![]() |
gözlerimde yaş varken
yüreğim kan ağlıyorken sensiz geçiyorsa günler nası güleyim kadersiz dünyada her akşam yalnızken üstünü örten biri yoksa yerden yere yıkılıyorken nasıl güleyim sensizken herkesin kavga etmesi benim senden ayrılmam yıkıp giden dünyadan nasıl güleyim vefasızken onu sevdim o gitti onu sildim o girdi tersli bir dünyada yaşamaksa nasıl güleyim bu hayatta.... |
Ölüm gösterecekse gül yanağından
Yağmur gözlerinden Akan bir davetse Ölümsüzleşir sensiz Yer gök Yıldızlardan bir ölümsüzlüktür |
karanlık aydınlıktan,
yalan doğrudan kaçar. güneş yanlız da olsa etrafa ışık saçar,üzülme doğruların kaderidir yanlızlık. Kargalar sürüyle,Kartallar Yanlız Uçar!.. |
Ağlamışsın gözlerin kirpiğin
Nemli Ağlamışsın yüzün kederli Ağlamışsın yalan söyleme Anlamışsın sevgisiz olmazmış Özlemişsin elinde kalem Mısralarında özlem, sitem Becerememişsin bir tanem Yazılarından anladım. Okudum, özledim Ben de ağladım İnan bir tanem inan ki Ben de seni hep aradım |
Ben gerçek bir aşkın olgunluğuna
Erdim,ne yazık sen anlamıyordun... Hayır cevabını dalgınlığına Verdim,ne yazık sen anlamıyordun... Karanlık kapladı gündüzlerimi, Görseydin sensizlik krizlerimi! ******* boyunca bu gözlerimi Yordum,ne yazık sen anlamıyordun... Sağ salim çıkar mı bilmem yarına? İncittin kalbimi yaktın nârına, En yakın dostları senin uğruna Kırdım,ne yazık sen anlamıyordun... Sevginin kanaat ettim azına; Çaresiz boynumu büktüm nazına, Ben senin yüz |
Havalar bulutlu, sular bulanık
Bülbüller ötüyor, pek yanık yanık Mahmur gözler uyumamış uyanık Yar mı bana gelsin ben mi gideyim Tomurcuğa baktım dalından yüce Ay doğmuş ağlıyor, yine bu gece Bekliyor mu beni kendi kendince Yar mı bana gelsin ben mi gideyim Yollar da aç susuz yar beklemesi Ne zormuş sevdanın yanan ateşi Sanki ömre bedel ne varsa nesi Yar mı bana gelsin ben mi gideyim Saplandı kalbime bir hançer gibi Tutsak oldum yâre bir mahkûm gibi Gelse tutarm |
sen varkende seni yokluğunda olduğu gibi
belki seversin diye beni çözmeye çalıştım seni karanlıkta aradım seni korkmadan soğuk kardırımlarda aradım bıkmadan artık bıktım yokluğundan soruyorum seni her tanıdığın dan sensizliği kaldıramam bilirsin bilirsinde nerdesin sen şu yarama tek çaremsin sen heergün aplattığın yüregimsin satırları senle doldurdum her geçene seni sordum hiç bir şeyden değil sensizlikten yoruldum artık kalbime adını koydum YASAK AŞK seni anlatmak isterdim ama olmad |
Beni unut, git demiştin hatırlarmısın
Hiç unutamaycağımı sanmıştım Çok ağır gelmişti o geçirdiğimiz günlerin kağıtlarını yırtıp atmak Çok zor gelmişti ilk başta o laf Kalbimin kapılarını senin son “beni unut, git” dediğin Nefesinle kapatmıştım Aşkı, sevgiyi ve sevilmeyi Hiç birini istememiştim senden sonra... Unuttum gittim istediğini yaptım Yırttım attım geçirdiğimiz günlerin kağıtlarını Sandığımdan daha kolay olmuştu biliyormusun. Açtım kalbimin kapılarını T |
gel,birde şimdi gör beni,
sen gittiğinden beri neler değişti! kalmadı artık o eski neşem, ne saçım ne sakalım eskisi gibi değil sen gittin ben değiştim eskiden her sabah heyecanla kalkar güvenle yatardım uykum bile eskisi gibi değil artık... sen beni getirdin bu hale,sen beni böyle yaptın! gel birde şimdi gör beni; eski sevgili,şimdi serseri!!! |
baksana bir etrafına herkes yalan herşey yalan yoksa büyümedin mi sen
daha öğretmediler mi üç hüzün bir sevinci götürür diye okulda en güzel yılların geçmedi mi tek başına arka sıralarda sesini duyurmak istediğinde hep susturulmadın mı 'öğretmen olacaksın doktor olacaksın' diye kandırılmadın mı kırık notlardan sonra öğretmeninin yüreğini sıka sıka dilinden düşen iki kelimeyle avutulmadın mı bir eksi ile bi artı nötrleşir dediler sen hep eksi olmadın mı sen hep artının arkasında olmadın mı sen şi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.