![]() |
Sevgimiz çiçektir özlemdir suyu,
Kusursuz olacak sevenin huyu, Ayrı kalsakta bir ömür boyu, Ağlama sevgilim solmasın gözlerin! |
Bu hissetigim aci dayanilmaz
Her nefes alip verdigimde kendimden utaniyorum Yasamak hak edenler icin mi bilemiyorum Bildigim ruhumun bedenime cektirdigi aci Koca bi yuk var sanki sirtimda Bana sormadan bindirdikleri bi yuk Altinda ezilecegim bi yuk Gun gecsede caresi olmayan Izdirap disinda baska bisey yasatamayan bi yuk Hergun gozlerimden yaslar bosalir Gulsemde ardindan agladigim gozyaslari bunlar Mutluluk dusleri kurdugumda bana gercekleri hissetirebilen tek gercek |
*******İm Bana Aİt Yanliz Bana
Senİde YaŞarim SensİzlİĞİde *******İmde Özlemİn Sarsa Da Bedenİmİ Dİrenİrİm O Vefasiz Hayale KarŞi Kuzumuz Ankara 25.12.2007 |
Seni sevmek ne güzel...ıslak gözyaşlarım var ve artık korkularım var
ürkek ceylanların misali..korkuyorum seni kaybetmekten..farklı şehirlerde nefes alan ama aynı sevgiye kosan iki yürek aynı bedende.. Bu zor zamanımda yanımda oldun..belki de gözbebeklerimden süzülen gözyaşlarını senin için akıttım..mutluluktan güzelim gözyaşlarım..seni seveceğim gözyaşlarımın ıslaklığında..ne edersin ne yaparsın aklımda olacaksın..gece kabuslarda uyandığım zaman seni arayacağım..uykularım tutmadığı zaman |
ÇOK GEÇ DEĞİL
Her şeyi bile bile her şeyi göze almak Sonunu bilmediğin film gibi Sadece o anı yaşamak Belki hercai aşklar belki delilik Kalbim o kadar kırık ki Hep bir şeyler eksik İsyan değil aslında çok geç te değil Biliyorum bekliyor beni mutluluk O bir adım atsa ben koşacağım O konuşsa ben haykıracağım O susarsa ben ağlayacağım Ama asla bıkmadan usanmadan inatla Mutluluğumu ,diğer yarımı arayacağım M.KUZU 13.12.2007 Anka |
Birgün Sordu Sevgilim ''Aşk'' Nedir Diye
Biraz Zaman İstedim Düşünüyüm Diye Birgün Onu Gördüm Başka Birisiyle Kulagına Fısıldadım ''Aşk İhanettir''DİYE |
Yanlizlik ÜŞÜmekse
Yanlizim ÜŞÜyorum Sensİzlİk Ucurumsa Tut Kolumdan DÜŞÜyorum Soru Sorma Cevabini Bİlmİyorum Bİldİgİm Tek Sey Var Senİ Cok Sevİyorum |
Ben seni seviyorum ölesiye delicesine seviyorum.
seni caresizlik ümitsizlik içinde seviyorum seni. belkide aşıgım sana sevgi aşk o kadar güzel duygular ki bazen insanı aglatır bazende güldürür. aşk bu sagı solu belli olmaz, seven sevmeyen tanımaz. hayallerimdesin onlar kadar ulaşılmazsın ama hayattaki gercekler kadar can yakıyorsun.ya hayallerimdeki tek gerceksin yada gerceklerdeki tek hayalim ...........imkansız aşkım |
Sevdim seni güzel kız, bir deli gibi,
Anlatamadım sana olan, ebedi sevgimi, Keşke sevseydin ama sevmedin beni, Artık bu can öldü, bırak git hadi. İnşallah sevdiğin de, seni sever, Güzel yüzün ancak, o zaman güler, Ruhun mutlu bir hayat sürer, Ben mutlu olamadım, sen ol, git hadi. ******* zehir bana, uyku tutmuyor, İnan bana sevdiğim, sensiz olmuyor, Göz yaşlarım durmuyor, sürekli akıyor, Bıraktın beni çaresiz, vefasız git hadi. Bu da geçer diyorum kendime, Her şey başk |
Benim Kadar Seversen Gel
gel yeter yılları eskitti yıllar gönül yarim diye seslenince gel kuzu sesleriyle coşarken köyler güneş mor dağlara yaslanınca gel gözyaşın teselli kahır gardaşın hasret acısından ağırırken başın peşini bırakta dolunun boşun kahırdan gözlerin ıslanınca gel taş gibi yürekle gelme istemem el gibi soğukca gülme istemem arayıpta beni bulma istemem ancak benim kadar hislenince gel gel vuslat uğruna dağlar aşıpta gel gurbet ellerle vedalaşıpta sevda yoll |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.