![]() |
Gurbette Hasret
Ne anne var bu gurbet ellerde Ne de babam olur akşam evde Her saniye bir damla yaş akar Sevgiyi, şefkati ve sıcak bir eli Birde aşk ile yanan kalp ararsın Uzakları hayal ile uykuya dalar Rüyada sevdalı olduğunu ararsın Görmeyince hülya küfür saçarsın Bir kuru söz ile dünyayı yakarsın Aşkın ateşi ile kavrulur yanarsın |
Günaydın Sevdiğim
Günaydın asi ruhlu sevgili Kalk artık sabah oluverdi Boşluğa bir buse bırakıver Sadece beni düşün o esnada Benim seni düşündüğüm gibi Aç gözlerini gün ağardı bak Belki de sırf senin için bugün Yastığı sıkıca sarıp sarmala Sadece beni düşün o esnada Benim seni düşündüğüm gibi Kalk bir dua et aziz Hüda'ya Kavuşmamız için kısa zamanda Sonra havayı okşa masumca Sadece beni düşün o esnada Benim seni düşündüğüm gibi İki yumurta, bir dilim ekmek Taze bir bardak sıcak çay Sonra bir bardak daha koy Sadece beni düşün o esnada Benim seni düşündüğüm gibi Zaman hızla akıyor sevgilim Bak yeni bir gün daha başladı Az kaldı sana kavuşmama Aylar bitti haftalar kaldı Birde destansı aşkımız kaldı... |
Günler
Düne elveda ettim Bugüne merhaba var Dün ağlıyor arkamdan Aşık bir sevgili gibi Bugün sevinçli gibi Beni bağrına basıyor Bir ana gibi sarıyor Sevgilim gibi öpe kokluyor Bir de yarın var tabii Gurbetten sılaya hasret Beni bekliyor sakince Yarim gibi yol gözlüyor Bir zaman periyodundayız Aşkımızda burada hüznümüzde Saat ilerler hızlı hızlı Günler gelip geçer |
Hadi Gel Artık
Bir an olsun sensiz olamıyorum Elimde resmin ya da aklımda sen Ay gibi parlak yüzün düşüncem Sevgiyi aşkı seninle yaşıyorum Gel artık yarim dayanamıyorum ******* sensiz daha bir karanlık Güneş sensiz hiç ısıtmıyor içimi Şekerler acı geliyor sen olmayınca Herşey seninle daha güzel oluyor Gel artık yarim dayanamıyorum |
Hakim Abi Giyotine Ver Beni
Ben ki vatanı satanlara taş atmadımya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Zaman akıp gitti avuçlarımdan tutamadımya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Selam verdim adam sandıklarıma hata Güldüm sırtımı dayadım dost bildiklerime Ben onlara saygı yerine tokat atmadımya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Şarkıları,şiirleri en güzel sözleri yazdım Bir dediğini en zor anımda iki yapmadım Mecnun,Kerem,Ferhat misali sevdim ya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni *******i uykusuz kalıp onu izlerdim ya Sinekler uyandırmasın diye tetikteydim Eli incilmesi diye terini de ben sildim ya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Şehit haberi aldığımda deli gibi ağladım Bayrağa saldıranlara her nefeste sövdüm Vatanımı bölenlerle sohbet etmedim ya Suçluyum hakim bey giyotine verin beni Bu Fatih vatanını sevip korudu ya,suçlu Bu Fatih bir kıza deli gibi aşık oldu,suçlu Bu Fatih insanları saf ve temiz bildi,suçlu Hakim abi kır kalemimi göster Giyotini |
Halbuki Ben Onu Sevmiştim
Uykularımı feda etmiştim halbuki... Bir an olsun sesini duymak için Onun beni sevdiğine inanmak için Yalanmış kandırıldım ucuz sözlerle Arkadaşlarımı tanımamıştım halbuki... Bir dakika daha onunla olmak için Elini biraz daha fazla tutmak için Yalanmış kandırıldım ucuz sözlerle Geçmişimi çöpe atmıştım halbuki... Onunla yeni bir yaşama başlamak için Hatıralarımda sadece onun olması için Yalanmış kandırıldım ucuz sözlerle Tamda umutlarım yeşermişti halbuki... Yeni bir yaşama başlamıştım onun için Hayatımı değiştirmiştim onun için Yalanmış kandırıldım ucuz sözlerle |
Hande
Hande aslında üvey ama özümde Anlatılması zor, herşeyi ile şahane Nihavent şarkı misali, saf ve zarif Dillerde destan masal prensesi yani Emsalsiz ufacık, bıcır-bıcır bir kız Hercai menekşe misali renk cümbüşü Ay gibi beyaz ve parlak yüzlü Nasıl diye sormayın kendine has gülüşü Dili tatlı, gözleri her zaman yaşlı En güzeli de tam bir Türk evladı Hüzünlü aşkların mahsun kahramanı Arsız duyguların da en son durağı Namı dillerde destan gibi takılı Dirîğ tutarım onu tüm kötülerden En çokta kendi hain fikirlerimden |
Hani
Hani kar yağdığında kavuşacaktık Hani okul yolunda buluşacaktık Hani sahil boyunda dolaşacaktık Hani kuytularda aşk yapacaktık Hani baharda düğün yapacaktık Hani nerede verdiğimiz sözler Yalanmış lakin hala inanıyorum |
Hani Sen Benimdin
Gittiğin günden seni sorarım Sustuğun yerden seni ararım Kapında durur sana ağlarım Hani sen benimdin eller aldı Bana sormadan kalbimi yaktı Boş bir kağıt gibi karaladı Hani sen benimdin eller çaldı Sazımın telleri ötmez oldu Bahçemin gülleri açmaz oldu Gözümün yaşları dinmez oldu Hani sen benimdin eller aldı Bana sormadan kalbimi yaktı Boş bir kağıt gibi karaladı Hani sen benimdin eller çaldı Sokaklar şimdi beni sevmiyor Gittiğin yere beni salmıyor Eskisi gibi selam vermiyor Hani sen benimdin eller aldı Bana sormadan kalbimi yaktı Boş bir kağıt gibi karaladı Hani sen benimdin eller çaldı |
Hasretim
Sabah ilk ışıkla uyandım yine Gerçi hiç uyumamıştım ki Bütün bir gece seni düşledim Semada en parlak yıldız misali Hayal ettim seni sevgili Göz kapaklarım açılmıyor Belki bir defa daha görürüm diye Hasretim biraz daha diner diye Toprağın yağmura olan hasreti Benim sana olan hasretim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.