![]() |
Ben böyle değilidm
Söyle kader nasıl bakarım ona Acılar cıkar, her kactığımda bir sevda sancısında AFFET Kayıp şehirmde mahcubum aşkına Gidemem Affet ölümüne yazgın olsamda.. |
Bugün ağlamicam...
ım sen adıma tövbeler yaktın olmadın ya her gece Ben seni damla damla gözlerinden attım Gördüm ya seni kaybolsam da gözlerinde Yemin olsun sevdama Hazırım bir kere daha ölmeye... |
Ne kalır ki ardında....
Ağ olmuş kalbim... Bir gazap akşamı inliyor bedduanla.... Tesellim ağlar... Günahsızım ağlar.... Mechul bir sevda yanığına.... |
aşkın bedel nakd-i ömrüme…
dayanamam… giderim buralardan yoksan bende… seni sensiz yaşamak çareyse… bırakma… tek tesellim ölümdür… senden öte… |
Gönlümde akşamları karşılıyorum bugün...
Sen ağlıyorsun ya!!! Sen sahte sevdalara intizarsın ya! Kalamam sende! Sen mutlu ol,bekleyenin bir kara haberse durma önümde !!! Bırak KURŞUNLARA GELEYİM !!! |
Kolay mi seni silmek
artik bitti demek ...... seni ozleyen yuregime o buna degmez demek. Kolay mi yinden sevmek baskasina seni seviyorum demek ...... Hasretinle yanan gonlume onu artik unut demek. ~~KoLaYmi~~ |
Ne kalır ki ardında....
Ağ olmuş kalbim... Bir gazap akşamı inliyor bedduanla.... Tesellim ağlar... Günahsızım ağlar.... Mechul bir sevda yanığına.... |
ölüm Olsan Da Bende...
Unutamadim... Bir Kadin Sevdim Hayalinle... Yokluğuna Mahkum Her Sonbahar... Hüzünler Yağar üzerime.... |
bir melek vardı masallarımda
seni getirdi uzaklarda bir kadın aglasada dualarıma mashar oldun her gece her ask ardına saklar acısını ya simdi sensizlik bedel günahla yıkanmıs sevdalara.. |
Ben seni sevdim
Anladım ki kederlerden ölüm sectim Ne zaman ki seni görsem Ne zaman ki gözlerime düssen AĞLARIM Ben seni sevdim Gözyaşıma hesap sorarım Olmicaksın ya Kalsan da bende Ölümdür diğer yanın saklasan da acını sahte tebessümlerle... diner mi ızdırabın.... biter mi gözyaşın... sen yalansan yabancı gözlerde... gidersen ölürüz.... gülmek haram ikimize de.... |
Güzler düser yüregime
Zindan gözlerini gördüm ya bugün Kilit vurdum gözyasima Mevsimsiz hüzünler tasiyorum sende Güzler düser,sen düsersin yüregime Ne olur gitme... Gidersen ne kalir geriye benden... Suçluyum,affetsen de geçmedim... Geçemedim kirik sevgilerden... Gitme...Kal gönlümde... Koyma beni yalan gözlere... |
Daha kaç gece geçer yar hasretinle
Söyle kaç gece gözyasim yagmur olur üzerime Hiç gitmedigin düsler kurmak ölümse her gece Varsin ölüm senden gelsin Hüznüm sürgün,sevdam bir ömür esir bende Senden emanet yarali düsler... Koynuma zindan *******de... Senden emanet sensizlik ki,senden öte... Simdi yoksun ya... Ben hiç sensiz kalmadim ki... Senden sonra... |
Sevenler günahini bu dünyada yasrmis ya
ölmek tek çare Kiyilara vurdugunda bir umarsiz kader Ben günahimi yasiyorum sende Sensiz geçen yillari yok saymisim ya Dönmeyecegim Gururum yemin olsun sevdigime Ya beni vur,ya birak geceye.. Sen gittin ya... Gelgit sevdalar koydum yerine... Sen koydum yüregime... Gitsende sevdan Canimdan topraga benle... Senle bitsin bu ömür Askin gönlüme son demse... |
Kara gün hatirina acini kalbine saplayip
