![]() |
Sensİn Bİlİyorum Benİm SevdİĞİmsİn Benİm Tek GerÇeĞİmsİn Bİlİyordum
Senİ Evet Evet O Sendİn Sevİyordum Senİ AŞiktim Sana Ama Sen DeĞİldİn Bana Bİlmİyordum Uzaklardaydin Hemde Çok Uzaklardaydin HİÇkİmsenİn UlaŞamayacaĞi Yerlerdeydİn Benİm Bİle Gİdİp Gİdİp UlaŞamadiĞim Yerlerdeydİn Benİm Kalbİmdeydİn Kalbİmde |
Sensin biliyorum eevet evet sensin
Sen benim aşık olduğum insansın tanıdım seni Ama sen beni tanımadın bilmiyordun beni Bana bakmıştın güşmüştün seni gördüğünde titriyordum heyecanlanıyordum SENİN İÇİN AĞLYORDUM Sen bilmiyorsun bunları Sana söyleyemedim sevhilin vardı belki Belki aşıktın Ama bende sana aşıktım seviyordum seni SOYLEYEMEDİM SANA ÇÜNKÜ SEN uzaklardaydın ulaşamazdım sana KİMSEDE ULAŞAMAZDI SEN KALBİMDEYDİN KALBİMDE KİMSENİN ALAMAYACAĞI DOKUNAMAYACAĞI YERDEYDİN |
her yeni doğuş
arzu edebilmektir seni seni tüm ızdıraplarımla gömüyorum içime özümün gizinde saklıyorum masum bir aşka mahküm ediyorum gelirsen çoğalır sevgilerim bir gül bahçesine yer eder yeşilliğim yeşil yemyeşil bir aşk adı sen kendisi sen kokan tüm sevmelerim ... mahmud baran ÇANAKÇI |
Nereden baksan başka
Bambaşka bir duygu Aşk.. Ölmek gibi Yaşamak gibi bir şey Güzel bir çiçeği Koklamak gibi En sevdiği türküyü Dinlemek gibi Son cıgarayı İçmek gibi bir şey Sana bakmak Sana doğmak Gibi birşey... mahmud baran ÇANAKÇI |
Gittin
Senin olmadığın Bir ben bıraktın bende Gözlerimin gözlerine takılıp Sevdaya tutuştuğunu unuttun Öyle gittin Bilmem ben Bu sevda oyununu oynamayı İki satır arasına gömülüp Yolumu bulmayı Derdimi sana anlatmayı Yada yazmayı Bana birşeyler söyle Öyle suskun durma kuyunda Sende bilirsin Hayale merdiven dayanılıp Bulutlarda oturulmayacağını Sana olan sevdamın İki gözyaşıyla unutulmayaçağını Sende bilirsin... mahmud baran ÇANAKÇI |
Gece bitsin
Sen başla istiyorum Bir yıldız gibi doğsun yüreğime Gözlerin Kapattım gözlerimi Sana uyuyorum şimdi Biliyorum Yine gireceksin rüyalarıma Tuttum yüreğime oturttum seni Aldım okşadım saçlarını Öptüm kokladım İçtim yudum yudum güzelliğini Yürekleri hep ilkbahardır Sevenlerin Yeşil yemyeşil bir ilkbahar Bende sana yeşilim şimdi Gözlerin gibi yemyeşil... mahmud baran ÇANAKÇI |
Sen zor
Sevenlerdensin Bense zoru sevenlerden Söyle bana sevgili Hangi aşkın Kalıntılarıyız biz Kaç kere öldük Kaç kere gömüldük Ölülerde severmi? Sevgili Söyle bana... mahmud baran ÇANAKÇI |
Seni, sensizlikte bulmuşum inan,
Yaşadığın elde, durmaz, göçerim. Yokluğun içime, saplandığı an, Bağrımın sızısı deyip geçerim. Nasıl olsa bu can, alıştı derde, Ayrı düşmek varmış, derim kaderde, Ölüm bile olsa boyun eğer de, Alnımın yazısı, deyip geçerim. |
BU MEKTUP SANA
Bu mektup sana...hani eskiden canım dediğim sen vardın ya işte ona bu mektup... Belki hüzünlenirsin diye göz yaşlarımı akıtmadım korkma mektuba... Bakarsın hatanı anlarsın incitmezsin bir daha kalpleri diye yazıyorum Korkma ben alıştım yaşamaya senin bıraktığın o kırık kalple... Şimdi nerdesin ne yapıyorsun kimin elini tutuyorsun yada kime aşkım diyorsun bilmiyorum... Ama sakın incitme onların kalplerini... Benim suçum demek ki seni çok sevmemmiş... Yoksa sen bunları yapac |
Bir hayat var içimde göremediğim,
bilemediğim ama çok özlediğim, İçinde Sevdiklerim var bilmediğim tanımadığım ama görmeyi İstediğim, Ordaki sevdiklerime çok sözlerim var verdiğim, Hayır yapamıyorum tutamıyorum sözümü Cünkü ben o hayata giden yolu bulamıyorum arıyorum Ama birtürlü o hayata o yola ulaşamıyorum Ne sevdiklerimi Ne o Hayatı nede kendimi bulamıyorum Şimdiki hayatdan Tuzaksız kaçamıyorum Yavaş yavaş adım adım bitiyorum Güç olsada Üzülşemde boş biliyorum Ama bende a |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.