![]() |
Bir Karar Ver?
Ya varsındır Ya yok Bir karar ver Ya ebedi gir hayatıma Ya sonsuza dek çık Böyle Bir uçurumların kenarında Bir kollarında tutma beni Ertuğrul Bayam |
Bir Kelime
kaybetmek kolaydı bir kelime ile seni beni yokluğundu korkutan sırf bu yüzden bırakamadım ellerini veda, bir kelimeydi davetti,uykusuz *******e gülüşlerinden yitik kalmaktı ağlamaktı.. boş sahillerde nedensiz üşümekti anlamsız bakmaktı, dikip gözleri, sağır ve soğuk duvarlara.. bir kelimeydi veda sana asla söyleyemeyeceğim... 25,12,2005 saat.saat'ime su kaçtı Ertuğrul Bayam |
Bir Kesit
Seni tanıdığım günlerin en güzeliydi, Bir akşam bana, Seni özlüyorum dediğinde.. Ve bir akşam yine bitsin dediğinde, Ölümün ne kadar kötü olduğunu anladım, Oysa bir ömür yaşamak isterdim seninle... Şimdi Yalnızım boş bir evde, Yaşamakta,. şiirlerde tat vermiyor, Şimdi, Diyor ki şeytan soğuğuna aldırış etmeden havanın, Ve karanlığından korkmadan git., Git diyor şeytan uzaklara,sadece git.. Ki o şeytan değilmiydi aramıza giren? Ne kadar kalabalık hayatım, Sanki yüreğim kadıköy bahariye caddesi.. Ne çok insanlar geçti kalbimin kaldırımlarından, Ne çok bastılar acımadan yüreğime.. Seni farklı sanmıştım.. Yazık Çok yazık. Sen hiç acımayanmışsın, Ki kalbimi ilk sen bu kadar kırdın.. Şimdi ne var ellerimde bir bakalım.. Bir kaç şiir yazılmayı bekleyen Ve bir ölüm aklımdan çıkmayan.. Yine karanlıklarda kalacağım. Yaşlı kalbime, Yeni sevdalar arayacağım.. Yine nemli gözlerle aynaya bakıp, Tuğrul, Tuğrul oğlum yine yalnızsın diyeceğim... Sana kızamıyorum, Durup durup beni terketmelerinede, Artık kimseye kızamıyorum. Kendime kızıyorum sadece. Neyime diyorum aşk, Benim neyime. Vedalarla geçen ömrümde, Hep başından yalnızlığı tadacağımı biliyordum Oysa. Bile bile sevmek nasıl bir duygu sen bilirmisin? Ellerini tuttuğun sevgilinin, Uğruna verdiğin deli bir savaşın, Uykusuz kaldığın beraberliklerin, Bir gün biteceğini bile bile, Sevmenin verdiği acıyı bilrmisin? Sadece Bir duygu fırtınası yazdırdı bana bu yazıyı İyi bir şeyler yazdığımı sanmıyorum, Sadece hayatımdan bir kesit, Ki bol kesitli bir hayatın, Bol ayrılıklarına inat, Kimine göre deli şair Ertuğrul Bayam 11,02,2006 Bu gece son şiirlerimi yazacağım sana Sonra yokum hayatında Gideceğim dar sokalarına yalnızlığın Ertuğrul Bayam |
Bir Kez
Bir Kez bir kez bakıp ta gözlerime ellerimi tutup öylece sustun mu anlatabildin mi bana sevgini dudakların kapalı? Bir kez olsun derdim varken hüzünlere gebe kaldığım akşamlar da sana sığındığım, sığınmaya çalıştığım korkularımdan kaçmaya çalıştığım aşklarımdan uzak kalmak istediğimde yanımda oldun mu? Bir kez olsun beni gerçekten anlayıp geliyorum, yanında olmama ihtiyacın var deyip babanı, anneni,eşini,dostunu geceyi bir kenara koyup bana gelebildin mi? 01,02,2006 saat: hiç anlayamadın beni Ertuğrul Bayam |
Bir Ömür
Alsam elime yüreğini ısıtsam Sarsam hüzünlerini Benimkilere arkadaş yapsam Onlar ayrı yerlerde Biz ayrı yerlerde yaşasak Bir ömür 12,03,2006 Hüzünlerimizde Bizim gibi mutlu olurlar mıydı? Ertuğrul Bayam |
Bir Ömür Bekledim
Bekledim bir ömür Dediler ki yazık sana Düşledim bir ömür Dediler ki uyansana Ben seni Yatağımızda bir ömür Hem bekledim Hem düşledim Eğer gelmezsen Bil ki son nefesimi Yatağımda sensiz Seni Düşlerken vereceğim 25,01,2006 Saat: Beni korkutan Ölüm olmadı hiç bir zaman Beni korkutan Açtığımda gözlerimi seni bulamamaktı Ertuğrul Bayam |
Bir Ömür Vakitsiz
Zamanımı çaldılar Sakladığım sandıklardan Dakikalarım öksüz kaldı Saniyelerimi ağlattılar, Kırdılar neşesini haftalarımın Aylarım gelmez oldu Anladım Kalmadı zamanım, Seninle yaşamaya. Sensizlik, Bir koyu karanlıkta, Bir ömür vakitsiz, Nasıl geçecek? 17.12.2005 Sana Ertuğrul Bayam |
Bir Sabah
Bir sabah bir kalkacaksın Güneş doğmamış pencerende Her yer karanlık. Bir sabah bir bakacaksın Limandan kalkmış son gemi Umutlar yatağını terk etmiş Günler sıkıntılı. Bir sabah anlayacaksın Sabahların benimle güzel olduğunu... 20,12,2006 Her sabah, Yeni bir hüzün getirecek kapına. Her sabah, Yeni bir başlangıç sayacaksın yalnızlığı... Ertuğrul Bayam |
Bir Sabah Gibi Doğacak
Ayrılık Bir sabah gibi doğacak Bakışlarını Bakışlarımdan çektiğin gün Ertuğrul Bayam |
Bir Sen Gördün
soğuk bir kış akşamı alkole sığındım zamanlarımda bir arabanın içinde teyp te zara, şöyle diyordu. ? ? ? inanın, şarkıyı bile hatırlayamadım... ben bir ayrılığın gözyaşlarını dökerken haberi olmadan uyuduğu saatlerde sevdiğimin... 04,01,2006 düzenleme Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.