![]() |
Nasıl özledim
Nasıl özledim bilsen sokaklarda 04/02/2004 Avare avare dolaşmayı Bakırköyde bira içerken denizin Havasını solumayı Ah,ah birde gelse şu mayıs ayı Gel de gör o zaman sivildeki yaşamayı. Sinan Aydındağ |
Ne acılar yaşıyor bu yürek
02.Ağustos.2006 Ne acılar yaşıyor bu yürek Yinede acımıyor vuruyor bu felek Gözüm feri bak söndü ha sönecek Yinede anlamıyor vuruyor, bu yar beni öldürecek Vur, vur da çatlasın Vur, vur da sızılasın Zaten ben yaşamadım Bu gariban sevda da yaşamasın Bırakalım daha fazla yaşlanmasın Sinan Aydındağ |
Neden insanlık yok senin gibi güzellerde
Yıldızlar yine asılı duruyor gökyüzünde 28/07/2003 Güneş yine yok açmıyor gündüzlerime Ay ise yine saklanmış karanlıklar içinde Bir duygu yükseliyor şu an içimde Söylüyorum dinlesende,dinlemesende Neden? insanlık yok senin gibi güzellerde. Sinan Aydındağ |
Neden yıktın harap ettin benliğimi sen
Ne güzeldin be sen,ne şirindin be sen 30/10/2003 Yüreğimi yerinden çıkartıyordun ya sen Sana hasta oluyordum,kuduruyordum ya ben Neden yıktın harap ettin benliğimi sen. Sinan Aydındağ |
Nesin sen?
19.Ocak 2006 Dünyamdaki tüm renkler sende toplanıyor, Gökkuşağı mısın nesin sen? Kızdığında bir boran ağladığında bir sağanak yağıyor, Gökyüzü müsün nesin sen? Güldüğünde bir ışık öptüğünde bir ateş ki sorma Güneş misin nesin sen? Gönlümdeki tüm sokaklar sana çıkıyor, Adresim misin nesin sen? Adresim misin nesin sen? Sinan Aydındağ |
Neylesin bu halimle
Yaşanası günler değil bu günler 04/09/2003 Ne bir eserin kaldı elimde Ne de bıraktığın iz kaldı gönülhanemde Bak sadece acılı bir yürek kaldı bende Beni artık kim,neylesin bu halimle. Sinan Aydındağ |
Nihal yengemsin
Yengemsin,sevdiğimin sevdiğisin 23/11/2003 Yengemsin dostumun herşeyisin Yengemsin,gül ki dünyamıza bahar gelsin Sen var ya iyi ki benim yengemsin. Yengemsin,gözlerinde dostumu gördüğüm Yengemsin,tarığımı bölüştüğüm Yengemsin,isterse uğruna öldüğüm Yengemsin,hep beyaz gelinlikli dşünü gördüğüm. Yengemsin,yeraltı suları kadar berrak Yengemsin,varlığı güneş gibi sımsıcak Yengemsin,bir ömür sarıl ona kucak kucak Ve yengemsin,yokluğunla mutluluğumuz kuş olup uçacak. Sinan Aydındağ |
Nisan yağmuru,ne güzel
11.Mayıs.2006 Bir mayıs sabahında Bir nisan yağmurunda Seni hatırlamak ne güzel Saçlarıma düşen her damlada Ellerini duyumsamak ne güzel Ne güzel bir yandan üşürken Sıcaklığını hissetmek ne güzel Sağanak olup vücuduma yağarken Senli damlalar Senli mutlu bir yaşam düşlemek ne güzel Sinan Aydındağ |
Olmazsa olmazımsın
Baktığım her yerde resmin var 01/04/2004 Küçük dünyamdaki herşeyimsin Anamsın,babamsın.bacımsın,ağamsın Sofrada tuzum,ekmeğim,çorbamsın Sen küçük dünyamdaki büyük varlıksın. Olmazsan olmaz bir yaşam sürüyorum Olmadığın anda soluyorum,kuruyorum Bil ki olmazsa olmazımsın Yüreğimdeki ince sızımsın Ebediyen olman dileklerimle... Güll Sinan Aydındağ |
Öyle bir aşk yaşamalıyız ki..
30.Ocak.2006 Öyle bir aşk yaşamalıyız ki sevgilim Herkes bizi kıskanmalı Ay, güneş, çiçek, böcek, erkek, kadın Herkes bize gıpta ile bakmalı Ben yüreğimin kapısını Ardına kadar sana açtım Seni bekliyorum aşkını bekliyorum Hadi daha fazla bekletme Hadi bu sevdayı emekletme Birlikte koşalım aşkın en uzun koşusunu En mesut koşusunu Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.