![]() |
Sen Yoksan Yanımda..
Sen yoksan yanımda Nefes alamam ki Gökyüzünün rengi Kuşların sesi Hep aynı gelir bana. Uzatınca elimi Tutmalı elim seni Deniz mavisini söyler dilin hep Laciverte dönen gökyüzünü Martı kanadındaki kızıllığı anlattın Mısralarca Bense yalnızca Seni sevdiğimi söyleyebilirim....... Zeliha Bicer |
Senden İzler Var
Dereler nehirlere,nehirler denizlere, Denizler; engin,hırçın,sakin Dilerse dağlarca verir Ya da bir anda siliverir yaşamdan Gözlerin aynı deniz Renginde değil,derinliğinde Sesin bir meltem İçimi serin tutar Med cezirlerim çok bu aralar Kokma,istemem hiçbirşey senden Ne kölen, ne de sahibin olurum Yazdıklarım yalnızca kendimle yüzleşmem Aynalarda gördüğüm yüzümde Senden izler var. Zeliha Bicer |
Senden Önce..
Kaç kere yaşamın kıyısından döndüm Senden önce Kaç kere lanet etmiştim kadere İçimde biriken öfkelerimi,çaresizliklerimi Umarsız insanların yarattığı kırılganlıkları Kaç kere gözyaşımın damlasında saklamıştım Senden önce Şimdiyse, hasretlerin var Sensizliklerin yükü. Akan yaşım bile Hep sevgin için Kederimden,çaresizliğimden Koparıp ayırdın beni sen Ve.. Senin sevgin |
Senden Sonra
_____Senden sonra Yıldızlar yeryüzüne inmedi Gun ışımadı Güneş yüzünü sakladı Martılar ağladı Senden sonra.... _______ (Değerli dostlar, bu şiirde bana ait değildir. Armağanların içinde bu da vardı. GÖL-SENDEN SONRA VE KUZEY RÜZGARI _ güzel yorumlarınız için yürekten teşekkürler ederim. Saygı ve sevgimle Zeliha Bicer |
Seni Biriktiriyorum..
Her yağmur yağışında, Damla damla biriktiriyorum seni. Hangi şiiri okusam sana çıkıyor satırlar. Hele martılar da varsa içinde Çık çıkabilirsen içimin buğusundan Salacak'ta sensiz dolaştım bu gün Yağmur biriktirmiştim içimde ya! Aktı avuçlarımdan denize döküldü yaşlarım. Çay içtim, sıcacıktı tıpkı ellerin gibi Sarıp sarmaladım bardağı sendin sanki.. Zeliha Bicer |
Seni Düşündüğüm Zaman..
Seni düşündüğüm zaman Melodiler doluyor kulaklarıma Ruhumda hissediyorum o vakit seni Sarılıyorum dans ediyoruz Kokunu çekiyorum içime Yaz sıcağımda serinliğim gibisin Üsküdara giden motorda Islanmayı özledim Kaçak öpüşmelerimizi Pembe rüya görmek gibi Seni düşünmek melodilerle dolduruyor içimi Zeliha Bicer |
Seni Seviyorum
Onca gecen zaman Hatta aylar Seni bana getiren yollar Yuregimde biraktigin duygular _seni seviyorum_ diyor.. Zeliha Bicer |
Seni sevmenin ötesinde bir haberim yok..
Seni sevmemin ötesinde Bir haberim yok Gün batımını izledim Seni anarak Şiir dinletisindeydim bu gün Yine özlemlerim depreşti Bilmeden de olsa Söylenen tüm sözler Beni sana çıkardı Dediler ki; Sev hep sev Bende seviyorum işte! Kendimce.. Hep sana gelerek Hep sana çıkarak Tüm tümcelerimde.... Zeliha Bicer |
Seni söyleme zamanım...
Adımım sen,sesim de sen Uykularımda uyandığım,yine sen Günümde,gecemde rüyamda sen. İçkimde,şarkımda sen Kıskansın tüm sazlar,tüm sözler Martılar da sussun artık Seni sevdiğimi söyleme zamanım.... Zeliha Bicer |
Senin Haberin Yoktu
Bu gece aynı yatakta, Birbirine değmeyen tenlerdeydik Yüreklerimiz sancılı, acılı Gözlerimizde tarifsiz keder vardı. Düşerken çiy damlası gibi sevgin Yangınımda, yanımdaydın İki yakın insan, iki uzak olabiliyor Sanki hiç sevişmemiş, Dudaklarının tadını bilmezmişim gibi Aynı yatakta, ayrı rüyalardaydık Bu gece güneş doğdurdum üzerime Damla damla biriken sensizliğimi Bulutlara yükledim Düştüler yağmur damlasında Senin haberin yoktu Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.