![]() |
Dudaklarımı Mühürledin
Elin elimde, bir gemi güvertesinde. Ne yaralar açtın biliyor musun kalbimde. Seni hissetmek, ne güzel benliğimde. Kokunu özledim, her geçen günde. Kolun belimde, sevdan ise içimde. Seni seviyorum içime işleyen nefesinle. İçimi titretiyorsun her dokunduğunda. Rüyada gibiyim, seninle olduğumda. Uçabilirim gemiden, belki de karaya. Ama benimle olmalısın hep yanımda. Dudaklarımı mühürledin öpüşünle. Hiçkimseyi düşünemiyorum sevgimde. Bir de aşk şarabını içsek kana kana. Ne olur benim hâlim söylesene bana. Bu aşka dayanır mı yüreğim, sevdiğim. Sensiz de yaşayamam ki,özlediğim. Susuzluğum nasıl geçecek sensizliğimde. Sevgim daha çoğalıyor görmediğimde. Yine aktı gözümün yaşı, ama mutluluğuma. Seni yaşamak istiyor bu beden, arzularıyla. Kapında köle olsam alsan beni yanına. Herzaman sıcaklığın kalsa vucudumda. Sevgi dolu yüreğin, hep benimle olsa. Sana sahip olsam ama, tek başıma. Hadi gel artık, yalnız benim kollarıma. Birlikte olmalıyız hep bundan sonra. Rotamız mutluluğa, sevgim daima. Gemi götürsün bizi, yalnızca balayına. Seninle çok mutluyum ikinci baharımda. Dudaklarımı mühürledin senin yoluna. |
Duy Artık Beni
vazgeçilmeyen bir tutkuyla, bağlıyım sana. yüreğimle sesleniyorum duy artık beni. bu aşk ölümsüz, hep sürecek. arada hasretde olsa. patlayan yanardağını, söndürebilir misin. içimde ki yangına, erişebilir misin. yüreğimde ki bu aşka yetişebilir misin. aşkınla kavrulan bedenim, sensiz yapabilir mi. seni bukadar severken, unutabilir mi. kimse ayıramıyacak bizi.. vazgeçmem sen den asla. bu aşk, herzaman bizimle, bir ömür boyu, yüreğimizde |
Duygularım Sonbaharı Yaşıyor
yeni bir umutla geldim kapına gideceğim ya seninle ya da sensiz.. belki öleceğim belki de güleceğim. hiçbirşey umurumda değil, seni hep seveceğim. gözlerimde ki yaşlar pınarlar gibi değil, ama hiç durmadan akıyor. hasret denizine attığım demir, şu an kalbimde. yaralıyor anılarımı. yalnızlığın attığı oklar, artık ruhumda.. parça parça etti bedenimi. bir hüzün var içimde beni yok edercesine. öyle bir özlem var ki sevgine esir eden tutkularımla birlikte. duygularım sonbaharı yaşıyor şimdi. dağların arkasında bahar var dediler yürüdüm yürüdüm kışa rasladım. kara bahtıma güneş doğmadı gitti. herhalde oda küstü terketti. bu aşkın alevi dönmiyecek küle. gitsen de kalacağım sevgimle. rüzgar sürüklese de yaprakları yaşayacağım seni sensizliğimle. |
Düşlerimin Prensi
seni düşünmek ne güzel bu hayatta. bir sevda fırtınası estirdin aşkında. nerden çıktın sen, söylesene bana. aşkısı çok seviyor seni, anlasana. hayallerim gerçek oldu yaşantımda. seni buldum bırakmam bir daha. kalbine girmem kolay olmadı ama, sen de sevdin beni, bak sonunda. soluğunu hissetsem her yanımda. ellerim herzaman kalsa avuçlarında. kollarınla hapsetsen beni vucuduna. gözlerim gözlerinde ben ise seninle. ıhlamur ağaçları şahittir