![]() |
AŞkina Varmi Çare
GÖnlÜmde Bunca Yara Sizliyor Snİn UĞruna. DaĞlarina Darginim Yollarina Yorgunum GÖzlerİne SÜrgÜnÜm Yar Sensİzlİk Bana ZulÜm Kalbİmde AÇan GÜlÜm Yar Gelmezse Gelsİn ÖlÜm... |
Sarhoş olmuş duygular,
Fırtınaya yakalanmış bir yelkenli misali. Savrulur oradan oraya, Aşk denizinde köpük köpük. Gözlerimde,öğle sonrasının mahmurluğu, Dilimde,yine o şarkı, Hatıraların esiri olmuşum besbelli |
SENİ düşünüyorum gecenin karanlıgında,
sonsuz uçurumlar ardında, ölüme adım adım yaklaşırken kocaman yanlızlıgımda SENİ düşünüyorum. Elimde bir fotograf aklımda SEN, dilimde SEN, kalbimde SEN. Ama SEN kalbime bir hançer, aklıma bir ur, dilime bir dügümsün!!! Ben herşeye ragmen SENİ düşünüyorum, o güzel bakışını, o tatlı tebessümünü!!! SENİ düslüyorum güneşin doguşunda, gecenin karanlıgında. Uzaklarda olsamda bir SENİ SEVİYORUM!!!!! |
Yüregimde bir çocuk
Sevinçle hüznü Bir arada yaşıyor Bir elinde umut çiçekleri Digerinde mutsuzluk dikenleri... Yüregimdeki bu çocuk aglıyor, Batmış eline Mutsuzluk dikenleri... Umut çiçekleri Gönlünü okşuyor... Kendisini Bekleyen geleceği Umut çiçeklerinde Biliyor... Yüregimdeki çocuk Ellerin de Umut çiçekleri, Gözlerinde Bir ümit ışıgı yanıp sönerken Kendisine sevgiyle uzanacak Bir dost eli bekliyor... Yüregimdeki çocuk Bir elinde umutsuz diken |
Bu sabah hüzünlüyüm, dokunsalar ağlarım..
Kalbim acılarla dolu, yokluğunun ilk sabahında.. Unutmuşum saatleri, zamanlar durmuş senin için.. Gidişine sabahlar bile isyan etti.... Sensiz güneşler bile doğmuyor, gözlerimde.. Zaman acımasız, zaman hain.... Bir sözünle güneşler batırmışsın, sabahlarımda.. Atmış gitmişsin beni bir köşeye.. Yokluğun bana doyar, ben yokluğuna susamışım.. Aklıma geldiğinde yudum yudum tükenirim.. Yokluğunun ilk sabahında... |
Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini Nasıl anlatsam sana İlk harflerine baksana Çok özlüyorum seni O yeşil gözlerini Kıskanıyorum seni Senin o yeşil gözlerine Elveda demek zor gelir Veda etme İnce kalbime Yanımda ol yeter bana O yeşil gözlerini benden saklama Rüya gibisin Umutlarımda sen Mutluluklarımda sen varsın!... aşk_perisi |
sen bayram çocuğu,
soru işaretlerimin noktasında keyifli karadelik yolculuğumun baharla düşen son damlası, oynat bir saniyede koca ömrü karaltılarımı sayayım bir bir yaşayan ölüler mi aşklarım, kabuğun kokusunda uyuyan? nafile sular akar ; tek tek vurulmuş düşlerin, aynı anda çakan kıvılcımların beyhude çabalarında… tuz tadında aynılaşmış, bulutların gazabından kaçmış güneşler, dağlar denli yaveler,goncaların sarmalında gizli hiçlik… cemreler gözlenir |
Sana ne zaman bir gül alsam hep tokat atıyorsun
Bu tokat senin o güzel elinden geliyor Ama ben sana hep gül getircem vaz geçmicem Senin kadar kolay bitirmicem bu aşkı. |
Vazgeçtim beklemekten
Sevdanı sildim yüreğimden Biter miydi böyle erken Dönme bebeğim unuttum ben Hayalini sardım sen diye Resmine bakıp ağladım yine Sonra düşündüm değer mi diye Dönme bebeğim vazgeçtim ben Her gecenin bir sabahı var Güneş siler en derin kuytuları Gözlerimden akan her damla yaşı Geri ver bebeğim pişmanım ben Özlüyorum bazen sıcak tenini Buz gibi ellerim arıyor ellerini Başka aşk görmeyen gözlerimi Unut bebeğim unuttum ben... |
GÜzeldİ Her Şey Sicakti BakiŞlarin Sonra SoĞukluĞu GÖrdÜm GÖzlerİnde
Ama Asla Pes Etmedİm Senİ Sevmekten Yakiciydi AŞkin AteŞİ Ben Yanmayi Sense KaÇmayi Tercİh EtmİŞtİn KÜÇÜk Bİ Elvedaydi Son SÖzlerİn Pekİ Ya Sonrasi...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.