![]() |
Hep seni aradım yıllarca
Kaybolmuş bu şehirde. Gözlerim hep seni aradı Nefesim hep seni sordu Ellerim hep boş kaldı Bu kaybolmuş şehirde. Takıldı gözlerim her an Seninle o gezdigimiz yerlerde. El ele tutuşup yürüdüğümüz O sahilde Hep seni aradım bu şehirde.. Birgün çıkıp gelecegini bekledim hep, O yoldan,o sahilden,o köşeden. Bekleyişlerim nafileydi belkide. Ama ben umudumu hiç yitirmeyecektim. Seni hep arayacağım sevgili Aylar geçsede,yıllar geçsede Ben hep seni arayacagım sev |
Gözlerin gözlerime değince kalbim en güzel aşk şarabını içiyor
Saçların kalbimi sardığından beri ruhum bedenimi beğenmeyip sana koşmak istiyor Ellerin ellerime kelepçelendiğinden beri kendimi sınırsız özgür hissediyorum Ve son olarak kalbim "sen" diye çarpmaya başladığından beri SENİ SEVİYORUM... |
Sevmek en güzel duygu demekmiş,
Helede delice sevildiğini bilmek. *******ce onu hayal edip düşlemek, Ne güzel imiş, Daha önce nerelerde idin, BİRTANEM. |
Alacakaranlikta Olsun ÖlÜmÜm
Kisin Lambalari Kisin Alin GÖtÜrÜn Umutlarimi Kederlerİm DÜnyada Kalsin ÖlÜm Fermanimi Okusun Savci Toplansin 2 3 Dost 5 10 Yabanci GÜn DoĞmadan Kurulsun DaraĞaci Benİ Hayallerİmİn BİttİĞİ Yere Asin |
Sen varken de aradım seni
yokluğunda olduğu gibi belki seversin diye beni çözmeye çalıştım seni karanlıkta aradım seni korkmadan soğuk kaldırımlarda aradım bıkmadan artık bıktım yokluğundan soruyorum seni her tanıdığından sensizliği kaldıramam bilirsin bilirsin de nerdesin sen şu yarama tek çaremsin sen hergün ağlattığın yüreğimsin satırları senle doldurdum her geçene seni sordum hiçbir şeyden değil sensizlikten yoruldum artık kalbime adını koydum |
Hep Sen Varsin DÜŞÜncelerİmde *******İ RÜyalarimda GÜndÜzlerİ
Hayallerİmde Ve Sadece Sen Varsin SaĞimda,solumda Aynadakİ Yansimamda Senİ Çok Sevİyorum |
Seviyorum seni tahmin edemeyeceğin kadar
En zor olsnı sevipte sevilmemek Neden, neden diye haykırıyorum göklere ama kimse beni duymuyor Seni sevdiğimi söyleyemiyorum sana En içten duygularımla Ve birgün sonuolmayan bir yere gidiyorum İçinde benim gibi sevipte sevilmeyenlerin olduğu yer Yani cennete gidiyorum... Orada mutlu olabilirim belki diye düşünüyorum ama yine de olamıyorum Rahat olamıyorum sensiz, çünkü rahat vermiyorlar bana... Unutamıyorum yine de seni cennette bile, anla ki |
Dün yine yapayalnız,dolaştım yollarda
Yağmurlarla ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş,kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin, alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeterki benden istemem Gözlerimde yas kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Yıllar ikimizden de çok şey götürmüş Sen yeni yuva yaparken,beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur |
Sen bilemezsin, pasli hancerdir yalnizlik
Gelir, en can alacak yerimden vurur Sen bilemezsin, gecenin en uzak bir saatinde Bir bocek nassil girer beynime, kimildar durur? Sen bilemezsin, caresizlik nasil bogar insani? Yasamak bir yerde nasil cekilmez olur? Tutunacak bir dal aramaktan, kosmaktan, ozlemekten El yorulur, ayak yorulur, yurek yorulur. Sen bilemezsin bu turlusunu olumun Bilemezsin, bir tek kibritin ciliz aleviyle Benzine bulanmis bir insan nasil tutusur? Bu belki sevm |
Korkmuyorum artık
Ne gelecekten ne de geçmişin izlerinden Her şeyi sildim kafamdan Ant içtim hayata meydan okumaya Dimdik ayaktayım en sonunda Kaybettiğimi sandığım gülücükleri Aradım ve buldum en kuytularda... Mutluyum artık Umutluyum hayata karşı Kargaşanın içinden sıyrılıp Ant içtim hep mutlu olmaya Dimdik ayaktayım en sonunda Unutulmaz sandıklarımı İade ettim en kuytulara... Kaçmıyorum artık Karanlık *******de yorganımın altına saklanmıyorum Pes edip ağlamıyorum yana yakı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.