![]() |
**NERDESİN**
Gittiğinden beri ağlıyorum... bittim her taraf sessiz sessiz ... Sana her gün mektuplar yazıyorum Mektuplar sessiz... cevaplar sessiz ... Nasıl yalnız bıraktın beni Söyle nerdesin Koşarak geleceğim... geleceğim yanına Söyle nerdesin Canım nerdesin Duy beni ne olur al yanına... Sensiz ne yaparım Şu garip dünyada Yak beni Küllerimi savur toprağa Söyle ne yaparım Şu garip dünyada |
Ben sensizlikte dolaşırken
Sen bensizliğin keyfini sürüyordun Her gece seni düşündüğümde Buluşacağımız günü hayal ediyorum Öyle ki o gün hiç gelmeyecek Ama ben senin hayalinle Ben senin gözlerinle Ben senin sesinle yaşarken Artık onlrda yok Şimdi daha çok anlıyorum Aşk şarkılarını , öğrendiğim bir şey var artık Aşk sensizken bile senle yaşamakmış Böyle daha güzel belki Çünkü seni masal perileri olarak hayal ediyorum Ve bu masal bitmesini hiç istemiyorum Çünkü bu insan |
Seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek
Ey benim hasret kokan sevgilim Bu ayrılığa dayanır mı yürek Gel desem gelemezsin biliyorum Ama ben seni yaşıyorum seninleyim VE TEKKK... |
Kendİmde Senİ Yasamak
Ve Bakisalrin GÖnlÜmÜn Kara Tahtasina Bembeyaz TebeŞİrlerlerle Yazmak... Ellerİnİ Bİr ÖmÜr Boyu HİÇ Birakmamacasina Simsiki Kavramak... KÖr Mİsalİ GÖzlerİne Muhtac... YaŞamak İÇİn AŞkina MuhtaÇ... Bİrdafa Bak Bana Öylece... Senİ Sevdİgİmden Her Gece Yanlizlik Sevgİlİm... Ne Olur Benİ Yanlizlikla Birakma Öylece.... |
ATES BIRGUN SUYU GORMUS YUCE DAGLARIN ARDINDA
SEVDALANMIS ONUN DELI DALGALARINA HIRCIN HIRCIN KAYALARA VURUSUNA YUREGINDEKI DURULUGA DEMIS KI SUYA GEL SEVDALIM OL! HAYATIMA ANLAM VEREN MUCIZEM OL SU DAYANAMAMIS ATESIN GOZLERINDEKI SICAKLIGA AL DEMIS; YUREGIM SANA ARMAGAN... SARILMIS ATESLE SU BIRBIRLERINE SIKICA,KOPMAMACASINA ZAMANLA SU , BUHAR OLMAYA ATES,kÜL OLMAYA BASLAMIS YA KENDISI YOK OLACAKMIS,YA ASKI.. BASTAN ALINLARINA YAZILAN KADERIDE YÜREGINDEKI KADERIDE ALIP GITM |
bazı şeyler vardır affedilmiyor
aşk ihanetle bir ewde kalamıyor bıçak gibi kestim bağlarımıızı bir daha dinleyemeyiz şarkımızı söyle uçurumdan atlayan dönebilir mi söyle kanadı kırk yerden kırılmış uçabilir mi söyle bu aşktan ne kaldı ki geriye yaptığının ne kadarı sığıyor sevgiye ooff unut beni,unuttuğum gibi seni unut ki beni yanındakini aldatma giden kaybedendir gittin kaybettin bir şehir yakınıma bile yaklaşma... |
Bir seni ekledim gidenlerin ardından..
Bir sen kaldın yüreğimde geçmiş zamanlardan Bir seni sevdim kimse beni sevmezken... Bir sana ağladım kimseye ağlamadığım kadar.. Şimdi de ağlıyorum... Eskiden olduğu gibi... Ama bu sefer gidenlere değil... Ağlatanlara da değil... Bir sana ağlıyorum sevdiğim... Birgün benim gibi seversin diye... Çünkü ben seni çok ama çok seviyorum... SeRdAr & ZüLeYhA |
kalbimin sesiyle seni istiyorum
seni istiyorum gözlerinin güzelliğiyle senden vazgeçmek için ölüm gerek biliyorum seni benden ölüm bile ayıramaz görüyorum |
Mürekkepten Denizler Kağıttan gemiler yaptım sonra ismini her yere
yazdım ismini yazınca seni sevdiğimi sandım Ben seni sevmedim sana taptım |
(A)şkımı verdim sana
(Ş)iirlerim şarkılarım hep sana (K)aranlık günlerimde (I)şıksın bana (M)elek yüzlü yarim aşığım sana |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.