sevgimize. altında çok mutluyduk birbirimizle. isimlerimizi yazdık bilmem kaç kere. biz den bir anı kalacak hep o yerde. bu ******* sensiz geçmiyor aşkım. düşüncelerim hep sana, şaşkınım. aşkın ben de ben ise, seninle başkayım. bir aşk masalındayım şu an, sanki. sen prens, ben prensesim inan ki. prensim seni seviyorum....ya sen. gözlerinden belli, ama söylesen. dudaklarından dökülse bir bilsem. arzularım bir başka akacak sevgine. odaklandım ben sana, sevdan içimde. yalnızlığı istemiyorum özleminle birlikte. benimle olmalısın seni düşündüğümde. düşlerimin prensi bekletme gel artık bana. bu gönül, sensiz yapamıyor artık anlasana. |
Düşünceler Paramparça
Düşlerim, hep kare kare. Kareler bir türlü birleşmiyor. Ya düşünceler, paramparça. İçinden hiç çıkılmıyor. Sevgiye tutsak gönlümle. Yaşamayı unuttum sanki. Gözyaşlarım sular gibi. Bardağı taşırıyor şimdi. Hayat bir saltanat. Yaşamasını bilmek gerek. Aşk ise, bir uçurum. Düştüğünde kalkmak gerek. Bu kadar zorlukta bir de aşk. Sığar mı gönüllere söyle. Farzet sığdı diyelim. İnan düşersin dillere. İçimdeki bu boşluk hiç dolmuyor. Sensiz ******* sabah olmuyor. Yeter sevdiğim yapma naz. Senin aşkına hiç doyum olmuyor |
Elime Ne Geçecek
Yalnızlığım seller gibi, yıktı öldürdü beni. Yokluğun ise bir ölüm ah..acıttı kalbimi. Etrafımı erişilmesi zor dağlar çevirdi. Rakım yüksek, kulağım uğulduyor şimdi. Kucak, kucak sevgi verdim ben sana. Karşılığı neydi yaktın benim yüreğimi. Aşkımla kurduğum şato.. ne halde. Sevgim biçare, fakir düştü esaretinde. Düşe kalka aşılmaz ki bu yol. Engelleri aşsanda yaşanılması zor. Ne haldeyim bir bilsen gel bana sor. Hayalle karın doymuyor zor dostum zor. Yeter yakma artık bu ateşi sönsün. Korlarda kalbim, söyle niçin ölsün. Ben hep özgür olmalıyım kuşlar gibi. Yüreğimde aşk, bana göre değil ki. Bir hata mı işledim çok sevdim seni. Kıskançlığınla hep yedin bitirdin beni. Sabır sabır nereye kadar söyle bana. Elime ne geçecek üzülmekten başka. |
Ellerin
bir erkeğin en çok elleri, dikkatimi çeker. seninse güzel, erkeksi ellerin o kadar hoş ki.. ellerime dokunduğunda içimi titretir, saçlarımı okşadığında değişik düşlere, götürürsün beni. bedenim de ise, başka bir haz duyarım seninle. aşkımın simgesi ellerin, her zaman alır beni ben den. hayalini yaşarım senin ellerinle... sevgimin derinliğinde, gözlerimin önünde ellerin. gece uyandığımda bile ellerin bedenimde. sıkı sıkı sarılmış kollarınla, bana sahip şimdi. hiç beni bırakmaz gibi, daldırır beni hayallere. sigara içerken, bakarım sana.. beni içine çekiyorsun gibi ellerinle. bir tılsım gibi, dokunduğu yeri cennete çevirir. aşk bahçemde ki gülleri canlandırır. kalbimin anahtarı sen de sevgilim. aç kapıyı gir içeri, o güzel ellerinle. |
Elveda