Gözlerine gem vurdun ya Biliyorum,aglama Söyleyemediklerin göz yasimdi Her gidisin bedel masum yalnizliklara Aglasan da ne fayda Söz biter,çaresizlik hüküm gözyasina Yazgim ezelden ihanetim... Hayalini koynuma sardigim *******se... Emanet yasiyorum yokluguna bu sitem... Emanet yasiyorum senin bu beden... Daha kaç vakit sensizlik ertesi... Korkma almam canimi sen dönmeden... |
Sen olmaliydin,senin olmaliydim
Senden biriktirdigim acilara sarildim her gece Rüyalar yetmez oldu Senle uyanmayacaksam Olmayacagin sabahlara gözlerimi kapamak tek çare Sen olmaliydin Ben senin olmaliydim Firar sevdan,elem hesapsiz gönlüme... Gidemem,gidersem... Sebep sevdan bedel olur ömrüme... Gidemem,gidersen... Bir ben bulurum daragaci ötesi hayallerde... |
Gökyüzü agliyor,ben agliyordum o gece
Sana degil hayaline akar gözyaslarim Silmesen de olur,gözyasimi yagmurlarda gizledim Ne olur gelme,terketme beni aciya Tasimaz yüregim baharlar ertesi Senden kalan bir hicran yarasini daha Ne olur gelme sevme bir daha Bir sevda var yüregimde... Git diyor... Uzansam da dokunamadigim... Ayaza kesmis sevdalar çikar Dokunsam da saramadigim... Gidemem,yok siginagim... Sarilamam yalanci sevdalara Sen sandigim... |
Içimde bir sen..
Bir de senden öte yarali sevdalar var içimde kanadi kirik sevdaya inat Yasatan biri var Dogacagin güne saklar miyim canimi bilemem Dinmez hüzünler varken serde Sen korkma,yasamak hüsran,canin canima siper Belki kalamam dogacagin güne Bebegime... |
bilinmez kaç kere ağladım ardından,
yaşlar boşandı kaç kere yanaklarımdan gidiyorum, gittim dediğimde bile bir gizli güç çekti ayaklarımdan beni getirdi yüreğinin sahiline kaç kere yırttım resimlerini sildim kaç kere sana dair şiirleri yazmıyorum artık dediğimde bile gizli bir el tuttu ellerimi dokundu kalemim senin ismine unutmak için kaç kere söz verdim anılarımı silmeye kaç kere karar verdim hiç birini hatırlamıyorum dediğimde bile dönüp dolaşıp yine seni sevdim hayalin geldi gözlerimin önüne... |
Şiirler yazdım sana, gecenin biryarısında
Kör, sağır, dilsizdi yüreğimde büyüyen aşk. Gün geldi adaklar adadım uğruna Kurbanlar kestim, bezler bağladım ağaçlara. Olmadı.. olamadı.. yenik düştüm sevdana! İçime gömdüm düşlerdeki "Ela" gözleri sevgime can çıktı bedenden yılmadım Parça parça koptun içimden gün gün, Yıkıldım..ufaldım..dik tuttum başımı, ama; Olmadı ..olamadı.. yenik düştüm sevdana! Eş koştum seni onsekizlik yüreğime Anlar, bilir , sever dedim. Sabır taşı koydum içimdeki gitmelere Sırt çevirdim "unut! dönmez..!" demelere Olmadı.. olamadı.. YENİK DÜŞTÜM SEVDANA! |
Sır gibi sakladığım olayın artık kalmadı bir anlamı,
Senin bu hallarin öğretti bana hayattaki kederi gamı, Nasıl bir anda ezip geçtin o büyük umutlarımı, Haklıydın belkide yasak ask diye boş bıraktın kollarımı. Keşke bu hallere düşüpte görmeseydim bu günleri, Geçtiğin o yollara sermiştim, bunca geçen seneleri, Soldurdun gittin sana özel büyüttüğüm gülleri, Düşünmek istemiyorum kim tutuyor şimdi o yabancı elleri. Senin için nasil bir yürek eridi düşünebilirmisin, Kendince buna gerek yok; boşver salla beni gitsin, Eğer bir insan yaktıysan sebebinin sen olduğunu bilesin, Hançeri saplamışken tam sapla da görenler bari haklı desin |
Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine,
ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. Sen yoktun... Binlerce adım attım bu kentin sokaklarında. Her köşeyi, her parkı, her ağacı ezberledim. Sevdaya bulanmış her kaldırım taşında senin adını aradım. Sen yoktun... Evlerin duvarları birer birer üzerime yıkıldı. Her bir hücremin acısını ta yüreğimde hissederken beni enkazın altından çekip alacak elini aradım. Sen yoktun... Özlem şarkılarını ezberledim. Kimini bağıra bağıra, kimini fısıltıyla söyledim. Karanlığa haykırdım hasretimi. Sesimi duyacaksın diye bekledim. Sen yoktun... Senden gelecek bir tek haberi bekledim. Saatler asırlar gibi geldi, geçmedi. Çalan her telefonu yüreğimin deli bir çağlayana dönen atışlarıyla açtım. Senden başka duyduğum her seste hep aynı hayâl kırıklığını yaşadım. Onlar beni duymak istiyordu, bense seni. Sen yoktun... Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi karanlığın kucağına uzattım her gece. Bir an önce sabah olsun diye uykunun beni çekip almasını istedim. Olmadı. Kaç gece sabahı ettim gözlerimi kapamadan, kaç gece merdivendeki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye. Sen yoktun... Her yağmurla birlikte hüzün de yağdı bu kentin üzerine. Bulutlar yalnızlığın işaretiydi benim için. Beni ıslatan yağmur olmadı. Ben senin özleminle sırılsıklamdım her mevsim. Hayat; merhaba dedi bahara çiçek çiçek. Uzun kıştan sonra gelmez dediğim göçmen kuşların dönüşünü gördüm. Sen yoktun... Her istasyon her otogar adresim oldu. Bir trenden inersin sandım. Otobüslerdeki her yolcuya sensin diye baktım. Ya da yolculuklara vurdum kendimi. Kimsenin uğramadığı köylere, adı duyulmamış kasabalara gittim. Senden bir iz aradım. Sen yoktun... Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım. Kıyılarda tükettim bekleyişlerimi. Hep sensiz gemiler geçti limanlardan. Ben gemicilerin hasret türkülerine eşlik ettim. Sen yoktun... Gözümden bir tek damla yaş akmadı. Onlar sana aitti, sana kalmalıydı. Kimselere söyleyemedim acılarımı, bekleyişimin öyküsünü kimselere anlatamadım. Nice fırtınalar koptu yüreğimde. Dalgalar dövdü hayallerimi. Sığınacak bir liman, yaslanacak bir omuz aradım. İçimi dökecek bir insan aradım. Sen yoktun... Her gece ay paramparça oldu. Her gece yıldızlar birer birer düştü sokaklara. Yıldızları saçına takıp gelmeni bekledim. Ayı avucunda bana getirmeni bekledim. Ve bir güneş gibi doğup aydınlatmanı bekledim bu kapkara dünyamı. Ama. Sen yoktun... |
Sen tuvalimde gökkuşağının cümle rengi...
Sen gözlerimde en keskin ışığı güneşin... Sen alaca *******imin tek parlak yıldızı yakamoz misali... Sen karakış ayazlarında içimi ısıtan samyeli... Sen hayatın saçlarını yakalayan ellerim... Sen yeniden doğuran beni uçuruma 5 kala... Sen içimin gülen yüzü... Sen geleceğe umutla bakan gözlerim... Sen yanağımdaki beyaz papatya güne gülümseyen... Sen hayatı yeniden keşfettiğim... Sen hayal etmeye cesaret edemediğim... Sen rüyalarımın masal kahramanı... Sen mutluluğun en paha biçilmez resmi... Sen ki; aşkın yetmişiki dildeki tek karşılığı...! |
Üstünde durmasan ne kaybederdin?
