![]() |
BEN YOKSULLUĞUMU ÖZLÜYORUM 14-9-2007
Umut ekmek arası bir düş. Hayat verecek bir iksir gibi seni düşünmek ve hissetmek. Ve soluksuz bir rüya gibimsin gecemde. Unutulmuş seslerimle bir köşede bir esintiye teslim olurdu güzelliğin. Yaranmaya geç kalmış sevgide sıramı savardım sevmelerde, sıramı savardım düş kurup. Bakışlarımızla ödeşirdik saygı sanırdık utanmaları. Yüz kızarmalarına yenik düşerdi yüreklerdeki sevdalar. Ben örfümü özlüyorum |
HESABINI SORMADIK
Belli kazancına sınırsız servet Katanlardan hesabını sormadık Kıyak emeklilik ile yan gelip Yatanlardan hesabını sormadık Sorulmazsa günahlarından amel Amacına ulaşmıyor ki emel Seçim için sahte betondan temel Atanlardan hesabını sormadık Yaratanla bir oldular yakarıp Sevap işlemediler yara sarıp Parasını yurt dışına çıkarıp Batanlardan hesabını sormadık Bütçe denkleştirir alır coniden Para zimetine geçer hunid |
KUŞLUK VAKTİ AŞK
Seste yürüdüm nefessiz. Gölgemin kıyısında dinlendim. Var yüreğim taş kesildi. Geçmişin tozunu aldım kimsesiz raflardan. Sevincim yaşar hayatın boşluğunda yırtıcı derinlikler büyür acının bir yanında. Kanına girer alışkanlıkların bahçesinde hayalet. Kendine inat bir sonrasızlık yaratır günah yükler sabahlar. Seste yürüdüm nefessiz Eksik çocukluğumu yaşayıp yarım kalan bir yanıma aldandım. Geç kaldım anılarım |
AŞk Bİr YaŞam Tarzi
Bİraz Aci Bİraz Tatli AŞk BaŞi Mutlu Sonu Aci Dolu AŞk İnsani İnsan Yapan AŞk İnsani Yaralayan AŞk Yaralarini Saran AŞk Her YaŞta GÜzel AŞk Bazen ÖlÜm Bazen Hayat AŞk Senİ Bana Benİ Sana Baglayan AŞk Yalan DÜnyada Tek Bakİ Kalan AŞk Bİtmez Bİtİrİr Senİ AŞk Çok Tehlİkelİ Bİr Zehİr İÇersİn YavaŞ YavaŞ ÖlÜrsÜn ÖldÜgÜnÜn Farkinda Bİle Olmazsin AŞk Yilanin En Aci Zehrİdİr AŞk YaŞayana GÜzeldİr Ne Mutlukİ AŞki YaŞamak İÇİn Degİl AŞki Sevmek İÇİn SeÇenler |
Aldırma, gittiğin yolları es geç!
Rüzgara yüklenen kervanı anlat. Firkati, hasreti, hicranı pas geç Ümitle beklenen vuslatı anlat! Güneş hep gurubta., akşamı geç te, Şafağı, seheri, sabahı anlat! Ümitsiz girdiğim bu dönemeçte Sabrı, tahammülü, felahı anlat! Kör testerelerden beste dinledim, Rüzgarın yazdığı güfteyi anlat! Semazeni kasırgada izledim, Bulutta gizlenen cezbeyi anlat! Tut getir geceden kaçan gölgemi, Yedi renkle bezek hülyayı anlat! |
Kaldıramıyorum artık bunları.
Bu aciz bedenim dayanamıyor artık acıya... Beki ya sen?senin için acıyor mu hiç? Benim kadar acıyor mu canın... Seviyor musun ki benim kadar? Söyle sevgilim... Ne yapayım ha; Susayım mı? Unutayım mı? Ne istiyorsun sevgilim söyle... Acılar içinde kıvranarak adını haykırmamı mı? Dudaklarımdan seni sevdiğime dair sözcüklerin çıkmasını mı? İstediğin oysa sevgilim ben bunu her zaman yapmaya hazırım... |
Sevmek buymuş demek ki..
Sevmek vermekmiş en büyük parçanı.. Özlemekmiş sevmek.. Gece yastığa başını koyduğunda akan iki damla yaşmış... Sevmek zormuş sevdiğim Özlemek zormuş... Sanki bedenine binlerce bıçağın saplanmasıymış... Bir uzak kentte sensizliği yaşıyorum şimdi.. Bazen iki cümle takılıyor boğazıma.. Bazen sessiz çığlıklar kopuyor içimden.. Üşüyorum sensiz, ellerimi ısıtan ellerin yok.. İçimi eriten gözlerin yok.. Bir ateş var sol yanımda.. Bir de sana verdi |
yıllar qeçti aradan çok zaman oldu ben ne sensizliqe alışabildim nede
kendimi bi başkasına adadım yıllardır seni yaşatıorum içimde seninle doluyum her yerde, herşeyde sen warsın unutmak mı? imkansız nasıl unutum seni nasıl waz qeçerim senden nasıl qiitiqine inandırabilirim kendimi yapamam biliorum seni unutmayı hiç denemedim nasıl deneyebilirdim ki seninle doqmuş qibiydim sen qözlerini kapadıqın zaman bu hayattan qittiqin zaman bende seninle birlikte yok oldum yıllardır yaşayan bir ölü qibiyim k |
okyanusun eşiğinden, bir ada kumsalına
gece beklerken ay ışığını.. ani bir rüzgarla irkilir her yerin ki terlemişsin yatağın buzdan habbersizce açılmış, kapın ve penceren izin almadan rüyana girmiş bir parça hatırlatmış sana egzotik düşten. |
güneşin doguşunda ayın batışında, gözle görülen dudakla hissedilen
kokunla bilinen varlıgınla sevindiren yoklugunla üzen ve dünyada iyi ki olan SEN seni seviyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.