![]() |
Sevgini Bıraktın Baş Ucuma
Bir rüzgar getirdi seni gönül bağıma Kabusları kovdun gelir gelmez dünyama Perdeleri açtın güneşi aldın içeri Sevgini bıraktın benim baş ucuma Oysa kimsesiz yapayalnızdım Çaresiz ümitsiz bir başımaydım Nereden geldiğini bile anlamadığım Sevgini bıraktın benim baş ucuma O anda anladım sevginin saflığını Güzelliklerle dolu bir kalbin vardı Kimsenin bilmediği duygularla bezenmiş Sevgini bıraktın benim baş ucuma Layık olan duyguları yaşamamıştın Sevgini hiç kimseyle paylaşmamıştın Sende beklemekle ömrünü harcamıştın Sevgini bıraktın benim baş ucuma Ey rüzgar getirdiğin sevgi saf ve temiz İzin verme insanlar değmesin o kalbe pis Birgün karşılık bulacak sevgisine tertemiz Sevgini bıraktın benim baş ucuma Nuran Kara |
Seviyorum
Söyle bana bir tanem, sen neden ağlıyorsun Kalbinde acı mı var, neden anlatmıyorsun Yoksa beni kendine, yakın mı görmüyorsun Anlıyorum seni ben, bana güvenmiyorsun Öyle düşünme canım, sana güveniyorum Sen varsan bu dünyada, inan ben yaşıyorum Aramızdaki fark bu, ben seni seviyorum Sen sitem ediyorsun, buna üzülüyorum Söylemezsen bilemem, bana olan sevgini İtiraf etmek zor mu, içinden geçenleri Ben dobra ol isterim, saklama hislerini Üzülmek istemeyen, anlatmalı derdini Sana hak veriyorum, doğruyu söylüyorsun Seni iyi bilirim, sende çok seviyorsun Ya beni istemezsen, diye çok korkuyorum Bu düşünceyi inan, günlerdir taşıyorum Boşuna üzülüyor, beni de üzüyorsun Sevmenin anlamını, bilirim biliyorsun Korkmak değil ki çözüm, ne diye korkuyorsun Al beni kollarına, hadi ne bekliyorsun Seni mutlu etmeyi, inan çok istiyorum Sen olmadığın anda, nefes alamıyorum Sen güldüğün zamanlar, ben mutlu oluyorum Duy beni sevdiceğim, seni çok seviyorum |
Seviyorum Demektir
Başımı kaldırıp gökyüzüne Bakıyorsam Orada senin boncuk gözlerini Görüyorsam Sana olan özlemimi hissedip Ağlıyorsam İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Gözyaşlarım sel olup Akıyorsa yanaktan Adın bir şarkı olmuş Dökülürse dudaktan *******i hayalin Kurtarırsa kabustan İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Yaşadığım bu şehir Bana dar geliyorsa Sesini duymak bile Artık hiç yetmiyorsa Gözlerim gece gündüz Hep seni arıyorsa İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Gözlerimin içinde Pırıltı oluyorsa Gamzelerim sayende Ortaya çıkıyorsa Kalbim birazcık olsa Mutluluk buluyorsa İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Gündüzleri sevmiyor Geceyi istiyorsam Yüzünü görebilmek Bana yeter diyorsam Sana olan aşkımı İtiraf ediyorsam İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Nuran Kara |
Seviyorum Seni
Sabahları severim, getirir beni sana Gece olur gezeriz, bakarız dolunaya Bakışın alır beni; götürür uzaklara Sende bulurum huzur; severim doya doya Gülmeni seviyorum içimi ısıtıyor O anlamlı bakışın, yüreğimi yakıyor Bana canım deyişin; yüzümü güldürüyor Sana olan sevgimi bütün dünya biliyor Sensiz dünya anlamsız; bunu şimdi anladım Seni gördüğüm anda; sana bağlandı canım Gözüm görmüyor artık; seni çok özlüyorum Böyle bilinsin artık; ben seni seviyorum Hayatımın anlamı; sensin artık bebeğim Seni görmesem bile; inan yine severim Bundan sonra dünyada; senin yanındır yerim Seni çok seveceğim, sana yemin ederim Nuran Kara |
Sevmelisin Beni
Baharın ilk ışıklarıyla gelmelisin Yeni yeşeren ağaçların altında Sevmelisin beni Sevdiğini o kadar içten söylemelisin ki Kıskanmalı güneş Sevgimizin büyüklüğünü Yaz sıcaklığında aşık olmalısın bana El ele yürümeliyiz Sonsuz denen sahilde Sıcaktan ayaklarımız yanmalı kumsalda Vuran dalgalar eşliğinde Aşkımızı itiraf etmeliyiz Sonbahar gelince kapıya Benimle birlikte olmalısın Ağaçlar yapraklarını dökmeye başlarken Biz sevdamızı dolu dolu yaşıyor olmalıyız Sevgimiz dökülen yapraklara inat Daha çok büyümeli ve kuvvetlenmeli Kış geldiğinde Coşmalısın benimle Toprak kış uykusuna yattığında En yüksek doruklarına ulaşmalı sevgimiz Geriye dönüp baktığımızda Mutlu olmalıyız Ellerimiz sımsıkı kenetlenmiş Yüzümüzde tebessüm olmalı Sevmeliyiz Birbirimizi yıllar geçsede Eksilmemeli... Her geçen gün çoğalmalı Vazgeçilmez olmalı Bizim sevgimiz İmrendirmeli ve örnek olmalı Bizi mutlu gören dostlar Yanımızda olmalı Düşmanlarımızsa SADECE KISKANMALI! ... Nuran Kara |
Son Hece