Hemen her fırsatta bir tokat gibi Yüzüme vurmasan ne kaybederdin? Neyin eksilirdi beni affetsen ? Ne vardı kalbimi tekrar fethetsen ! Ne olur birazda bizden bahsetsen Hep onu sormasan ne kaybederdin? Evli olmasakta keyfe kederdi Gönül nikahımız bize yeterdi Şeytana uyupta bu kadar derdi Başına sarmasan ne kaybederdin? Yakamı tutmasan yargılar gibi Ahiret gününde sorgular gibi Her yerde hatamı sergiler gibi Önüme sermesen ne kaybederdin? Üstüme gelmesen sıkana kadar Üzmesen canımdan bıkana kadar Dağ gibi sabrımı yıkana kadar Dilini yormasan ne kaybederdin? Kanattın yaramı günbegün deşip Paramparça oldun gözümden düşüp Çılgın seller gibi haddini aşıp Üstüme varmasan ne kaybederdin? Hiç şansın kalmadı dönsende geri Yitirdin verdiğim bütün değeri Aşkına emanet ettiğim yeri Bu kadar kırmasan ne kaybederdin? |
Bir başka seviyorum seni,
Gündüzün geceyi sevdiği, Balıkların denizi,ayrılığın kavuşmayı, Bulutların yağmurları sevdiği gibi, Sonra dalında yaprakları ağaçların, Sonbaharı beklediği gibi, Bambaşka seviyorum seni, Şairin şiiri, Hasretin yüreği özlediği gibi, Bir başka seviyorum seni, Çiçeklerin fotosentezi, Dağların rüzgar'ı beklediği gibi, Bambaşka bekliyorum seni, Uykunun yatağı, Sabahın uyanmayı öğrettiği, Kitabın okunmayı, Kalemin yazmayı bildiği gibi, Bir başka seviyorum seni, Bambaşka yaşıyorum bilemezsin, Yüreğimi benden çalan, Delicesine kapıldığım yüreğini..... |
Umutsuzdum, yorulmuştum;
Bir ömür boyu aşkı arayıp durmaktan. Girdiğim her sokakta, çaldığım her kapıda Çıktı hep karşıma yalnızlık� Gönlümün gökyüzünde her daim gece, Mutlak karanlık� Gecemde yıldızlarım var, gecemde Ay�ım; Hepsi birer elmas parçası gibi, ışıl ışıl. Ama bir o kadar da uzak, bir o kadar da soğuk� Hiçbiri Güneş�im değil ki; Karanlık kalbimi aydınlatsın, ısıtsın; Kanımı kaynatsın, Damarlarımda akıtsın, oluk oluk� İşte ben böyle bezgin, Böyle yorgun, böyle umutsuz. Kendimi kandırırcasına taktığım Güler yüzlü maske ardında, Ölesiye mutsuz� İşte ben böyle bir damla Güneş ışığına hasret, Öylesine üşüyorken gönlümün *******inin ayazında. Sen indin gökyüzünden Melek; Ummadığım bir mekânda, ummadığım bir zamanda� Güneş doğdu gözlerinden karanlık yüreğime; İlk defa� Belki de hayatımda son defa� Şimdi sana Melek; Tut ellerimi sımsıkı desem; tutmazsın ki� Bak gözlerime, yak kalbimi desem; Bakmazsın ki� Ya sarıl boynuma desem; Hayatımda ilk defa kendimi güvende hissetsem, Sarılmazsın ki� Beni sev desem; Senin gibi bir güzellik Beni sevemez ki� Değil mi? Bir gülüşünle hayat bulan, Hüznünle dünyası kararan� Ben� UZAKTAN SEVDİM SENİ, ULAŞILMAZ ZİRVELERDEKİ BİR KARDELENİ KOKLAMANIN İMKÂNSIZLIĞINDA... |
