurum kelimelerin Molalarda yaşanan bir beş raunddur toplasan hayat Kanlı gözyaşlarıdır akan her yumruğunda yaşadığım aşkların |
YoĞun Kalabaliklari SeÇtİm YanlizliĞima EŞlİk Etsİn Dİye
YÜzlerce YÜzde Aradim O Taptaze GÜlÜŞÜnÜ YÜzlerce Eller Tuttum SicakliĞini Bulabİlmek İÇİn YÜzlercesİnİ Unuttum; Senİ UnutamadĞim İÇİn... |
Bİr Gece Daha Eklendİ Yanlizlik Defterİme..bİlmem KaÇincisini
DoldurduĞum Bİr Yanlizlik Defterİnİn Yİne Yanlizlik Anlatan Sayfasinda Yanliz Satirlar Dolduruyor Yİne Yanliz YataĞimi... BikkinliĞim DÜnden Daha Da Çok ! HİÇbİr Umudumun OlmadiĞi Bİr Koca GÜn Daha Gece Oldu Ve Ben Bİr Fazla Ekledİm YanlizliĞima YanlizliĞimi... GÜnler Ve *******İn Bana OynadiĞi Bu Gaddar DÜnyada Kazanan YanlizliĞim Daİma... Ben Se Daİma Yenİlemİn YanlizliĞima SÖylenecek Ne De Çok Şey Var Ne De Kola |
Yapamdım cekip qidemedim
yanarım kendi halime sesizce Soran oldı bir qün bile yapamadım be gülüm cekip pidemedim :((( |
BÖYLE SEVDİM İŞTE
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. |
Tanımıştım seni yağmurlu bir havada
şimdi nesen varsın ne hayalin karşımda uğraşma göremezsin kalmışım toprak altında bir gün hatırlarsansakın ama sakın ağlama kalmadı gözümda yaş ağlamaya ne çabuk geçti zamanyetmedi kavuşmaya gelecek olursanbir gun mezarımın başına ıslanmak istemem göz yaşlarınla toprak altında istediğin bu muydu sensiz girdim toprak altına belkide ağlayacaksın öldüğümü duyunca çok sevinirim mezarımın başında okursan bir dua sana mutluluklar diliyorum ka sağlıcak |
Konuşsam bir türlü sussam bir türlü
Günler günü içimde büyüyorsun Bir şiir mısrasına,bir şarkı dizesine uzanır gibi uzaktan dokunsam saçlarına kızar mısın Anladım faydası yok uzak kalmanın Seni kader çizgisiyle anlıma yazdım Ne mumkun unutmak gözlerinin rengini Seni çılgın gibi sevmek yaşamaktır |
İnan Sen Gİttİn Gİdelİ
Sevgİlİm BoĞazimda Bİr Hickirik Beklİyorum Senİ İnan Sen Gİttİn Gİdelİ Sevemedİ HİÇ Kİmse Benİ Senİn SevdİĞİ Gİbİ Yalvaririm DÖn Artik Unutmak MÜmkÜn MÜ Senİ İnan Sevemedİm HİÇ Kİmseyİ Senİn Gİbİ İnan! |
Dün gece seni unutmayı düşündüm kalan son sigaramın üstüne ismini
yazdım sigaram bitince unutacaktım seni dirhem dirhem atacaktım içimden rüzgar savuracaktı küllerini ama seni unutmayı düşünürken nereden bilebilirdimki seni her nefeste içime çektiğimi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.