![]() |
Her güzele ah etsem de,
Çekmem gönlümü hesaba.... Aman dostlar kaçın benden, Ne köy olur, ne kasaba... |
Acımdanmı bilemem,
Yürüyemedim bu sabah Çok sevdiğim sahili.. İçim sıkıldı bak şimdi.. Ya balıklarımı tutarsa birileri.. Ya martılarıma taş atarlarsa... Hepsinden önemlisi Ya benden önce biri görüp severse seni KIRMIZI hırkanla o balkonda............ |
Bir tutkuyla özgürlüğe bağlanana
Ya ölüm ya istiklal! Diye haykırana Benden selam olsun. Değere değer gösterene Zor günde bırakıp gitmeyene Benden selam olsun. Maneviyatı üstün tutana Kalbinde umut ve sevgi taşıyana Benden selam olsun. Sevmeyi bilen sevilmeyi hak eden herkese Diliyle değil kalbiyle sevenlere Benden selam olsun.. |
gözlerim dalar gider uzaklara
şimdi yoksun yanımda özlerim seni bakışların çarptıgında gözlerime içime garip bi sevgi düşer seni sevdiğimi belli etmek isterdim ama ya üzülürsem sen beni gerçekten sevmiyorsan hersey yalansa ne önemi var aşkı sevmenin aşk bu kadar acı çektirmeseydi bana seni yanımda olduğun zaman bile özler miydim sen bana neler yaptın böle seni düşünmeden bi günüm bile geçmiyor özlüyorum seni,SENİ SEVİYORUM diyişini düşlerim vardı uyandıgımda basını unuttuğum sen vardın,kaybetmekten korktugum bir küçük kalbim vardı parcalamandan üzülmeyeceğim şimdi ikimizin bi aşkı var hiç bir zaman unutmak isteyemeyeceğim... |
Bunca yıl yaşadım
Elime ne geçtiyse yitirdim Biraz daha yaşayacağım Yalnız bir şey biriktirdim Bir bakış, bir görüş, bir duyu, bir düşünce Belki aç kalacağım Suçlanacağım ölünce Biraz yazdım, artık hep yazacağım Hüzünden baş alamadım Görünce |
ben, umudun karanlığa atıldığı dünden geldim,
insalığın, üç kuruşa satıldığı yerden geldim, ben şu üç günlük dünyaya, ne O'nla, ne senle geldim, benden sonra anlayacak, benden sonra göreceksin... hayat denen bu okulda, öğretmezler bu gerçeği, acılarım dağlar gibi, tartamazsın yok ölçeği, nasıl kaldırıma düşer, nasıl solar Kırçiçeği, benden sonra öğrenecek, benden sonra bileceksin. yarın Hakk'ın Huzuruna, elbet sen de geleceksin... |
Ay gülende ya da göz kırpanda
Yüzünü dön bana Bak, Yıldızlar fısıldaşırken ya da dertleşirken Yüzünü dön bana Bak, Güneş yükselirken ya da gülümserken Yüzünü dön bana Bak, Dünya dönerken Geceyken Gündüzken Yüzünü dön bana Bak, Gördüğün, sensin Gördüğüm, benim Gözbebeğimdesin, Bensin; Bendesin! |
Denizin köpükleriyle sevişen uçurum
Kenarında yaşlı bir ağaç Dallarında bir bahar Tomurcuklarında ruhun var ... Dallarımda bir bahar İçimde sen varsın |
Sevdirdin kendini,sen ey nazlı yar,
Terk edip bir mahsun kul ettin beni. Altından paraydım yirmidört ayar, Sattırdın ucuza pul ettin beni. Niye düştün bu garibin kastına? Rezil ettin düşmanına-dostuna, Halı oldum yollarının üstüne, Batırdın çamura çul ettin beni. Edana,cilvene,nazına kandım, Toy idim,ne desen hemen inandım, Ben aşkı bilmezdim,çok fena yandım, Yaktın hasretinle kül ettin beni. Bir çiçektin açmaz oldun yazlarda, Emsalin yok rastladığım kızlarda, Aşıklar elinde,dertli sazlarda, Ağlayıp-inleyen tel ettin beni. Hasretim var kirpiğinde-kaşında, Ağu yedim ekmeğinde-aşında, Fırtına misali dağlar başında, Hiç dinmek bilmeyen yel ettin beni. Kurtulmaya harcadım çok çabayı, Meğer fena yakmışım ben abayı, Küstürdüm akraba,ana-babayı, En yakın dostlara el ettin beni. İRFANİ'yim,boyum aştı bacayı, Uykusuz geçirdim nice geceyi, Diyemezken iki sözcük,heceyi, Aşkınla bir 'ehl -i dil' ettin beni. |
Nerde kaldı benim canım sevdiğim
Alsın kollarına yatırsın beni Her gün hayalimde düşte sevdiğim Alsın buralardan götürsün beni Sarılsın boynuma halimi sorsun Sevdanın yolunda koştursun yorsun Desin sevdiceğim iyi ki varsın Aşkın deryasında batırsın beni El ele tutuşup kırda koşalım Aşk ile çağlayıp her an coşalım Sevdamızla nice dağlar aşalım Sevgi diyarında yitirsin beni Aşığı olmuşum insanlık hali Aşkımızın belki yoktur emsali Sevdaya yazılmış kitap misali Okusun okusun bitirsin beni Latifim çileyi yeter çektiğim Gönülde bahçeme diken ektiğim Uğruna gönlümü aşka yaktığım Gurbet ellerdeyim getirsin beni. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.