![]() |
Denizin dalgasına kapılma demiştin Artık dalgalarının arasındayım Al savur at bilmediğim yerlere Köşe bucak yerlere sığdır beni Yorumsuz aşklarla yaşat beni Yaşat ki ben seni yaşayayım Seni ezberleyeyim Her kareni aklımda bir mıh gibi çakayım Denizin dalgasına kapılma demiştin… Çok geç dedin Ben o dalgalarların arasında can çekişiyorum Al tut bırakma bu canı Ellerinin şefkatine alıştır Yüreğinin sıcaklığında ısıt Gözlerimi süzüp de geçme Sanma ki bu gözler yaradır gönlüne Denizin dalgasına kapılma demiştin ya Çok geç dedin… Şimdi denizin derinliklerindeyim Bir el uzat da Tut ellerimi… alıntı |
Boşverdim gitmelerini Umutlarımla yaşamayı öğrendim ben Kıskanmıyorum mutluluğu artık Ve de yenilmiyorum mutsuzluğuma Yastığım da yorganım da umudum oldu... Güneşin doğuşu batışı Yağmur yağışı yada kar yağışı Tomurcuklanan çiçekler Ağaçlardaki meyveler Beklediğim sadece bunlar oldu... Sen... dönmüyorsun gelmiyorsun Yağmıyorsun...doğmuyorsun ki dünyama Ne yapayım... boşverdim gitmelerini Boşverdim beklemeyi... Tıpkı seni hiç tanımamışım gibi... alıntı |
Sonbaharda ağaçların yapraklarını döktüğü gibi Döktüm dilimdeki sözcükleri Hepsi bir haykırış hepsi bir yakarıştı Sen anlamadın. Artık Geride bırakıyorum sana ait olanları Kelimeri ve şarkıları başkası için söylenmek üzere Raflara kaldırıyorum Senin içinde geçtiğin bir sözcük bile olmayacak artık. Sana dair olanlar söküyorum tek tek En zorda insanın geçmişini ve anılarını sökmesiymiş Anlıyorum Hep peşinden gelecek bir geçmiş de istemiyorum Artık geçmişimi de bırakıyorum arkamda Geriye bakıp daha çok hatırlamak ve üzülmek istemiyorum Unutuyorum desem yalan Unutmuyorum Şimdilik Sadece alışıyorum Alışmak unutmanın başlangıcıymış Önce alışırsın Sonrada unutursun Unuttuğunda da geri dönmesin Bakmasın bile Şimdi. Söyledim sözleri de geri alıyorum Siliyorum birer birer bütün yazdıklarımı Karalıyorum adımın yanına yazdığım adını Senle yaptığım Doğrularımı ve yanlışlıklarımı ayıklıyorum Yanlışları koyuyorum bir köşeye Doğrular zaten benim doğrularım Bu aşkın bütün hesabını kapatıyorum Bize dair hiç bir şey yok artık Ne sen ne ben artık bir şey söylemeyeceğiz Söylesende ben duymayacağım Sözcükler anlamını yitirdi artık. Sana dair söylenecek bütün sözleri tükettim Kelimeler dilsiz artık Lal ettim dilimi Sana bir şey söylemiyorum Sustum alıntı |
bir gitar sesinde duyuyorum seni bir martı hafifliğinde hissediyor bir balık sevdasında seviyorum seni çok tuhaf ben seni hiç görmedim ki resimlerin dışında hiç elim değmedi ki eline hiç kokunu duymadım ki içimde çok tuhaf önce sen bi merhaba dedin çekinerek sonra ben bir kıvılcımdı çakan aramızda senden,benden,bizden habersiz bizde bilmiyorduk olan biteni aşk mıydı acaba bu kelimeler yetersiz kaldı seni anlatmaya güzellikler solgun yüzünün yanında kalbini gördükçe sözlerinde binbir mutluluk doldu kalbime biraz utangaç ve mağrurdun gözlerin gün doğumu kadar mükemmel kalbin derin okyanuslar gibi etkileyiciydi ta ki gidene kadar yokluğun bir gün batımı kadar hüzünlüydü ve inan sevdiceğim hüznüne bir türlü alışamadım sensizken hep günbatımında hayatım hayallerim senden yana tüm kalbimle herşeyimle dönmeni diliyorum beklıyorum... alıntı |
Bu Sabah Yastigimda Kokunla Uyandim Yine Elim Sol Yanima Gitti Bir Aci Vardi, Nedenini Bilmedigim Birseyler Eksiklik Iste Sensizlik Büyük Bir Ihtimal Kapim Acik Kalmis Daha Yeni Fark Ettim Zaten Cok Üsümüstüm Bu Gece Hayalin Gelmis Olmaliydi Beni Sensiz Birakamazdin, Ya da Bana Göre Birakmamaliydin Belki de Sen Bana Gelmedin, Yine Ben Seni Aramisimdir Kapiyida Ben Acik Birakmisimdir Bilncalti Iste Geri Dönecegimi Biliyordum Cünkü Yaninda Kalamayacaktim Yine Rüyama Girdin Kesin Elimi Tuttun ve Ben Yine Kandim..Evet Ellerim Ellerine Kelepcelenmis Gibiydi Hic Bir Güc Ayiramazdi Bizi BANA GÖRE Sana Göre Degil Iste Vakit Dolunca Yagmur Kesilince Günese Kapilip Rüzgarla Esmeye Devam Ettin Ve Yine Bilmiyorum Hangi Gücle Beni Her Seferinde Yaninda Sürüklüyorsun Yarin Yine Rüyama Girme Olur Mu? Bu Sefer Kapimi Kilitleyip Yatarim..Söz Ben Son Rüyamda Sana Kavusuyum Ama Sen Hic Konusma Bu Sefer Benim Senaryoma Göre Oynayalim Ben Yönetsem Oyunu? Masalin Mutlu Bir Sonu Olsun, Lütfen.. Ona Buna Anlatirken Bir Kez Olsun Gülümseyim Benimde Bir Hikayem Olsun O Beni Hic Sevmedi Demeyim, Lütfen alıntı |
