![]() |
İsterdİm Ellerİnİ Tutup GÖzlerİnİn İÇİne Bakmak,
GÖzlerİnİn İÇİne Bakarken Dudaklarindan Çikacak İkİ Kelİmeyİ Duymak. İsterdİm Bu YaŞadiklarimin Hepsİ Bİr RÜya Olsun, Kİ Bu RÜyanin Sonunda Sen Yoksun. |
yine yakın ölüm bana
sensiz yasanmıyor be gülüm ne güzel günlerdi o günler ne yıllar gecti senle ne günlere eridi aramızda şimdi ben yanlızlar rıhtımı sen sessiz bir gemi yavaşças demir aldın benden ne bir haber ne bir ses verdin sen maviliklerde yol alırken ben yıkılmış hanemde sensiz ve sessiz ölüm yapişmış enseme ve fani dünya kahrı ekiyorum seni senden habersiz son anımda bile seviyorum ve sensiz ölüyorum affet eftelyam bilemedim kıymetini CANIM ELKEM |
ellerim soğuk üşüyorum sen gittiğinden beri
halbuki halbuki sen varken sen yanımdayken ellerim sıcaktı üşümezdim bilmezdim soğuğu sadece senin sıcaklığını nefesini bilirdim şimdiyse çok üşüyorum ve öğrendim üşümeyide hıçkırarak ağlamayıda sen olsaydın şimdi silerdin gözyaşlarımı benle beraber ağlardın belkide omuzuna yaslanır bitmesin bu an derdim ne olur çok üşüyorum çok özlüyorum seni gittiğin yola bakıyorum belki seni benden alan seni bana geri getirir diye b |
aşk
yüreginden sevenlerindir ama belki aşkı oyun sananlar aşkla oyun oynamayın aşk gerçek birşeydir........ ben senin gibi ....... bir kadın görmedim sen aşkı sevmiyorsun kalp kırmayı seviyorsun..... |
Ben seni sevdim mi?
Sevdim, hem de çok sevdim. Sende bilirsin aslında, Bilirsin ne çok sevdiğimi, Uğruna çileler çektiğimi. Kimi gün göz yaşın olurum, Düşerim kirpiklerinden yanaklarına. Ardından, Süzülürüm öpülesi dudaklarına, O yüreğimi kor eden alev dudaklarına. Dudakların buhar eder bilirim!!! Fırlatır atar yağmur ormanlarına. Böylesi sevilmez mi? Böyle hasret çekilmez mi? Bir bilsen kıymetini, Bir bilsen kıymetimi, Bu can uğruna verilmez mi? Ben seni sevdim |
Emek
Sevgi emek ister. Aşk da. Ancak Aşkına emek harcamayan kişi tek taraflı olarak sevme acısına katlanmak zorunda kalmaktadır. Günümüzde iki taraflı aşklara pek rastlanılmıyor artık. Ekonomik sorunlar ve sosyal statü aşkın önüne geçmiş durumda. Aşk bu anlamda seçicidir,bilinç ister ve düzeylidir. Zira aşık olan kişi sevgilisinde fiziki özellikler aramaz. Onu dönüştürmek istemez ve sevgilisini olduğu gibi kabul eder. Gündelik ilişkilerde bu durum yıpratıcı ve tük |
Zaman acımasız geçiyor anne
Şiirlerim ölüyor,ben ölüyorum Belki sen büyüttün hayallerimi Artık ben toprağa gömüyorum Nerede donmuş bir bakış görsem Beni anlar diye sarılıyorum Zaman acımasız geçiyor anne Anne,bu diyarda haktan eser yok Ne izandan,ne kâmdan,dosttan eser yok Ben aşkı tatmışım,neyleyim anne Ne yerden,ne yârdan,aşktan eser yok Ölümü,üşümüş gözlerinde bıraktım Yağmur gibi dudaklarıma sardığım canan Uğrunda fatihi oldum rüyâlarımın Şarabın tadında hep s |
ölüm her aklına geldiğinde ah edip vah edip inleme o halinle ALLAH'ı
inviltmiş olacaksın,ecel kapını çaldığında evi telaşa verme o geldiğinde sen gitmiş olacaksın |
Geçer yürek acısı,
Merhem olur ona duası, Yanlış kişi üzerine temel kurmuşsa gönül, Enkazdan sağ çıkar bu deli gurur, Hayatla yüzleşmek, İnsanla yüzleşmekten zordur, Sözler seveni sakağından vurur, Severek son buldu aşk dolu bir roman, Sen, piyondun. Ben, kahraman. Durmadın atladın evlilik sandalından. Sen, korkaktın. Ben ise kahraman. Caner Karagil |
Elbet ağlayacağım,
Yaşlar dökülecek yanaklarımdan. Elbet ağlayacağım ardından. Yalnızken gülerek bakamam dünyaya, Şimdi nasıl uyanırım yarınlara. Şimdi kim söyler bana sevdiğini, Kim öper yanağımsan sen gibi, Kim bağrına basar beni. Kalp yaram bilek yarama benzemez. Acılarımın dinmesini artık dindiremezsin. Suçluyken engel olmadın bensizliğe. Ben ise yolcu oldum sensizliğe. Biletim kesildi gidiyorum sessizliğe. Uğurla beni bir demet çiçek ile. Caner Karagil |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.