![]() |
Bil ki Bir Tek Sensizliğimdir
sevmek mi? kısacık sürede sevdim seni farklı buldum senin yüreğini şu anda sen de usuna getir beni haydi şimdi sen de söyle şairini seviyorsun değil mi? sen benim gönlümde rengarenk açan tek çiçeksin ömrünce yüreğine şairin sevgi eksin kalbinde hep benim sevdam yeşersin ben alacakaranlığı çok severim senin dünyama doğuşuna az kaldı diye yönümü her zaman senden yana dönerim ben senin tan vaktini takip ederim doğuşun olur bana en değerli hediye senin oralarda umut ışığım yanıyor mu? sevgi yağmurlarım sağanak yağıyor mu? çıkıp da bir bakar mısın dışarılara? aşkımın ateşi düştü mü kalbine? haydi çıkıp gel de çare ol derdime hasretin yüreğim saplanan bir ok yokluğun damarlarımda zehir gözlerimdeki yaşlar oldu nehir beni buralarda derin hüzne boğan bil ki sevdiğim bir tek sensizliğimdir 24.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bil ki Gittin Gideli Gözlerim Yasta
öyle benden kaçıp da beni derde düşürme beni hasretinle yakıp da karabasana mahkum etme uzattım üşüyen ellerimi sana haydi yeter kalmasın havada ellerim tir tir titriyor kollarımda ne olur tutup sıcacık ısıtsana bil ki gittin gideli gözlerim yasta yüreğime hüzün düşürdün bu yaşta beni ettin buralarda kronik hasta sakın beni bırakma bitkisel hayatta inan senin sevgindir benim tek ilacım haydi gülümse bana dinsin bu acım 18.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bil ki Gözlerimde Saklısın
yaseminler kokar güzel ellerin menekşeler açar kahve gözlerin çiçek bahçesidir o beyaz tenin sana sarılınca canım sevgilim düşlerimde bile sensiz değilim sensin nefesim hep seni isterim inan ki her zaman seninle kalbim bil ki gözlerimde saklısın benim kimse aramasın bulamaz seni sen de yüreğinde mahkum et beni yanında yaşarım bir köle gibi sakın azat etme ne olur beni Hüseyin Erdoğan |
Bil ki Sen
Sen Avrupa'da,ben Asya'da olsak da Birbirimizi hiç görmesek,tanımasak da Sanma ki,şu anda, sen benden uzaklardasın İnan ki, bana benden, bir adım daha yakınsın Sen hiç solmayacak bir gülsün,goncasın Ömrün boyunca yemyeşil açacak baharsın Ne de çok güzeldir kır çiçekleri öyle değil mi? Dilerim,her biri senden alır,kokusunu,rengini Sen dostların,arkadaşların en güzelisin Bil ki sen, bu dünyanın en çok sevilenisin... 02.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Bil ki Seninle Güldü Yüzüm
bil ki seninle güldü yüzüm artık akmıyor hiçbir gözüm yeter ki sevelim birbirimizi inan ki sevdan uğrunda bana vız gelir ölüm her sabah bir güneş gibi doğacağım dünyana aydınlatacağım ısıtacağım seni yüreğimdeki bütün sevgiyi vereceğim yalnızca sana sen de beni seveceksin değil mi? keşke o güzel gözlerin ben olsaydım benimle baksaydın dünyaya ellerin ellerime kaynasaydı da hiç ayrılmasaydık ömrümüz boyunca 26.08.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bilir misin Sevdiğim?
mutluluğum yeşeriyor günden güne artık dönüp de bakmıyorum düne ne olur bir gün çıkıp gel de sevinçten seninle beraberce yükselelim gök yüzüne darmadağın ediyor yokluğun beni bilir misin sevdiğim? ne de çok özlüyorum seni sakın bir başkasına verme canım sevgini inan bırakamam ömrümce senin o güzel ellerini 18.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bilir misin?
bilir misin seni ne çok özledim? bunu senden bir sır gibi gizledim şimdi sen nerdesin? nerelerdesin? söyle sen de beni hiç özler misin? sensiz ne gün geçiyor ne de gece hayat çekilir mi böyle delice? ismin dudağımda hece hece duruyor sevgilim inan öylece solmasın gönlümde yeşeren gonca ısınır yüreğim sevgin dolunca çalmasın saatler dursun yıllarca ne olur bende kal ömrüm boyunca Beste:Mustafa Malay Makam:Acemkürdi Hüseyin Erdoğan |
Bilmem ki! Nasıl bırakıp Gittin Beni?
her yer zifiri karanlık şu anda sanki sabah olmamış gibi buralarda gök yüzünü bile görmüyor gözlerim bil ki gittin gideli,kaybettim kendimi inan bilmiyorum canım ben nerdeyim acaba! beni de alıp götürdün mü sen? benden habersizce çekip giderken ben seni tanıdığım ilk günden beri seni delicesine taparcasına severken bilmem ki nasıl bırakıp gittin beni? seninle ölüm bile yakışırdı bana söyle hasretim sevdiğim şimdi sensiz güneş doğar mı benim dünyama? 23.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Bilsem ki Sevdan
sen Adalar olsaydın ben de deniz keşke sarsaydım seni ömrümce sensizlik yarı ölümmüş meğer en yüksek protein her türlü vitamin sendeymiş inan bir gün gelir de halsiz düşersem eğer kulağına gelince ağlamayacak mısın canan? yolunu beklemekten yorgun düşsem de fer kalmasa da gözlerimde bilsem ki sevdan beni alacak benden sakın ha vaz geçeceğimi zannetme ne aşkından ne de senden hem de mahşerde bile 08.07.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bir Asır Geçse de
sen gülünce güneş bir başka doğar dağılır gider gökteki bulutlar rüzgar bile senli eser her yerde çiçekler seni kokar bahçelerde vapurlar rıhtıma senli yanaşsın dalgalar denizler öksüz kalmasın *******im asla sensiz kalmasın sen yoksan bu kalbim hiç uyanmasın bütün mevsimler bahardır seninle sanki güller kokar senin teninde yıllarca içime seni çeksem de doyamam sana bir asır geçse de Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.