birgün biterse bu aşk. geri dönemem biliyorsun. yalvarsan da boş.... kendini avutursun. aşkı bu kadar basite alma. sevgi yüce bir duygu anla. hem yaşamalı, hem yaşatmalı insana. tek taraflı aşk, aşk değildir. aşkı için, yollara düşmüş insan, sonunda delirmiş inan. sen umursamaz bir aşık. bense, aşkına bağışık. çok naz aşık usandırır ben de usandım artık. seni, sensiz yaşamaktan bıktım. sevgine, kalbimde mezar açtım. aşkımı artık oraya gömdüm. hayat sensiz de güzel olacak., sanıyor musun sevgisiz olmayacak. bir aşk biter, diğeri başlar. aşksız da yaşayamaz insan. bana verdiğin güzelliklerin yanında, gözyaşlarıyla sulanmış, acıları unuttum gibi. bak şimdi, herkes gitsin yoluna. sana da kocaman bir elveda. |
Elveda Demiyorum
beni kırsanda ben kırılmam ki sana. sana sevgim bir başka, anlasana. dertlerimin arasında kaybolmuşum sanki. bir darbede sen indirdin bilemiyorsun ki. hayat acımadı sen de acımıyorsun bana. ayrılığın bir ateşti kor düştü sanki canıma. sevdan yüreğimde, bırakıp gitsende beni. bu aşk içimde, benimle yaşayacak çünki. hayatı seninle çekiyordum sen de yoksun ki. dinmedi gözyaşlarım, hiçte dinmeyecek belli. kaderin oyununa mı geldim söylesene bana. neden ayrıldık biz, bir sebebi olsa ya.. özlemler dosttu, ayrılıkta düşman mı hayatta. o zaman ayrılığı sevmiyorum düşman olmasın bana. bu acıyı da yaşattın ya çok teşekkür ederim sana. en büyük iyiliği de sen yaptın yaktın beni bu dünyada. gittiğinden beri sesin kulaklarımda, titretiyor bedenimi. sensizlik zormuş nefeste alamıyorum şimdi. ayrılık ateşi yaktı içimi, bir bilene sorsam mı ki. yangınlardayım bu yangın nasıl söner bilmiyorum ki. bir sevgi bitmeye görsün hayatta, yalnız yaşanılmıyor aşkta. ama ben aşkı seninle yaşamak istiyorum ömrüm oldukça. gidişlerine alışıktım ama bu ayrılık....koydu bana gülüm. hiç mi için sızlamadı yalnızım... ve...sensizim şimdi. dönmesende dönmüş gibi yapacağım hissedeceğim seni. sana dokunamasam da hayalin benimle olacak inan ki. bu aşkı sen bitirdin ateşi de sen koydun kalbime. böyle ayrılık olmasın yalnızlığı yaşamıyayım içimde. ama madem gittin alışmalıyım sensizliğe. sana elveda demiyorum gücüm yeter mi sevgisizliğe. |
Feryatlarım Sonsuzlukta
Kasırga gibi, vurdun beni. Yüreğim yerinden çıkacak gibi. Sensizliğin hiç çaresi yok. Kaldım buralarda ne yapabilirim ki. Ben aşkın en güzelini, sen de tattım. Sen de yaşadım sevgilerin en büyüğünü. Seni ben de yaşattım kalbim acıyarak. Özlemlerine katılarak sen de kayboldum. Feleğim şaştı seni her gördüğümde. Gel al beni artık, dayanamıyorum böyle. Katık ettim günlerime doyamadım yine de. Ah aşkım biliyor musun bu kalbim hep seninle. Aşkı bilmeyen anlAyamaz hiç halimi. Çöllerde yalnızım tek başınayım belli. Feryatlarım sonsuzlukta duymuyorsun ki. Sevgiye kucak açtım sonu gelmiyor ki. Bir yanım sen de, bir yanın ben de. Gözümde yağmur damlaları birikti sevgimle. Yudum yudum içsem de doyamam kadehlerle. Senin aşkın içimde, ben ise hep seninle. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.