![]() |
Biz aşkla başı dönmüş iki çocuk
Bütün bir bahar o çiçek ben yaprak Yarabbi ne güzel sevişiyorduk Dünyayı aşktan ibaret sanarak. Kim ne karıştı, ne istedi bizden Göz mü değdi ne oldu sevdaya. Ayırdılar bizi birbirimizden Hem de göz göre yürek parçalaya. Aşktı bizdeki onlardaki mantık Onlardan yana çıktı ***** felek. Birer kalp bıraktılar bize kırık Ömrümüzce gözyaşı döktürecek |
Yollarımız burada ayrılıyor
Artık birbirimize iki yabancıyız Her ne kadar acı olsa, ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyi unutmalıyız Her kaderin tesellisi bulunur, üzülme İnsan ne kadar sevse unutabilir Mevsimler, gelir geçer, yıllar geçer Sen de unutursun bir gün gelir Hiç yaşamamışçasına, hiç sevmemişçesine Unutursun o günlerimizi, *******imizi O günlerce *******ce sevişmelerimizi Her şeyi evet her şeyi unutabilirsin Hatta bütün yazdıklarımı satır satır Kalırsa, içinde bir derin sızı kalır |
Vara vara vardım ol kara taşa
Hasret ettin beni kavim kardaşa Sebep ne gözden akan kanlı yaşa Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm Nice sultanları tahttan indirdi Nicesinin gül benzini soldurdu Nicelerin gelmez yola gönderdi Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm Karac'oğlan der ki kondum göçülmez Acıdır ecel şerbeti içilmez Üç derdim var birbirinden seçilmez Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm Olmasa Mektubun Olmasa mektubun, Yazdıkların olmasa Kim inanırdı Senle ayrıldığımıza. Sanma unutulur, Kalp ağrısı zamanla Her şeyi unutarak Yaşanır sanma. Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma imkânsız sevgimizi Sevmek birçok şeyi göze almaktır. Baksana geçmişe, Ne çok anıyla yüklü Nerde o taverna, Nerde sinema Harcanmış zamanla Yeniden yaşanmaz ki; Geç kaldıktan sonra Arama boşa! |
Sesi Kisik Bir Kent Kalir Ardimda</B>
bir adam / gözlerinde enlem boylam büyütür bebekler susar ve ben giderim incelir de ünleminden söz orda kopar ben sairim giderim elbet sesi kisik bir kent kalir ardimda yontulara can sunulur tas devrinden tas devrinden yagmurlara kaçarim yasamak siiri damarlarda dudaklarima giden yolun taslari ilik heceler gibi dökülsem yanagina hüma’nin kanadindan seyrederken dünyayi bir adam / gözlerinde enlem boylam büyüttü ben misrami dâr’a karsi çok çektim koçaklama yasadim sürgünleri bütün bebekler sustu |
Yerin seni çektigi kadar agirsin
Kanatlarin çirpindigi kadar hafif.. Kalbinin attigi kadar canlisin Gözlerinin uzagi gördügü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kasin gözün Karsindakinin gördügüdür rengin.. Yasadiklarini kar sayma: Yasadigin kadar yakinsin sonuna; Ne kadar yasarsan yasa, Sevdigin kadardir ömrün.. Gülebildigin kadar mutlusun Üzülme bil ki agladigin kadar güleceksin Sakin bitti sanma her seyi, Sevdigin kadar sevileceksin. Günesin dogusundadir doganin sana verdigi deger Ve karsindakine deger verdigin kadar insansin Bir gün yalan söyleyeceksen eger Birak karsindaki sana güvendigi kadar inansin. Ay isigindadir sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldigin kadar ona yakinsin Unutma yagmurun yagdigi kadar islaksin Günesin seni isittigi kadar sicak. Kendini yalniz hissetigin kadar yalnizsin Ve güçlü hissettigin kadar güçlü. Kendini güzel hissettigin kadar güzelsin.. Iste budur hayat! Iste budur yasamak bunu hatirladigin kadar yasarsin Bunu unuttugunda aldigin her nefes kadar üsürsün Ve karsindakini unuttugun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandigi kadar güzeldir Kuslar ötebildigi kadar sevimli Bebek agladigi kadar bebektir Ve herseyi ögrendigin kadar bilirsin bunu da ögren, Sevdigin kadar sevilirsin... |
