![]() |
KALPTEN TUĞLALAR
Versiyonu yükselmeyen bir saplantı gibidir yalnızlık, Geçmişe noktalanıyorum, Gölgem izdüşürüyor sessizliğe, Duvarlara tuğlalar çiziyorum, Senin sevdan bana hayattır, Gözlerin ummanlara yetmeyen özlemlerim, Herkes konuşurken değil sevdiğim, Herkes susarken,seni seviyorum derim, Gidilmeyenin senaryoları, Hipnoz geçirten akşamlarda yağmur bekliyorum, Aşk yakıyor meşalesini kentin, Ve dokunurken dudaklarıma ellerin, Yanıyorum, Kendimi söndüremiyorum, Sonra, Sabah geliyor zafere alışkın bir ordu gibi, Bense hala yokluğunu kovalıyorum, Bana sensizliği ezberleten dört duvara, Durmadan kalpten tuğlalar çiziyorum.... |
Yürek Çıkmazı
Sensiz ve mutsuz buradayım ben hala Dönülmeyen bir yola sapmışım sanki Sokaklar çıkmazda yaşam sende bitiyor Yüreğim ise sensizliğin çıkmazında Son nefesini verecek sanki bedenim Üstüme geliyor her şey birer birer Kurtulamıyorum çıkmazlardan bir türlü Son demindeyim yalnızlığın dayanamıyorum Hani olur ya.. dokunsalar ağlayacağım... Utanmam biliyorsun ağlamaktan Duygularım isyanda sabrım iflasta ağlayacağım.. Sensizliğin çıkmazında yaşadığım günlere yanacağım.. Hıçkırıklara boğulup kokunu duymadan ağlayacağım Yeter çektiklerim yanında olmak istiyorum Seni doyasıya sevmeliyim ölesiye kucaklamalıyım Yağmurun kesilişini sonra güneşin doğuşunu Tüm güzellikleri birlikte karşılamalıyız artık Tüm arzularıma rağmen gelemiyorum sana Çıkmazlar getirmiyor beni sana seni bana Sen yine her zamanki gibi sabret Sevgilim Buluştuğumuz o kır kahvesine git beni bekle... Eski günlerimizi düşün sevgimiz için Akşam olunca erkenden uzan yatağına Beni düşün, sevgimi düşün, bizi düşün uzun uzun Sonra düşünürken uyuyakal hayalimle... Kim bilir bakarsın uyandığında baş ucunda olurum Her şeye rağmen çıkıp gelebilirim belki Hiç ummadığın bir anda hiç ummadığın bir yerde |
Hiç özlemedim seni
Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni Sıcaklığını bulmalıyım dokunuşlarını, kenetlenişi Terimizle sulanmalı yeryüzü güneş terimizle ışıldamalı sabah olunca Apansız fırtınalar çıkmalı sarsılmalıyım Özlemek yanında olmak isteğidir gülüşünü görmek biraz da Hiç özlemedim seni Saçlarına gül takmam bir ırmak gibi akıtırım ovaya soluğunla yanar dudaklarımın bozkırı Akkor halindeki ufuk bakır bir tel gibi eriyip gider kraterler ortasında kalırım Toprak yarılır birden su kirlenir Ürpertir bu coğrafya bu serüven ikimizi bir anda yaşadığımı duyarım Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni... |
BİR GÜN ANLARSIN...
Uykuların kaçar *******i, Bir türlü sabah olmayı bilmez, Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden uğultudur başlar kulaklarında, Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık, Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın, Onun unutamadığın hayali, Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine, Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu, Şerefin, faziletin, iyiliğin güzelliğin. Gün gelir de, sesini bir kerecik duymak için, Vurursun başını soğuk, taş duvarlara, Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın. Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını. Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersin aynalarda güzelliğini Boşuna geçip, giden yıllarına yanarsın. Dolar gözlerin, için burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz Ama yorgun Ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde kendiliğinden Seni NE KADAR sevdiğimi işte o gün anlarsın. |
bİlİr Mİsİn?
