![]() |
Çaresizce
Ebedi bir geliş var. Lakin bu gelişin bir de gidişi, İster gelişi seç ister gidişi, Faili meçhul gibi gidersin, O aydınlığı olmayan karanlığa, Razı değilse bu gelişin gidişine, Uğurlamasını bekleme sen… Çaresizce boynunu yere eğ de git… |
Çaresizim
Sevgim avuçlarımda uyandım yine bu sabah Bir baktım yoksun Sevgimi bırakmışsın öksüz Hemen aldım avuçlarıma Sen bıraktın, Ben koyacak yer bulamadım... Cam kenarına koysam güneş alır, İçerisi zaten nemli Başkasına göstermemeli Avuçlarımda sevgim ÇARESİZLİĞİ BİLİR MİSİN? BİLDİĞİNDEN DAHA ÇARESİZİM ... |
Çaresizim
Çaresizim kopmaz yaralar var içimde, Ayrılığın buruk sancısını yaşıyorum. Gidiyorum elimde değil Seni Sana bırakıyorum. Mevsimlerin bitiş sancısı yüreğimde, Bir başka doğuyor gün şimdi üstüme, Çığlık çığlığa içimde umutlar, Sen yoksun diye. Şiir yazmaya varmıyor elim, Çünkü her kelimede seni Her cümlede yokluğunu buluyorum. Ve her satırda Ayrılığı, Ayrılığı bir kez daha yaşıyorum… |
Çaresizim Ben
Sensizlik canıma yetiyor artık Her gün ağlıyorum çaresizim ben Umudum tükenip bitiyor artık Her gün ağlıyorum çaresizim ben Korkuyorum bir gün çlıdıracağım Kadere feleğe saldıracağım Belkide kendimi öldüreceğim Her gün ağlıyorum çaresizim ben Günler geçti gitti sen yoksun yine Derdimin sayısı ulaştı bine Kavuşmak imkansız ah bile bile Her gün ağlıyorum çaresizim ben Latifim dizimde derman kalmadı Derdimi serecek harman kalmadı Aşkın sarayında ferman kalmadı Her gün ağlıyorum çaresizim ben |
Çaresizliğim
Çaresizligimin çaresini Bazen gülen gözlerde Bazen aglayan sözlerde aradım Bazen herşeye karşı direndim Bazen en ufak bir esintiyle yıkıldım Ama sonunda gene hep ben ÇARESİZ KALDIM |
Çaresizliğimin Altında
Zaman geçtikçe, bunadığımı değil Bunaldığımı görüyorum Hayatın keşmekeşliğinde, Bir bir umutlarım suya düştükçe, İçinde bulunduğum ortamda Benim iyi olmam bana yetmiyor, Başkalarının gözyaşlarını gördükçe Kahroluyorum! Çekilmezlerin, çekilmesinin eşliğinde Yok olmak için Şu minnacık bedenimin naklini, nere ve nasıl Aktarabileceğimi bile beceremiyorum Kaçmak istememe rağmen bir yerlere, Deli miyim ne, yoksa, deliriyor muyum? Eskiden ben böyle değildim, yaşıtlarımın ki Gibiydi saçlarım, Şimdi aynalara bile bakamıyorum Bitip tükendiğimi görmemek için, Kazaen, her aynaya baktığımda Dağıtmak istiyorum her yeri Boşalan şişeleri kırarak, Sonrada, sarhoşluğuma sayarlar korkusuyla Sarhoş olmadan sızıyorum Sefilliğimin altına sığınarak, Yüreğimin derinliklerindeki isyanlarıma ses katıp Sessiz sessiz ağlayarak, Bunun böyle nereye kadar gideceğini, İçimde ki hırs yanardağının ne zaman patlayacağını, Hangi sevdaları yakıp, kavuracağını, Ve son ikamet yerimin neresi olacağını bilemeden Tekrar başa dönüyorum, Bilinmezlerimi bilmek için, öylesine, O da olmuyor, İç dünyamın karanlığında kaybolmak için Hiçbir yaralının yarasını tımar edemeden Her olumsuzluğun sorumlusu benmişim gibi Mahzenime doğru uzanıyorum usul usul Çaresizliğimin altında ezilerek! Çaresizliğimin altında! |
Çaresizliğin Gözyaşı
Ve daha bir gömüldü oturdugu yere Simsiki kapadi gözlerini Acmaktan korkuyordu Umutsuz bir direncti Ellerine doladi saclarini İşte... Gözlere hücum basliyordu Son kez Kirik bir umutla "sabir...sabir" diye yalvardi Sanki boguluyordu gözyaslarina teslim olurken Bilmeyen ögrenmeliydi Çaresizligin gözyasiydi bu... |
Çarmıha Gerilmiş Mutluluğum
Güzel şeyler söyleme bana, Buz keser ellerim. Lavlarımı püskürtmek isterim de, Çocukluğumun griliğindeyim. Acıtırım,ağlarsın bebeğim. Sevmem bile hoyrattır benim. Kırağı da dokunmaz bana, Acıdan da öteyim. Dokunma çocuksuluğuma. Boğulurum. Aldanma suskunluğuma, Çarmıha gerilmiş mutluluğum. Okuyamazsın. Öyle bakma yüzüme. Bakışım derin ve hüzünlüdür benim, Kaybolursun maviliğinde. Git dediğimde bile, Gel diye yalvarır dudaklarım. Söyleyemem ağladığımı, Susuz yoğurulmuş hamurum. Ben hiç sevgi görmedim ki ; Gülümseyemem bile, Bir çakır dikeniyim belki, Ebruli Karanfil bahçende. |
Çatal Adalar
yıllarca küllenmiş monoton bir yaşantım vardı, her şeyi tattığımı, bildiğimi sanırdım ben. bir gün sen çıkınca karşıma, yeniden açan gülleri keşfettim ben. hayatımda ne roman, ne şiir yazdım, bu işi ancak şairler bilir sandım. seninle bir bütün olup denizler üstünde gezdim, işte o gün ben sevgiyi yüreğimde sezdim. hem şair oldum hem yazar, değmesin diye yakardım, ilişkimize nazar. perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş, ben bir mecnun şeref sevdan ile kudurmuş. seni yazıyorum kudurmuş kalbime, seni yazıyorum kudurmuş benliğime, seni yazıyorum kudurmuş dünyama, seni yazıyorum tertemiz hülyama seni üzmek bana ızdırap veriyor, ne olur üzülüp ağlama,yüreğini dağlama en büyük arzum ne olursa olsun, unutmayacağım gibi ne olur sen de unutma. |
Çatal Dal
Kara karga,kara karga,bahtıda yaralı karga. Çatal dala yaptığın çamur çalı yuvalı karga. Tanyeriyle günübirlik gurbete çıkan karga. Bilirim karasın vede kapkara, Sesinde hoş gelmez burada Ama gönül bu söz dinlemez. gel yuvanı kur özgürce içimde yeşerttiğim yemyeşil ağacın en güzel çatallaşmış dalına. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.