kirilgan-murathan Mungan
Kirilgan Bİr ÇocuĞum Ben. YÜreĞİm Cam KiriĞi BÜtÜn Acilardan Önce ÖĞrendİm AyriliĞi Saldirgan Dİyorlar Bana Oysa Kirilganim Ben GÖzyaŞlarim MÜcevher Sakliyorum Herkesten. Korkuyorlar Dİlİmdekİ Zehİrden Korkuyorlar GÖzÜmdekİ AteŞten Korkuyorlar O Dur Durak Bİlmeyen GÖzÜ Kara Cesaretİmden Dİyorlar Bİr Yani Sarp Bİr UÇurum Bİr Yani Çilgin DaĞ DoruĞu Oysa BÖyle Olmasam Nasil Korurum İÇİmdekİ ÇocuĞu? Bİr Yanim BaŞi Bulutlarda Nar AĞaci |
Acılara Tutunmak
Kavuşmak özgürlükse Özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık Yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi Akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmıştık Mutluluk mavi çocuk Oynardı bahçemizde Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimiz de O yuvasız çalıkuşu Bense kafeste kanarya O dolaşmış daldan dala Savurmuş yüreğini Ben bölmüşüm yüreğimi Başkaldıran dizelere Aramakmış oysa sevmek Özlemekmiş oysa sevmek Bulup bulup yitirmekmiş Düşsel bir oyuncağı Yalanmış hepsi yalan Yalanmış hepsi yalan Sevmek diye birşey vardı Sevmek diye birşey yokmuş Acı çektim günlerce Acı çektim susarak Şu kısacık konutlukta Deprem kargaşasında Yaşadım birkaç bin yıl Acılara tutunarak Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimiz de Acılardan arta kalan İşte bu bakışlarmış Kuğu diye gözlerimde Gün batımı bulutlarmış Yalanmış hepsi yalan Yalanmış hepsi yalan Savrulup gitmek varmış Ayrı yörüngelerde |
kaÇ Kere Terkettİm KaÇ Sabah KoŞtum
Senİnle Doluydum Sensİz BomboŞtum GeÇ Olsa Da AŞki Sende BulmuŞtum Kaderİmİ BaŞtan Çİzemez Mİydİn Bu KÖrdÜĞÜmÜ Sen ÇÖzemez Mİydİn Daha Öncelerİ Gelemez Mİydİn Ah Benİm Hazanim EylÜl BakiŞlim... |
Senin için
Senin için....... düşüncelerin çıkmazda benliğin yakarıştaysa.... gözlerin solgun bakıyorlarsa dünyaya beni hisset , geleceğim.... sorunların boyunu aşmış çevrendekiler sana küskün.... yalnızlığın seni sarmışsa beni düşün , geleceğim.... düşlerin seni terk etmiş hayallerin çok uzaktaysa.... karanlık sana kucak açmışsa beni fısılda , geleceğim.... kelimeler boğazında , cümlelerse anlamsız geliyorsa... hislerin sıkıntıdaysa , beni anlat , geleceğim... yaşamaya değer bir kavram göremiyorsan , ölüm daha cazip geliyorsa.... "artık dönüş yok" diyorsan , beni yaşa , geleceğim.... yaşamak istemediklerin yakanda , yenilgi had safhadaysa.... duygularının fırtınasında kimsesizsen , beni dile , geleceğim.... eğer hissettiğinsem , beni düşünüyorsan.... fısıldayıp , anlattığınsam.... beni anladıysan... yaşadığın bensem ve tek dileğinsem... bebeğim... sadece beni sevdiğini söyle. inan geleceğim.. |
eŞsİz Dugulari Gİyİnİp
Tanidik DÜŞler Kurarim YÜreĞİmİn Gİzlİ KÖŞelerİnde Umutlarimin En İnce Noktasina Tutunup Yorgan Gİbİ Simsiki Sarilirim Hayallere GÖmÜlÜverİr GÖzlerİm Nİnnİsİ Sevdali Uykulara RÜyalarda Sen Varsin Dİye... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.