Sen Hayal Kurmayi Bİlİrmİsİn? Ya ******* Boyu Uykusuz Kalmayi? Oturup Pencere Kenarinda, NİÇ BekledİĞİn Oldumu SevdİĞİnİ? Belkİ Gelİr Dİye.... Bİr Yildiz Kayarken GÖkyÜzÜnden, Elİnİ Uzattinmi HİÇ? Farkinda Olmadan, Belkİ Tutarim Dİye... Sonra BoŞ Kalinca AvuÇlarin, Ellerİnİn Arasina Alip BaŞini, AĞladiĞin Oldumu HİÇ?........... Belkİ Sen AĞlamasinida Bİlmezsİn, İkİ Damla GÖz YaŞi DeĞİldİr AĞlamak, Önce DÜŞÜnmek, Sonra DÜŞlemek, Hayal Kurmak, Anilari YaŞamak, BÜyÜk Bİr Özlemle Hatiralara Sarilmak, YalnizliĞini Yenİden Tek BaŞina YaŞamak, Ve HiÇkirmak, İŞte Budur AĞlamak........... Bİlİrmİsİn? |
ON VE SON
Bu sana onuncu mektubum Ve de sonuncu Artık fark etmiyor benim için Ne olursa olsun sonucu Nasılsa göründü artık İkimize ayrılığın ucu Derler ki; Her aşkın gökyüzünde bir meleği varmış Bir aşk bitince o melek ağlarmış Ve bir yıldız kendini vurup Sonsuzluğa kayarmış Kaldır başını Bak gökyüzüne Şimdi bütün melekler yasta Ve bütün yıldızlar sana "Gitme" diye yalvarmakta Sense Hala içi boş kupkuru bir inatta Bense Hala resmini çiziyorum bu son mektupta Oysa Aylar var umutlarım komada Hayallerim bitkisel hayatta Ve bu zavallı yüreğim Acele Rh pozitif bir aşk aramakta Anlayacağın Seninle tarihi geçmiş bir aşkı yaşadık ikimiz Eskimiş düşlerim bir eskiciye yakışır artık İple çektiğim temmuzları da sana bıraktım İstersen Göz yaşlarımı bir madalya gibi diz göğsüne giderken Çünkü Kapattım aşkın bütün sayfalarını artık... Son postayı koydu sabrım yalnızlığıma Ve son resti çekti gözlerim Dönüşü olmayan yollarına... Ama yine de sen üzülme Sözüm var kendime Bu aşkı sensiz de yaşatacağım Olurda bir gün Zamansız kapanırsa gözlerim Sakın şaşırma Sana anlatamadığım bu aşkı Orada meleklere anlatacağım Ve işte o gün İki damla yaş düşecek gözlerinden biliyorum İşte o gün Seni de sana ağlatacağım. Dedim ya Bu sana onuncu mektubum Ve de sonuncu Artık fark etmiyor benim için Ne olursa olsun sonucu Sen yepyeni aşklara yolcusun artık Ben en eski yalnızlığıma yolcu... |
Şiirlerinin ilk hecesi yap,
Yeniden doğuş sebebimi. Cümlelerinle ısıt, İhanetlerin soğuttuğu yüreğimi. Bittiğimde yeni başlangıcım, Çıkmaz sokaklarımda yeni bir yol, Terini akıt ellerime damla damla, Yalnızlığımın ilacı ol. Üşüdüğümde gamzelerini ser, Sahipsiz gamzelerimin üzerine. Gülüşünden bir yudum ver, Ömrümden yedi yıl al... |
HASRETİMLE KAVRULACAKSIN
Bir şiir yazacağım sana Bu defa anlayacaksın sana yazılmış olduğunu Tüm şiirlerin, yazıların, söylenmemiş şarkıların Öyle bir şiir yazacağım ki sana Bu defa susamayacaksın! Konuşmak için her adım atıp Geri dönüşlerinden sonra Öyle bir şiir yazacağım ki sana Adımın üstüne basmaktan kaçamayacaksın! Öyle bir şiir yazacağım ki sana Adını içinde, adımı yüreğinde bulacaksın O şiiri her okuyuşunda Kendinden uzaklaşıp bana yaklaşacaksın Öyle bir şiir olacak ki yüreğini hedef alan En ağır bombardımanlardan kaçacak Benden kaçacaksın Kendinden kaçıp yüreğine baktığında Orada yine beni bulacaksın! Sessiz konuşmalarını duymuyorum sanıyorsun Attığın bebek adımlarında buluyorum seni Duyuyorum içinden geçenleri "Anlamıyorum nasıl bilebilir ki" dediğin anda Öyle bir şiir yazacağım ki sana Hiç düşünmeden kendini yanımda bulacaksın! Öyle bir şiir yazacağım ki sana Aşkı hiç yaşamamışım ki diye haykıracaksın! Hislerinin, eski bir aşkı Bir başkasında aramak değil de Aşkı benden