![]() |
Sert rüzgarlarda
Esirin olayım... Lakin kırma kalbimi İncitme duygularımı Nihayet senin olayım Ayrılıklar izam olsun Yalnız seninle yaşayayım... |
Bize gelecek en son şey olacak
İnan bana bu bize gelecek en son şey İstersen sen öldür beni ben ruhumlada olsa gine seni seveceğim. Bu aşk asla bitmeyecek. İnan bana sevgilim bu aşk asla bitmeyecekkkkkk! |
yaşanması gereken en güzel hayattır seni yaşamak.mümkün olsada sana
kavuşmak neredeyim nasılım bilmiyorum kahrediyor seninle sensizliği yaşamak. seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek sevgilim. |
Bİr Damla Gİbİ Harcadin AŞkimi
Herbİr Damlada Ezİp ÇİĞnedİn Benİ EĞer ÇİĞnedİysen Albat Onun Bİr Sebebİ Vardir. Sen Benİ İstedİĞİn Kadar Ez Ben Seslenemem ÇÜnkÜ Senİ Sevİyorum. AŞkimdan Ezİlmeyİ De GÖze Alirim. |
yapayanlız geçer mi bir ömür
sensiz geçmezken bir saniye gitmezken yüzün gözlerimin önündenismin kalbimin derinlerinden nefesin yüzümden gitmezki ben seni unutabiliyim artık tek bir dilegim var allahtan alsın canımıda ulaştırsın beni sana gerçi aldıya canımın cananını benden artık canımında kıymeti yok bu dünyada |
Vazgeçtim beklemekten
Sevdanı sildim yüreğimden Biter miydi böyle erken Dönme bebeğim unuttum ben Hayalini sardım sen diye Resmine bakıp ağladım yine Sonra düşündüm değer mi diye Dönme bebeğim vazgeçtim ben Her gecenin bir sabahı var Güneş siler en derin kuytuları Gözlerimden akan her damla yaşı Geri ver bebeğim pişmanım ben Özlüyorum bazen sıcak tenini Buz gibi ellerim arıyor ellerini Başka aşk görmeyen gözlerimi Unut bebeğim yalnızım ben!... |
artık açmıyorum gözlerimi
sensizlige inat seni görmedikten sonra ne anlamı var ki bakmanın artık açmıcam kulaklarımı sensiz olduktan sonra ne anlamı var ki duymanın nefes almıcam artık sensizlige inat artık konuşmucam ne anlamı varki konuşmanın senle konuşmayın ca boşa çene yormanın bir de kapatabilsem kalbimi yazmıcam şiirelerimi sen olmadıktan sonra ne anlamı varki sensizlige nalet etmenin delidolu aşık |
Yeter çekdiğim çileler. Yeter duyduğum özlemler. Duydum sevmiş beni.
Duydum beklemiş beni. Seni ne çok sevdiğimi. Seni ne çok özlediğimi. Bir birsen ahh bir bilsen... Duydum nefter etmiş benden. Duydum unutmuş beni. keşke sende duysaan seni ne çok sevdiğimi! |
Gözün olayım görme benden başkasını
Sözün olayım söyleme benden başkasına Yüreğin olayım sevme benden başkasını Senin olayım bilme benden başkasını... |
Hiç Kimseyi sevmedim senin kadar
Sevgi sana olunca adı yasemen olur Hiç birseyi dert etmedim yoklugun kadar Yoklugunda yalnızlıgım bana yasemen olur Hayalin takılınca düşlerime düğüm düğüm Bedenimde ki her düğüm Yasemen olur Yanında olmaya, kavuşmaya çare ise ölüm Ölüm bana yasemen olur Donarken soguktan eserken buz gibi rüzgâr Kokun dolar içime rüzgâr bana yasemen olur Dağlarken yüreğimi cehennem misali korlar Küllerim ulaşacaksa sana, Ateş bana yasemen olur Hâke varsa gittiği |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.