![]() |
Ateş düştü viran oldu bağlarım
Sende benim gibi yanman mı dilber? .. Hasretinden yüzüm soldu ağlarım Adım bir kez olsun anman mı dilber? .. Selamsız sabahsız görmeden geçtin Ben sana kul iken elleri seçtin Şu garip başıma ne işler açtın Sevenin halini bilmen mi dilber... Kınan oldum parmağına yakıldım. Güzeller içinde sana takıldım Al gül olup bağlarına dikildim. Sulayıp koklayıp sevmen mi dilber? Aşkın yollarında koşup yoruldum. Sevda sellerinde akıp duruldum. |
Aldığım her nefeste
Kulağımdaki seste Sazımda beste beste İnan canım sen varsın. Bin bir nazın edanla Mecnun eden sevdanla Kaprisinle vedanla Gönlümdeki tek yarsın. Gerdanda gül beninle Leylak kokan teninle Olunca sen benimle Ömrümdeki baharsın. Seni candan yar bilip Sana gönlünü verip Aşka düşmüş şu garip Daha nasıl yalvarsın. Yeminimi bozarsam Seni bir an üzersem El bağında gezersem Bu teni toprak sarsın. Kırar isem gönlünü Soldurursam gülünü |
Benimde herkes gibi hayata dair bir şeylerim olsun istedim...
Gönüllerde açan güllerin benim kalbimde de açsın diye,hep gülücükler saçtım dünyaya. Herkes gibi yıldızlara bakıp dilek tutmak istedim yarim için, *******i penceresinin önünde sefarat yaparak ona olan aşkımı dile getirmek istedim Yağmurun altında saatlerce bekleyerek,ona olan sadakatimi göstermek istedim... Ama ne gariptir ki kimseye sevdiremedim kendimi,hep ben sevdim hep ben terkedilen oldum. Hayata dair çok şey yaptım Dertle |
Ben Senİn İÇİn Yaratildim
Senİn İÇİn Ölecem Sen Ne Zaman İstersen Ben O Zaman Gelecem Sen Gİdersen Ben Kalacam Ama Unutma Kİ Herzaman Senİnle Olacam İstemezsen Yanindan Kovulacam BaŞka Yerde Hayat Bulacam Herzaman Senİn İÇİn ÖlmeĞe Hazir Olacam. |
GÜller Kizlar Gİbİdİr Ya
İlgİ Verİrsen GÜle AÇar Vermezsen Solarlar İŞte Kizlarda Öyledİr Bazi Kizlar Vardir SevdİĞİnİn DeĞerİnİ BİlmeĞen Bazi Erkekler Vardir Kizlarin DeĞerİnİ BİlmeĞen Erkekler Bazi Zamanlar İkİ YÜzlÜ Bazende Vİcdansiz Oluyorlar Kizlari Sevmek İÇİn DeĞİl Sadece Kullanmak İÇİn Sevİyorlar Elbette İÇten YÜrekten Seven Erkek Vardir Ama Kizlar Da Az DeĞİldİr İkİ GÜzel SÖze Kuyruk Sallarlar Bazi Kizlarda Vardir Şerefİyle YaŞayan Sevgİyİ GerÇekten Hakkeden Ama Onlara |
O Bİr İnsan OĞlu İnsandi Benİm İÇİn
Fakat Herkes İÇİn DeĞİl O Bİr Hİkmet KİŞİydİ Benİm İÇİm Hİkmet DaĞitir,hİkmet Alirdi. Odur Hak Eden İnsan Gİbİ YaŞamayi Fakat Elİnden Tutmadi Hayat Farketmedİ Kİmse Onun HİkmetlİĞİnİ ÇÜnkÜ O Yetİmde,sokak ÇocuĞuydu Kİmse GÖrmez,kİmse İlgİlenmezdİ BaŞtan Berİ Sokak ÇocuĞu DeĞİldİ O Sonradan Hayatin,yaŞamin Bİr Oyununa GelmİŞ Ve Bu Duruma DÜŞtÜ Benİm Hİkmet Akilli DeddİĞİm KİŞİnİn Onun DavraniŞlarini Örnek Almak İstedİm Onun HİkmetlİĞİne UlaŞmak İs |
YanmiŞim AteŞlerde Ve Yaniyorum Halen
Bu Yanmanin Payani Yokmu Erİyorum Mum Gİbİ BaŞtan AyaĞa Bu Erİmenİn Payani Yokmu Ya Benİm Payanim Yokmu Bu DÜnyada Acİzem Bu DÜnyada YaŞamaktan YaŞamanin Payani Yokmu Vardir Elbet HerŞeyİn Bİ Payani Payansiz DÜnya Olurmu Gamzen Deler GeÇer YÜreĞİmİ BakiŞlarin İÇİmİ Alir Gİder Ne Sanursun Bu Kalp Senİ Unuturmu Sensİz ******* GeÇmek Bİlmİyor GÜneŞ DoĞmak Bİlmİyor GÜnlerİme ÇİÇekler Sensİz AÇmak İstemİyor Şarap Kadehlerİn Payani Yokmu Sensİz Gec |
sen geliyorsun bu şarkıda aklıma
güzel yüzün geliyor gözümün önüne göz göze geliyoruz seninle elimi uzatıyorum yüzüne dokunmak için sen yoksun hayalsin sadece sevdiğimi söylemek iztiyorum usulca kulağına için sızlıyor,ellerim titiriyor boğazıma düğümleniyor kelimeler |
Sevgili;nergis,nergis gözleri,
Gül gül yanakları, Sümbül saçlarıyla bahara benzer. Sevgi bazen bir bakış,bir gülüş, Bazen bir akış,bir kokuş, Gönül kumaşından,bir nakıştır. Bir kalbim var ki benim; Sevdiğimden burkulur,kahredenden ziyade, Sevilenden korkulur. Bilgi ve çalışmanın ne vatanı olur, Ne gümrük duvarı, Ne de üniforması. Amaç sevgi uğrıuna ölmek değildir, uğruna ölünecek sevgi bulmaktır. |
Duy beni ey sevgili,
Duy bu haykırışlarımı İsyanımı,çığlıklarımı duy. Neden? ey sevgili bu gidiş Sebepsiz aniden bu bitiş Bu kadar gereklimiydi, Zamansız terkediliş. Duy sesimi ey sevgili Belki duyamazsın bir daha, Arasanda bulamazsın sevgiliyi Belik sende isyan edersin o zaman. Geç kalmadan, Duy artık sana seslenişimi ey sevgili..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.