![]() |
Sevgilim hava bu gün hayli soğuk
Bir yandan da kar yağıyor Ve sen yoksun... İlk ayrılığımız bu İlk uzak kalışımız Üşüyorum sevgilim Sokakta kalmış çaresizler gibi üşüyorum Kar etmiyor yastık, yorgan Ve yanan soba... Üşüyorum sevgilim Üşüyorum yokluğunda Uzatma hasreti Girmesin aramıza zaman Dayanamam bilirsin sensizliğe Alışkın değilim böyle şeylere Kaldıramaz bu yürek Hadi bebeğim Mahkûm etme beni şiirlere Bak üşüyorum sevgilim Sokakta kalmış kimsesizler gibi üşüyorum Kapı |
Bugün bir başka şehirdeyim
Bir başka diyarda Ve sen yoksun Ben yine yalnız ve yine mutsuzum sevgili... Bir elimde cıgara Birinde kalem Mısralar döküyorum Asi mısralar İçten ve samimi duygularla Şahittir buna sayfalar... Sevgili seni düşünüyorum Her saatinde günün Her dakikasında Her anında... Efkârlanır yüreğim Yakıveririm en zehirlisinden Ardından bir tane daha Ama teselli etmez Ne ne içtiğim cıgara Ne de radyoda çalan Leman Sam Hiçbir şey kar etmiyor sevgili |
Bilsen nasıl bekledim seni
Bilsen nasıl özledim Her günüm elem Her günüm hasret Yıldızlar şahidimdir ******* de sevgili... Şikâyetim var sensizliğe Senden ayrı koyan çaresizliğe Nihan olsa da kavuşmamız İnadıma yüreğimi yaksa da hasretin Sevmişim seni bir kere Vazgeçemem Can çıkmadıkça bedenimden Seninim Seninim ben… Yitirmedim ümidimi Yarınlar bizim olacak Her şeye inat Var olacağız sevgili Ne mahpus Ne sürgün Ne de hayatın kahpeliğine Yenileceğiz Çünkü |
Gezdiğimiz yerlerde gezeceksin
Yüreğin ağlayacak Gözlerin ağlayacak Sözlerin ağlayacak... Çok arayacaksın yaşadıklarımızı Pişmanlıklar saracak her tarafını 'Son pişmanlık fayda etmez.' derler ya Hiçbir faydası olmayacak sana Öylece çaresiz kalacaksın Ve saçlarını yolacaksın... Sonra oturduğumuz Tahta masada oturacaksın Hani bir sonbahar günüydü Rüzgâr esiyordu Yanakların üşümüştü Bir kedi gibi sokulmuştun bana Usul-usul Ve sessizce Bunlar hep mazide kaldı Bir teselli beklem |
Sevda bazen bir çiçektir
Bazen çiçeğe konan bir böcek… Sevda bazen bir denizdir Bazen bir damla… Sevda ümit etmektir Yaşamaktır Gülmektir Sevda yeri geldiğinde gitmektir. Sevda bazen bir buluttur Bazen bir yıldız Sevda bazen bir yapraktır Bazen bir kumrunun gözleri Sevda beklemektir Gelmemektir Kalmaktır Sevda yeri geldiğinde ağlamaktır Sevda bazen ağaran bir teldir Bazen yüzde bir çizgi Sevda bazen solmuş bir güldür Bazen yemyeşil bir bahçe |
Kelimeler yetersiz aşkımı anlatmaya
Gözlerime iyi bak onlar anlatsın Çekiniyor ellerim elin tutmaya Ellerime iyi bak onlar anlatsın Bir gemi misali rotamı şaştım Bir Mecnun misali çölde dolaştım Bir seyyah misali dağları aştım Şu dağlara iyi bak onlar anlatsın Ateşten libası giymiş bedenim Hasretin içinde yanıyor tenim Anlamsızdır deme seni sevmemin Anılara iyi bak onlar anlatsın Yazdığım her mısra seni anlatır Hasretin her gece gönlüm dağlatır Taş kalpli olanı bile a |
Kollarıma seni alıp sarmadan
Bilirsin ki dayanamam güzelim Kiraz dudaklardan payım almadan Bilirsin ki dayanamam güzelim Ayrılık gelip de bize çatmadan Yıllar ömrümüze hasret katmadan Başım koyup dizlerinde yatmadan Bilirsin ki dayanamam güzelim Gözlerine başka gözler bakarsa Yüreğine başka aşklar akarsa Saçlarını başka eller okşarsa Bilirsin ki dayanamam güzelim Sevda dolu yüreğim hep seninle Yanıyorum derdinle, kederinle Buluşmazsa gözlerim gözlerinle Bilirsin ki dayan |
bir ilk bahar akşamı beni aglatan yıkan acı
geriye dönmek istedim dönemedim içime atttım hüzün dolu sözleri söyleyemedim deli gibi sevdimi daglar taşlar deryalar anladı sen anlayamadın gülen yüzümü soldurdun seven kalbimi zincirledin YİNEDE SÖYLÜYEMEDİM DELİ GİBİ SEVDİGİMİ |
Uyandim Bİrden Senİnle Gece ÜÇÜ BulmamiŞ Bİr Bulut Durdu GÖzÜmde
Hasrte Bİze UymamiŞ ... Kalp Kalbe KarŞi Derler Sende ÜzÜldÜnmÜ Ayb İle Çeker Gİder Geceyİ DÜŞÜndÜnmÜ Yalnizlik Bende Sakli Çikmaz Bİr An DiŞari Elİmde Bİr FotoĞraf O Şİmdİ Burda Olmali Kalp Kalbe KarŞi Derler Sende ÜzÜldÜnmÜ Ayb İle Çeker Gİder Benİ HİÇ DÜŞÜndÜnmÜ.... |
sevdiğinkadar ömrün
gülebildiğin kadar mutlusun üzülme biliki ağladağın kadar güleceksin sakın bitti sanma herşeyi sevdiğin kadarsevileceksingüneşin doğduğukadar doğarsın ve herşeyiöğrendiğin kadarbilirsin bunuda öğren sevdiğin kadar sevilirsin. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.