Çok uzakta sevdiğim var göremiyorum Gözünden akan yaşları silemiyorum Sayılı gün bitecekmi bilemiyorum Özlediğimi söylemek onu üzüyor Beni üzmemek için yalan söylüyor İyiyim merak etme diyor Gözler görüyor Az kaldı bebeğim biraz metin ol Geldiğinde olacak bu NUR sana köle kul Ne olur aşkım az daha sabırlı ol Bende özledim hayatım seni delice Geleceğim demiştim ya sana o gece Gelemezsem bilki söylediğim son hece Seni düşledim durdum her an her gece Nuran Kara |
Sulu Göz
Karşımda duruyorsun gözyaşı döküyorsun Söyle bana sulu göz sen neden ağlıyorsun Birde geçmiş karşıma çok dertliyim diyorsun Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Hayat sanma ki sana acımasız davranır Yeri gelir tüm dünya gözyaşına bulanır Bazen kalabalıkta bile yalnız kalınır Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Güzel şeyler düşün ki hayatın güzel olsun Gülümsemek güzeldir inan mutlu olursun Bırak sen ağlamayı üzüntüler son bulsun Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Derdini söylemeyen inan mutlu olamaz Üzgün başlarsan güne bir türlü akşam olmaz Güneş bile kederli odayı aydınlatmaz Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Sevmeyi dene sen de çevrende sevilirsin Gülmeyi öğrenirsen güldürmeyi bilirsin Beni biraz dinlersen sen başarabilirsin Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Kederle üzüntüyle bir türlü hayat geçmez Biraz topla kendini inan bir şeye değmez Giden varsa hayatta bil ki geriye gelmez Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Sevmeyi sevilmeyi sen de hak ediyorsun Kara düşüncelerde söyle ne buluyorsun Farkında değilsin sen inan yok oluyorsun Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Nuran Kara |
Sonbahar Ve Sen
Sonbahar geldi, Sardı etrafı keder Yapraklar terki diyar eğliyor Birer birer, Benim âşık yüreğim; Yazları bir başka sever Kış mevsimi acımaz ki Sevinçlerimi hep ezer İlk defa seviyor Yüreğim sonbaharı Sana kavuşturacak ya İşte bu yüzden farklı Dökülen yapraklarda Benim gözyaşım saklı Seni getirecek bana Sonbahar ne yapsa haklı… Anladım ayları saymak Günlerden daha kolaymış Senin olmadığın zaman Benim için bir olaymış Keşke benim deli gönlüm Canı önceden bulsaymış Düşünmeden ayrılığı Onu sımsıkı sarsaymış Bir kez sevmiş gönül vermiş Hiç durmadan onu ister Gece gündüz sıkılmadan Geleceği günü bekler Ondan haber alamazsa Düşünmekten kalbi tekler Aşkını görmek uğruna Günleri günlere ekler Sabahlar olmak bilmiyor ******* hiç bitmiyor ki... Seven bu deli yüreğim Başkasını görmüyor ki... Millet ağzıyla kuş tutsa Dönüp bir kez bakmıyor ki... Seninle yatıp kalkıyor Sevginden vazgeçmiyor ki... Nuran Kara |
Unutamam ki
Üç gün dile kolay; Daha çok yeni Unutmak imkânsız Sizleri... Hele gezip gördüğüm Yerleri... Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Hissettiğim duyguları Anlar mısınız Benimle birlikte Ağlar mısınız Özleyince beni Arar mısınız Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Siz hiç karşılıksız Sevildiniz mi? Garip hüzünlere Yenildiniz mi? Ayrılalı az olmuşken Özlediniz mi? Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Uyumadım diye Uyumadınız Ağlamama zaten Kıyamadınız Hasta oldum Başımdan ayrılmadınız Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Şimdi yollardayım Çok uzun yolum İlk defa bağlandı Elimle kolum Değişti sayenizde Huyumla suyum Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Can dediniz bana Canınız oldum Gerçek dostluk nedir? Orada buldum Çok kısa sürede Mutluluk doldum Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Nuran Kara |
Unutmadık
Gülmeni severdim birde bana sarılmanı Beni anlamanı severdim; kendimi anlatmayı Zamanı paylaşmanı severdim doğruyu anlatmanı Yanında şımarmayı severdim birde seni kızdırmayı Sen hep vardın uzakta da olsan Hissederdim varlığını ben her zaman Zarar görmemi hiç istemezdin Koruyucu bir tavır sergiler, beni engellerdin Kızardın bana hata yaptığım zamanlarda Çabuk affederdin küs duramazdın bana Bir şey olmamış gibi devam ederdik sonra Şaşırırdım çoğu zaman ben senin bu tavrına Benim yanıma geldiğinde bir başkası olurdun Ben senden yüz bulunca çocuk gibi olurdum Hayatıma sen renk getiriyorsun canım diyordun Bende senin yanında gerçek beni bulurdum Bir gün mesafeler girdi araya engel olamadık Sert esen rüzgarlar ayırdı; birbirimizi bulamadık Gül oldu sıkıntı çektik, gün oldu çok yıprandık Ama asla o günleri ne sen, ne ben unutmadık Nuran Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.