bizi gizli gizli izliyorlar
görüyorum görmezliğe, anlamazlığa gelip boş veriyorum gün geliyor, saklanmıyorlar, ortaya çıkıyorlar artık gizlenmiyorlar, öylece izliyorlar neden, çok sonra anlıyorum gizli gizli konuşuyorlar önce fısıltı halinde ne diyorlar duymuyorum dinlemiyorum sesleri çoğalıyor git gide yükseliyor kulaklarımı kapatıyorum ellerimle daha olmuyor, şarkılar söylüyorum yüksek sesle dinlemiyorum arkamı dönüyorum hepsine kendime dönüyorum görmüyorum onları, bakmıyorum gözlerimi, kulaklarımı kapatıp yürüyorum kendi yoluma uzaklaşıyorum hepsinden neden, çok sonra anlıyorum. ve senden... aşkıma.... |
Bu sevda aklimi bastan alali
Bir hirçin denizim deli dalgali Bir Yunus ol gögsü pul pul kinali Gözlerime birer birer dal bu gün Iç çekelim kör dügümlü yollara Ya benim ol ya benimle öl bu gün Hiçkiralim bosa geçen yillara Gözlerimi yanaginla sil bu gün (Yanagimi kirpiginle sil bu gün) Teller bir bir koptu, paramparça saz Dört duvar içinde esiyor poyraz Müebbed gönlüme ne söylesen az Saçlarini zindan zindan sal bugün Iç çekelim kör dügümlü yollara Ya benim ol ya benimle öl bu gün Hiçkiralim bosa geçen yillara Gözlerimi yanaginla sil bu gün (Yanagimi kirpiginle sil bu gün) Ya baslayip yeni bastan sevdaya Yanaklarin pençe pençe gül bu gün Kiralim kalemi nankör dünyaya Ya baslangiç ya son olsun gel bu gün |
Dün gece seni düşündüm yine
yanlızlığımın tam ortasında gece suskunken bana bende suskunken geceye Hasret kokarken odam gözyaşıyla ıslanmışken yastığım Dudaklarımdan tek senin ismin dökülürken... hasret vardı sadece odamda dün gece yine seni düşündüm yine gece uyumama yardım etmek için güzel şarkılar söylüyordu sanki gecenin koynunda uykuya dalarken Sevdam kalbimde haps olmuşken |
Tek kişilik bir oyunmuş aşk,
Düşlerimin katili olup canımı acıtıyorsun. Ama olsun, sen yine de uğra yatağıma. Acıtsan da beni, Kararsa da gece, Özlüyorum seni çok... Susmak çok şey anlatır Susmak yahut da kaçmaktır, Susamışken sana Parmaklarım dudaklarımda Ses çıkarmamaktır. Ölü aşklar konuşmazlar.. |
Hadi Git...Durma.
Hemde Sus Söyleme Sakın 'Sen Ne oLacaksın' Deme ßana.. Ne oLacağımı, DertlerimLe BaşBaşa Kalıp, Hergün Seni Anacağımı biliyorsun Sus... ßen 'GüLe GüLe' Derim, Sen 'Hoşçakal' Deme, Söyleme Sakın, Sen Söyleme |
Ey dünyamı yıkan,hayatımı karartan insan..!