önce hiç tatmadığını Yüreğini yüreğimde bulunca anlayacaksın! Gözlerim düşecek önce yıldızlarına Sonra sözlerin eklenecek bir bir adımlarına Özlemim sararacak tüm tenini Öyle bir şiir yazacağım ki sana Yanımdayken bile özlemimle yanacaksın! Öyle bir şiir yazacağım ki sana Kalbini orada bulacaksın "Yüreğime dokunmayalı çok olmuş" diyip Uzun uzun ağlayacaksın! Yüreğin yüreğimle buluştuğunda Hasretlerinin son bulduğunu sanacaksın! Öyle bir şiir yazacağım ki sana Yanımdayken bile hasretimle kavrulacaksın! |
HASRETİMLE KAVRULACAKSIN
Bir şiir yazacağım sana Bu defa anlayacaksın sana yazılmış olduğunu Tüm şiirlerin, yazıların, söylenmemiş şarkıların Öyle bir şiir yazacağım ki sana Bu defa susamayacaksın! Konuşmak için her adım atıp Geri dönüşlerinden sonra Öyle bir şiir yazacağım ki sana Adımın üstüne basmaktan kaçamayacaksın! Öyle bir şiir yazacağım ki sana Adını içinde, adımı yüreğinde bulacaksın O şiiri her okuyuşunda Kendinden uzaklaşıp bana yaklaşacaksın Öyle bir şiir olacak ki yüreğini hedef alan En ağır bombardımanlardan kaçacak Benden kaçacaksın Kendinden kaçıp yüreğine baktığında Orada yine beni bulacaksın! Sessiz konuşmalarını duymuyorum sanıyorsun Attığın bebek adımlarında buluyorum seni Duyuyorum içinden geçenleri "Anlamıyorum nasıl bilebilir ki" dediğin anda Öyle bir şiir yazacağım ki sana Hiç düşünmeden kendini yanımda bulacaksın! Öyle bir şiir yazacağım ki sana Aşkı hiç yaşamamışım ki diye haykıracaksın! Hislerinin, eski bir aşkı Bir başkasında aramak değil de Aşkı benden önce hiç tatmadığını Yüreğini yüreğimde bulunca anlayacaksın! Gözlerim düşecek önce yıldızlarına Sonra sözlerin eklenecek bir bir adımlarına Özlemim sararacak tüm tenini Öyle bir şiir yazacağım ki sana Yanımdayken bile özlemimle yanacaksın! Öyle bir şiir yazacağım ki sana Kalbini orada bulacaksın "Yüreğime dokunmayalı çok olmuş" diyip Uzun uzun ağlayacaksın! Yüreğin yüreğimle buluştuğunda Hasretlerinin son bulduğunu sanacaksın! Öyle bir şiir yazacağım ki sana Yanımdayken bile hasretimle kavrulacaksın! |
GÜLLERiN AĞLADIĞI SAAT
Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Büyür o saatte yalnızlığı bahçelerin Düşer korkusu kalbe yaklaşan *******in Bir dev uzatır gökten o çirkin ellerini Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Her şey o saatlerde merhametsiz ve soğuk Gitgide uzaklaşır batan güneşle sesin Bir bakarım ki benden en uzak çizgidesin Başlar geceye doğru upuzun bir yolculuk Her şey o saatlerde merhametsiz ve soğuk Yüzünü hatırlatır gökyüzüde ne varsa Gözlerin bu saatte kopkoyu elemlidir Dudakların kimbilir şimdi nasıl nemlidir Ellerin öyle yanar ufuk nasıl yanarsa Yüzünü hatırlatır gökyüzünde ne varsa Bir çıngırak sesidir uzaklarda kaybolan Umulmadık bir anda bitiverir şarkılar Kapanır yüzümüze o mermer kapılar Özlemler ateş şimdi anılar duman duman Bir çıngırak sesidir uzaklarda kaybolan Ak köpükler kararır deniz görünmez olur Çagırır yaşamaya bizi tek-tük ışıklar Böylece üstümüze çöker de karanlıklar Camlar, bir bir kapanır, odalar, evler uyur Ak köpükler kararır deniz görünmez olur Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Cıvıl cıvıl bahçelerden el-ayak çekilir Yapraklar düşünceli, dallar hüzün kesilir Her akşam uzaklara alır götürür seni Güllerin ağladığı bir saat vardır hani. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.