![]() |
Yürüyorum yanlız ve sessiz sokaklarda
Zift karası asfaltta gözlerin çizilmiş sanki Yaklaştıkça uzaklaşan gözlerin Sanki şu köşeden karşıma çkacak ; Sanki şu balkondan bana bakacak ; Sanki geçen arabadan el sallıcak mış gibi ; Bana gitti artık dönmez diyorlar Sen aptalsın sevmez diyorlar Ne derlerse desinler Ben SENİ SEVİYORUM Ve bir gün bana döneceğine inanıyorum Ve yıldızlar şahidim olsun Sensiz doğan güneş asla aydınlatmıcak yüreği mi Nefesin nefesime değmeyinceye kadar . . . |
******* boyu uykusuz birakan.gozlerimden kanli yaslar akitan.kara
bahtima huzun sacan.kara gozlu zalim yar.yasamak buysa yasamiyorum.olumle sanki huzur bulurum.yasamak iskence olsada bana.hala yasiyorum.gozlerindi beni aldatan.sozlerindi beni baglayan.beni insafsizligin aldatti. yinede kalbim unutamadi. |
gel diye cagiran gozlerin gormez oldu.seviyorum diyen sozlerin cikmaz
oldu.unuttu dudagin dudagimi. nicin yuregin beni sevmez oldu. yarim birakma beni dikenli yolda.sevmesende beni oyle kizgin bakma.yaralama solgun yuregimi.o kahirli bakislarinla.sana nedesem bilmemkii.tum hatalarim seni sevmekmi.eger sucsa seni sevmek ask bir dilekmi.gozlerim gozlerine kilitli.anahtari beni sonkez opmekti. |
aglama gulum aglama.yuregimi goz yasinla daglama.git gideceksen
nereye.bana seviyorum deme.tas basarim bagrima.gul koklarim kahrinla.bakmam bakmam yeminle ardima.******* buyu uykularim kacsada.birgun elbet donersin.ter kokumu ozlersin.bak simdi ne haldeyim.bakar bakar gulersin.olum care degilki yarama.yaradan verdi tatli cani'ya. isyankar degilim canima kiysam'ya.sen kiydin acimadan tatli cana. |
O baharı, kardelende farkettim,
Ve havayı nefes nefes tükettim. Seni solukluyorum... Şimdi bildim, murat neymiş murattan, Teselliyi harf harf sildim lügattan, Sabır yudumluyorum... |
Aşkım volkana dönsede taşarım gönlümde,kimseye belli edemem saklarım
içimde,gözlerimden dökülen yaş taneciklerinde belli ki özlem duyuyorum yaşanmayan sevgiye.boşa geçti boşa gecen bunca seneler acıyla çarpan kalbim sızıyla inler,dostum diye beni kimler yaktı kimler,Ah!eden benim kırılmayansa zincirler.unutmam diyenler bir bir unuttu,yalan dostluklar sahte sevgiler avuttu,zaten yüreğim yıllardır buruktu,kötü kaderim tuttuğum dallarıda kuruttu.viran oldu gönül bağım yeşermez oldu 18yasındayım be |
Senİ HergÜn GÖrÜyorum
Sana Nasil SÖyleyeceĞİm Bİlmİyorum Sana SÖylemek İstİyorum Bunu Bİlkİ Senİ Sevİyorum! HergÜn Yanimdasin Sana AÇilmak İstİyorum Ama AÇilamiyorum Bunu Bİlkİ Senİ Sevİyorum! |
Farkında olmadık belki hayatın,
İçimizdeki sevgi büyüttü bizi , Kahpe felek ayırdı bizi, Razı oldum artık git hayatımdan. Eğer bir gün pişman olup geri dönersen, Tek kurşunla beni vurmak istersen, Şu kalbimi alıpta gömmek istersen, Tek suçlusu sensin bu hayatımın. Elleri değilde beni sevseydin , Bütün hayatını bana verseydin, Razıydım ben senle bir ömür boyu, Tek suçlusu sensin bu hayatımın. |
hey mesaj sesizce git
onu cok özledigimi söyle eger iş varsa rahatsız etme eger uyuyorsayanagına bir öpücük kondur eger şu anokuyorsa UNUTULMADIGINI SÖYLE |
herşey seni anlatıyor bana
baktığım dokunduğum hissettiğim herşey sen yoksun şimdi yanımda gelsen ah bir gelsen buralara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.