İşte bunu haykırdım her gün arkandan… Boğazım yırtılırcasına, avazım çıkana kadar bağırdım… Dağı, taşı inlettim ama, bir sana duyuramadım sesimi… Benim gibi yara kalmış sandım,yüreğinin bir köşesinde… O yara ki içini acıtırda ben gelirim aklına sandım… Şimdi anladım ki o acı ile yaşamak sadece bana aitmiş… Benim kaderimmiş, kanayan bu yürek benimmiş… Acı ile yaşamayı da öğrendim ama yokluğuna alışamadım… Her gece hayaller kurdum, bana geldin, benim oldun… Sabahları kan ter içinde uyandım, sadece düşlerimde kaldın… Neydi benim günahım, sevgimin karşılığımıydı acı çekmek… Neden sevenler boyun büker acıyı çeker… Çekip gidenler mi mutlu olur..? Bir gün olsun sevmedim senden başka kimseyi… İhanet etmedim aşkıma, dönersin diye seni bekledim… Ayrılırken son bir sözün vardı, gözyaşları içinde söylediğin… ‘’Sana ömür boyu mutluluklar dilerim’’ İşte bu sözdü beni yıkan, sensizliğin ilk adımıydı bu… Aslında haram ettiğin mutluluktu, şimdi daha iyi anlıyorum… Ama ne olursa olsun bilesin ki… Ben sadece ve sadece seni sevdim… Son nefesime kadar da seni seveceğim… |
Seni daha çok sevmek için
Kırıyorum kalemimi. Her parçasında sevgimi haykırmak için Kırıyorum kendimi.. Bu aşkın sevaplarını sana bırakıp Günahlarını sırtıma yüklenip Suskunluğuna boyun büküyorum.. Beni, başka tenlerin Terli vücutlarında arama sevgili. Ya da seni anlatan satırların Sevda kokulu kelimelerinde.. Beni bulmak istersen; Ben aldığın nefeste, Dokunduğun yüreğindeyim sevgili bi gün beni bulacaksın farkedeceksin biliyorum HAyalimdeki sevgilim |
Yapraklar kımıldıyor.
Çok kımıldayanlar düşüyor. Sonbahar... Serin. İnsan kar yağınca değil, böyle çapkın, birden geliveren Sonbahar serinliklerinde yaşıyor soğuğu., üşümeyi.. Sonra hafif ateş yanaklarda... O ateşin öyle bir hâli var ki; insanı içine döndürüyor. Hayat sararırken, insan içindeki şöminenin başına çöküyor duygularıyla... Orada nostalji var. Sevgi var. Sevgi niye var? Niye hep hazır orada? Isıtmak için. Vefakâr sevgi... Sevgiyi dost edinmek. Sevgiyi çoğaltmak. Arkadaşları çoğaltır gibi. Yalnızlığı kovar gibi. Raflardan eski, sıcak bir kitabı, Tozlu ama sıcak bir kitabı çekip alır gibi... Özlenen dosta kavuşur gibi... Sevgi vefakâr... Şimdi buralarda içime dönük, onca sevgiye rağmen yapayalnız... Hüzünlere boğulmuş... Hem de sonbahar... Hem de yanaklarım üşürken... Gönlümün bir köşesinde sıcacık bir şömine., bir köşesinde Haykırışlar ki şiddetinden duyulmayan... Yorgunum... Bu ayrılıktan çok beklemenin, sabrın imtihanı... Yorgunum... |
düşüyorum,
aşagı doğru dökülüyorum gorünmiyen bir boşluğa. Gözlerimi açsammı bu inişin ortasında, dünya önümde saçılıyor, hislerimle alay ediyor karnımı karışdırıyor. alt üst, içi dışı bir, içinden ve etrafından. başımın dönüşüne gülüyor, korkumu yutuyor. yumuşak zemin ayaklarımın altında, sıcak, sevinç gözyaşları gibi. Cennetten bi dilim, belkide. Guvenli. Huzurlu. Rahat. Kollarında dinleniyorum, kalbini dinliyorum. Hayatın ritmini, yaşamaya değer bir atışı. |
Bir sen bir ben bir o var demiştin,
Allahım şahitti sadece, Sevgi gerçekti, Ben gerçektim, Ama sen hayaldin maalesef. Dualarım bana yetmişti, seni kurtarmaya değil, Bir pembe yalan oyununda. Bir ben vardım, Mükafatı zaman olan, Ve hep yüce mevlam, Yanımda olan, Bir sen vardın, Aşık oyalayan. Oysa... Oysa sendin tek sevdiğim, Seni seviyorum dedim, Sana zor geldi, Neydi istediğin, Sadece sevmekten başka. Şimdi yanımdasın ama, Sana olan vuslatım, Çok uzaklarda kalan. |
