![]() |
Günler geçer sen yoksun
Aylar geçer sen yoksun Ama yıllar geçecek Sen hep yanımda olacaksın Her günümde sen varsın Her sanıyemde sen varsın Sen her anımda varsın Çünkü sen benim canımsın Canımın içi gözlerin O esmerimsi güzel tenin Kalbimin en derin köşesi senin Sen yeter ki iste canım Sana gülüm diyemem Gülün sonunu bilirim Sen benim canımsın Damarımsın,kanımsın... |
sen ümit ektiğim hasret biçtiğim
yanındayken bile özlediğim din şimdi kar yağmış yüreğimisensizliğin ateşiyle ısıtıyorum senden utanıyorum seni seviyorum bile diyemiyorum ama bilki seni çok ama çok seviyorum bunun adı aşk sana aşık olmak kadar güzel birşey varmı bilmiyorum :? |
her sabah doğan güneş sen gidince doğmaz oldu tenin tenime değmez
oldu sana çicek aldığım o günler kibritle yakıldı şuan yatağa uzanmış cigaramı yakmış bir vaziyette kendime soruorum neden gittin_? neden beni terkettin_? aşkımmmmm_? Hep seni düşünürüm çektiğim esrar yaktığım kibrit olsan esrar gibi çekmem kibrit gibi yakmam aşkımmmmm_? bir uçurumdan kurtulmam için koyulmuş bir dal olsan sırf kırılmaman için sana tutunmam çünkü seni kırmaktansa ölmeği iyeylerim aşkımmmmm_? şimdi anladınmı seni |
seviyorum seni
Allah kahretsin unutamıyorum çok özlüyorum |
Düşüncelere daldım yine
Gecenin kör karanlığında. Dünyanın en ıssız köşesine çekilip, Karışık düşünceler içinde kayboldum. Yarınlarımı düşünüyordum, Beni korkutan yarınlarımı. Bana ne getirecegini ya ada Benden ne götüreceğini bilmediğim Yarınlarımı düşünüyordum. Ağlamaktan yorgun düşmüş gözlerim bir noktada donup kaldı. 'Neden' diye soruyorum kendime. Geliş sebebim,bu arayış neden? Neyi ya da kimi bekliyorum BİLMİYORUM. . . |
İşte gidiyorum;
Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden GİDİYORUM! Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir adımda Ayak izim kalmadan GİDİYORUM! Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden GİDİYORUM! |
Aşkı tatmadan önce küçümserdim
Kendini beğenmiş romancıyı küçümser gibi Kendini beğenmiş aşktı Romanda sendin Aşık olunca anladım Aşkı ve romanı |
ömrüm hiç olsunsen olmayınca
yüreğim çarpmasın aşkın dolmayınca isteme ben den mutlu olmamı mutlu olamamki sen olmayınca seni seviyorum |
Bir zamanlar asla sevmem dedim,
Ama asla demekle olmuyor sevdim. İmkansız bir aşkla çarpıyor yüreğim, Ne olur anla seviyorum diyemezdim. |
ömrüm ün en güzel gülüsün sen
canımsın cananımsın sen seni seviyorum beni herşeyimsin sen yüreğime sarsam az gelir sana canımı versem az gelir ne yapsam bilmiyorum seni çok ama çok seviyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.