![]() |
Zaman gelir güller elinde kurursaetrafını hüzün bulutları sararsa
yollarına karlar yağarsa ne zaman bir dosta ihtiyacın olursa ben seninleyim |
Sevmek tek bir cümleyken.
İfade ediyordu herşeyi seni sevdiğimi ve nice şeyi Ben seni sevmekle cezalandırılmışım. Hemde ömür bayu. BEN SEVDİĞİME GÜLÜM DEMEM GÜLÜN ÖMRÜ KISA OLUR |
Aşık oluyoruz, ya mutlu yada sonu gelmeyen acılarla mutsuz
oluyoruz.Ve yaşıyoruz tozpembe hayatı bütün pembeliğiyle.Güzellikleri hep gercekleri örtmek için kullanıyoruz.Ama gercekler hep biyerden cıkıyor karsımıza.Ne yapsak ne etsek kurtulamıyoruz.Acı gercekler.Ayrılık mutsuzluk ve ölüm.Genelde bizi ölüm ayırır diye yeminler eder asıklar.Ama coğu seferde ölmeden yalan olur askları,unutmasalar bile birbirlerini artık umursamazlar.Yeminler hatırlatılınca da güler gecer coğu zaman.Ama o yemi |
Yine calan bir ask sarkısı aldırdı kalemi elime
Ama bu sefer şiir yazmak için değil hoşcakal diye biten mektubu yazmak için : Sevgi ile dolu arkadasım, Arkadasım yazıyorum ama öle demek çok zor geliyor bana.Neyse nasılsın diye sormama gerek yok sen baskasının kollarında mutluluğun son seviyesindesin.Ve artık ben de anladım bana hiç dönmeyeceksin.Artık suya düştü hayallerim,Bir son buldu ümitlerim ve tükenen umutlar işte bu mektubu yazmamın nedenleri.Biliyorum seni çok kişi sevmiştir.Ve |
Hala dün gibi hatırlarım.
Hala bu gün gibi ağlarım. Gözlerimin önünde beni terkettiğin o gün. O saat,o veda anı,o yaşanan dram. Seni bırakmamak için nasılda sarılmıştım sana. Sende öfkeli nasılda çekmiştin boynundan ellerimi. Düşürmüştün iki yana. Seni bırakmamak için nasılda durmuştum kapıda. Azmış bir köpek gibi. Bağırmıştım sana. Gidemezsiiiiin hayıııııır gidemezsiiiiiin. Sen evet sen. İlk defa nasılda bağırmıştın sen bana. Gökten yıldızları düşürdün sanki. Giderii |
sesin kulaklarımda
ama seni bulamıyorum bu temuz üşüyorum düşündükçe gidişini uykularım bölünüyor ve hayalin önümde gel diyor ellerini uzatıyorsun tutamıyorum tenin tenime deymiyor seni bulamıyorum uykularım bölünüyor rüyalarıda sen gel diyorsun uyanıyorum sen yoksun hüzün çöküyor gözlerime etrafımdakiler ben den şikayetci davalıyım azraille kaç intihar ve kaç intihar mektubu öfkem var azraille vakit erken deyince inan ihanetim yoksana bırktıgın gibi utangaçım selam |
İyİ DÜŞÜn Sonra PİŞman Olursun
Ayrilirda BİgÜn Yanliz Kalirsin Yollara DÜŞer Onu Arar Bulursun HİÇ Kİmseye GÖnÜl Verme ArkadaŞ Ayrilik Acidir Dayanamazsin Kİmselere Derdİnİ Anlatamazsin AŞkin AteŞİyle Sende BİgÜn Yanarsin Benden SÖylemesİ Ama Sevme ArkadaŞ Aydinlik DÜnyami Karanlik Etme Daha GenÇ YaŞta Boynumu BÜkme Unutmak Kolaydir Sevmekte Öyle Sen Bİlİrsİn Ama Sevme ArkadaŞ |
Hanİ Bİ Zamanlar Sevgİlİm DedİĞİn Çocuk Vardi Ya Onu DÜn Sokakta
GÖrdÜm Bİtkİn Bİ Serserİ OlmuŞ Delİ Gİbİ Senİ Arzuluyordu GÖzlerİnden SÜzÜlen YaŞlar Yanaklarindan SÜzÜlÜp Dudaklarinda Bİrİkİyordu Oda Sankİ Senİ ArzuluyormiŞ Gİbİ Dudaklarindakİ YaŞlari ÖpÜyordu Sonraaa........ BaŞlayan YaĞmurla Ansizin Ortadan Kayboldu Tipki Senİn KaybolduĞun Gİbİ Onu HÜsranlara İtmİŞ Islak Sokaklarda DolaŞiyor AĞzinda Şarkiniz YikilmiŞ YikilmiŞ YikilmiŞ Kalbİnde Sen Elİnde Sİgarasi... Çekİyordu İÇİne |
Karanlik Bİr Gecede
Tİtreyen VÜcudumdur Ürperen SÜruruma SÖz GeÇİrmek Ne Zordur GÖzlerİne KarŞilik İsteseydİn Canimi Vemezmİydİm GÜzelİm UĞrunda Bu Canani |
sana yazdığım her satırda içtenliğim,
benek benek içtenliğimi koruyor. özlemim,renkten renge, hasretini anlatıyor. seni bir serçenin; göz yaşları kadar seviyorum, sevgim sana belki az gelecek ama, bildiğim bir şey var, serçaeler ağladığı zaman ölür. seviyorum ;sevmenin her acı verdiğini, sevenin sevilmediğini bile bile, fakat yine bir umut taşıyorum, belki seven sevilir diye. özlenen sen olunca sevmek sevilen sen olunca, sevilmek sen olunca, esgide anlamını buluyorum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.