Balkonun demirine dayanıp durdum kaç gece
Büyükayı yıldızı orda gökyüzünde Sen içerde uykudaydın. O balkon yok artık Demirin soğukluğu içimde Bütün yıldızlar gökyüzünde gene Herkes uykuda... Ama sen yoksun içerde |
Sevecektik bir ömür boyu
Demek buda olacaktı Telefonuma cevap bile vermicektin Hatta başkasına açtırıp o artık yok dedirticektin Nedensiz sevmiştim seni Git hadi sevmiyorsan Git hadi istemiyorsan Yapamazsın Aşıksın Aylarca hasret çektik Aylarca sadık kaldık Aylarca savaştık En önemliside sevdik Gerçek aşk olacaktık biz Sevgiyi bile somutlaştıracaktık Kutsal olucaktı herkezin aşkı Ama biz kendimizi en kutsal sanıcaktık Sevicektik bir ömür boyu Peki n'oldu şimdi Neden terk edip gittin beni Kolaymıydı bukadar çabuk bırakmak Kolaymıydı bıraksan bile unutmak Gittin şuanda uzaklardasın Gözün yaşlı duvarlara vurmaktasın Geçer yıllar su gibi Belki örtbas ediceksin içindeki sevgiyi Sanmaki beklerim seni Nede olsa sendin terk eden beni Ama biliyorum döneceksin geri Peki sevebilecekmisin Alican'dan geri gelenleri |
Katil melek
biteli çok oldu belki unutamadım daha seni önemli bi gün şimdi doğum günün gözü kör olsun felek söylemediki sendeki katil melek o sevginin hatrına aramak istedim gönlüm istedi daha doğrusu aklım karşı çıktı güvenemedim ne yapacağım bilemedim gözü kör olsun kahpe felek söylemediki sendeki katil melek gönül der seviyorum onu unutamam okyanuslara koysan boğulamam büyüttüğüm aşkı vurduramam akıl der selamını yıktı aklını aldı yüzüne akmadı seni yıktı attı bir msj çektim '..yalnış hatırlamıyorsam bugün doğum günün, kutlu olsun..'' uzun uzun yazdım bana ne cevap verdin? ''saol..'' gönlümü dinledim aklım haklı çıktı bir doğum gününde bitirdin sevgimi oysa bi sesini duymak için neler vermezdimki beni hapsettin içine uçamadım ki kaçamadım asılsız sevgine inandım şuan bn bunları yazarken ağlarken sen tebrikleri kabul ediyosun belki başkasını öpüyorsun belkide başkasıyla sevişiyorsunh belkide şimdiki bak aynaya benziyormuyu aleynaya dön bak bana benziyormu alicana imkansızdı sevdik sonunda bittik gittik gözü kör olsun kahpe felek söylemediki sendeki katil melek.. |
Elbet bir gün
seninle biz bu yollara yürek koyup gönül verdik seninle biz ayrıklarda susuz yaban çöllere direndik elbet biter bu ayrılıklar sürüldüğüm ateşlerden kurtulucam elbet aşk kazanır kader kısmeti döndürür kimse duramaz önünde hissederken gittiğini dönmezsin sandım geri ama işte karşımda oturuyorsun ve ben bu şiiri sana gönderiyorum senin sesini duyduğum ilk andan beri seviyorum her akşam hasretinle ağladığım *******in acısını çıkaracağım zamanları bkliyorum sanki sen varmışsın gibi yanımda sarılıp yastığa yorgana uyuyorum! |
İyi Uykular Sana
ölüorum işte bu yaşadığım son saniye senki beni benden aldın sonrada bırakıp attın bu boş anımdada yine boş bi işle uğraşiorum seni düşünüorum beni nasıl terk ettiğini zordu benim için hatyat hep eski hep bayat kurallar vardı bende nerdeyse nefes alma diecek kadarda serttiler üstelik başlasam güne tersinden yada keşfetsem kendimi bu anımda rüzgar savurdu yinede sürüklenmedim acaba öldümmü ben ağlardım.bağırırdım *******ce aklımda binbir tür düşünceyle sen uyurdun o *******de unutulmuştum belkide çoktan sen şimdide uyuyorsundur sakın unutma ben ağlerkende uyuyordun ben ölürkende iyi uykular sana.. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.