![]() |
birbirimizi sewerken,
herşeyimizi paylaşırken, ben seni daha çok sewerken sen arkana bakmadan, elveda demeden GİDİYORSUN... beni sewiyordun, şimdi başkasını SEWİYORSUN ben bunu KABULLENEMİYORUM kalbime ANŞATAMIYORUM o öldü DİYORUM AMA ONU İÇİMDE SAKLIYOR yAşAtIyOrUm..... ve seni hala çok SEWİYORUM... |
biz gidiyoruz senden
topladık pılımızı pırtımızı gidiyoruz ses çıkarmadan usulca kedi gbi sinsi çnkü kahkahalarını duymaya tahammülümüz yok artık rahatsın özgürsün çünkü biz gidiyoruz senden üçüncü bir kişi olmayı kaldıramadık kandırılmak bize göre deil biz gidiyoruz senden.. haketmediğin bir sevdaya yakıştırmışız seni oysaki belkide gülüşünün saflığına kanmışızdır sözlerinin berraklığına gözlerinin cennetine neden sonuç önemli deil çnkü biz gidiyoruz senden merak etme teme |
MERHABA DÜNYA BEN GELDİM
HER ŞEYDEN HABERSİZ NE OLACAĞINI, NE OLACAĞIMI BİLMEDEN. FAZLA MERAKLIYDIM BU BOŞ SAÇMA DÜNYAYA GELMEĞE, GELDİMDE NE OLDU. BİR ZAMAN SONRA GÖRDÜM Kİ, TEKRAR GİDİYORUM, TEKRAR TEKRAR ÜZÜYORUM ÇEVREMi, GÖREMEDİM KENDİ CENAZEMİ. SADECE ÇIĞLIK SESLERİNİ İŞİTEBİLİYORUM, VE ADIMI ANIYORLAR BİR YANDAN. BU SESLERİ DUYMAMAK ELDE DEĞİL. BEN BU KADAR MI KIMETLİĞDİM? HAYATTA BU DEĞERİ BU KIYMETİ GÖREMEĞEN BEN DEMEK Kİ: İNSANOĞLU ÖLÜNCE DEĞERİ KIYMETİ ANLAŞILIYOR KİM |
Bİr GÜn Bende Yoklara KariŞacaĞim,
Yok Olmadan Önce VarliĞimi Hİssetmek Onu YaŞamak İstİyorum, Ama Yapamiyorum, Bu Yol Bana Çok Uzak Siniri Olmayan Bİ Yol. HİssetmİŞ Olsaydim YaŞamiŞ Olsaydim BenlİĞİmİ, Duyuracaktim Herkese Hayatta OlduĞumu, ÖldÜĞÜmÜ Zannetmesİnler , Bu Delİ YÜrek Bu GÜÇlÜ Beden ÖlÜr MÜ HİÇ. Belkİ Bİ Ara Toprak Olacaktir Ama Olmadan Yararim Olacaktir Dostlarima Benİ Örnek Alanlara… |
Bİ Ara Yalniz BaŞima Sokakta YÜrÜrken
Etrafimdakİ KÜÇÜk Fakİr Çocuklara Baktim İÇİm Yandi Bİrden Ayaklarinda Bİ Ayakkabi Yokken Üstlerİnde Gİyecek Gİysİlerİ Yokken Belkİ Onlar Bu Hayattan Memnundurlar AliŞmiŞlardir Belkİ YaŞadiklari Hayata Bazilarinin YÜzÜnde Mahsum Tedİrgİn BakiŞlari Ellerİnde İse Bİ ParÇa Ekmekle Yetİnen Çocuklar Ah Şu Fakİrlİk Ah Şu Afacanlar DÜnyanin En GÜzel Varliklaridir Sokakta Barinanlar Vardir *******İ Serİn Havada ÜŞÜyen GÜndÜz İse Sicaktan Kavrulan Mİnİ |
Ben ÖlÜrÜm Aglar Mi Sevenİm?
GÜler Mİ Bİlmem Kİ. Ben Gİdersem Bu Dİyardan Ya Bu DÜnyadan Dostlar Benİ Ararmi Sorar Mi? Bİlmem Kİ?.. |
ÜŞÜdÜm Sonbahar GÜnÜ
Senİ Aradim Baktim Kİ Yoksun Kİme SarilacaĞimi Kİmİnle IsitacaĞim Şİmdİ Bu YÜreĞİ DÜŞÜnÜrken Bİrden Senden Bana Kalan EŞyalarina Bakip Sarildim Kalbİme Yaslayip Isinmaya BaŞladim Sensİzlİk Çok KÖtÜ KeŞke Olsaydin Be GÜlÜm Çiktim Caddelere DolaŞmaya BaŞladim Çiplak Ayakla Aramaya BaŞladim Senİ Ama Bulamadim Caddelredekİ Anilarimizi YaĞmur Alip GÖtÜrmÜŞ Olmali Baktim Kİ Yan Tarafimda Duran Vİtrİne Senİn O Çok İstedİĞİn Kolyeyİ Alacaktim Ama Kİme. Yoksun Şİmdİ Se |
GÜl TopraĞindan ÇiktiĞindan Berİ
GÜneŞİ SevermİŞ. GÜl SonuÇta Bu YaŞami İÇİn GÜneŞ Gereklİ GÜneŞ İse GÜndÜzlerİ Her Bİtkİye Ayni IŞiĞi GÖnderİrmİŞ Gece OlduĞunda İse Rahat KoltuĞuna Yaslanip Ayin O ParlakliĞini DÜŞÜnÜrmÜŞ Yanİ Yİne GÜneŞ GÜlÜn Farkina Bİle VarmazmiŞ ... GÜneŞ Sabah Olana Dek Ayi ,gÜlde GÜneŞİ DÜŞÜnÜrmÜŞ Hep. Sabah Olunca Yİne Ayni Şeyler. Ve Bİr GÜn GÜneŞ Çekİp GİdermİŞ. Bahanesİde HazirmiŞ. Mevsİm GeÇtİ DermİŞ GÖnlÜm GeÇtİ DemezmİŞde OgÜnden Sonra GÜl Bİr Daha |
kendime o kadar yabancıyımki...
cok kötüyüm dediğim anlarda, meğer masal gibi yaşıyormuşum ben. acının en derini böyle sızlatırmış insanın içini... yaşamdan birkaç ders aldıktan sonra, böyle gülmeye hasret kalırmış meğer insan.. gercekten yaşamak nefes alamamakmış yüreğin sızısını ezberlemekmiş aslında, hiç mutlu olamamakmış hayata dönüp bakamamakmış sensizlik... |
zorlama yaşıyorum sensizliği
zorlama yiyip içiyorum boğazımdan geçen her lokma, sensizliğin iğnelerini batırıyor gırtlağıma; delik deşik oluyorum... zorlama yaşıyorum sensizliği uykuyu teslim olamıyor bedenim, uyumakta zor artık uyanmakta... ******* içine çekip uyutmuyor; ve her kör gecenin kör sabahında uykudan kaldırıp başımı, teslim olamıyorum sensiz gerçekliğe zorlama yaşıyorum,zorlama hayat denen sensizliği... ve zorlama cümlelerle,zorlama çaresizliği, zorlayarak anlatmaya ça |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.