Dünyama girme dedim
Dünyama girme dedim, Uyuyan kalbimi uyandırma dedim, Sevmemiş,sevilmemiş kalbimi Sevme,sevmeye alıştırma dedim, Kalbimdeki buzları eritme dedim, Eriyen sularda beni boğulmaya terk etme dedim, Şimdi boğuluyorum, nefes alamıyorum. İçim daralıyor bulunduğum yere sığmıyorum |
birde verdiğin hüzünler
varlığınla mutlu etmek mi sevmek mutlu edip sonra gitmekmi sewdalamak önce sevip sonra sewdalatmak ve sonra gitmek miş gerçek olan sen gittin ben bittim sen umudum sen umutsuzluğum sen mutluluğum sen mutsuzluğum sen sen iyi olan sen kötü olanımsın ama artık ne sen varsın ne de varolan ben var ne ben vardım ne yeşerttiğin filizler şimdi sadece ben varım birde verdiğin hüzünler |
Dudaklarımı parçalarcasına ısırdım dün
Dudaklarımı parçalarcasına ısırdım dün Sırf sana seslenmesin diye Sırf sana gülmesin diye Bıraksam haykıracak seni seviyorum diye Bıraksam kaçak bir mahkumun Özgürlüğüne koşması gibi Koşacak sana Gözlerimi çıkarırcasına ovuşturdum dün Sırf senin gülen yüzüne bakmasın diye Sırf sana gülmesin diye Bıraksam ardından gelecek Bıraksam ardından gülecek Bıraksam bir ananın yavrusunu kucaklaması gibi Kucaklayacak gözlerini Ayaklarım parçalanıncaya kadar yürüdüm dün Sırf sana gelmesin diye Sırf ardın sıra koşmasın diye Bıraksam yoledecek dağları Nehirleri , ovaları sonra Bıraksam vuslata eren bir sevdanın Kavuşmasına gider gibi gelecek sana Ama yine de beceremedim Seni aklımdan , Seni yüreğimden, Seni benliğimden atmayı Başaramıyorum gözlerini Hafızamdan yok etmeyi.. Ama yine de gelmeyeceğim sevdiğim Sırf sen mutlu ol diye Sırf mutluluğu yanımda bulamazsın diye Atıyorum yüreğimi yangınlara, Özlemlere, Ölümlere dahası Ama yine de beceremedim Seni unutmayı |
ve sen küçük sevgili Daha başlamadan sınıfta kaldın
Sen benim cehennemimde yanamazdın, Ağır gelirdim katlanamazdın... Zaten başrolde de oynayamazdın, Küçük sevgili yükün olurdum, ATLATAMAZDIN... Koşamazdın bu yolda sen, Daha ilk metrede yolda, Aşk sınıfının birinci ünitesinde, Benim anlattığım bu derste, Daha en baştan sınıfta kalırdın... Küçük sevgili kıyamazdım sana, Böyle sabahın altılarında... Yoramazdım *******in deminde Sonra, sonra yüreğimden kovalayamazdım, Kederin olurdum hayatın satır aralarında Küçük sevgili soluğun yetişmezdi, Uzun sesli tümceler, imgeler Başıboş binlerce sözcükler Peşinden gelir şiirlerim hiç bitmezdi Bu aşk ne seni, ne de beni keser… Anlamıştın, Anladığında yapacağın ötekiler gibiydi, “Sil” dedin “hayatından birini” “Kimi?” dedim, “Beni” dedin ...ve ben de sildim seni Sildim küçük sevgili... Aşk kitabının tam ortasındaki cildi En başındaki girişi ...ve son sayfalarından sildim seni... Kurutulmuş çiçekleri boşluğa savurdum Sabahın altılarında fotoğraflarını yaktım Kuşlara baktım Toprağa sarıldım, Ağaçlara takıldım, Düşen her bir yaprağa “Küçük Sevgili” yazdım, Bir bir topladım ...ve bir kibrit çaktım Yaktım kökünden Sonra çok sonra boşluğa savurdum, Küllerin şimdi bir orada bir burada, Sabahın altılarında, Sildim aşk karnemden ...ve sen küçük sevgili Daha başlamadan sınıfta kaldın |
kim kulağına seni seviyorum diye mırıldanıyor
....beni, sabah öperek uyandırır mısın? ...şimdi neredesin, kim kulağına seni seviyorum diye mırıldanıyor, gece yatarken ışıkları senmi kapatıyorsun, yoksa tanımadım birimi var yanında... ...dün sabah işe geciktim, saat durmuştu, uyandıranda yok ev sahibi eşin hala gelmedimi Ankara'ya diyor, bekara ev vermiyorlar bende senle evli olduğumu söylemiştim. yaz bitti Ankara da havalarda soğumaya başladı, di gel... ...gel de sabah seni öperek uyandırayım! senin istediğin gibi olsun herşey. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.