![]() |
Ayrılık mektubu dün gece geçti elime
Ağlamak istedim yaş dolu gözlerimle Acele cevap yaz demişsin Satırlarında bana ağlama demişsin Üzülme aşk bazen güldürür bazen ağlatır Bizim aşkımız ağlatan aşk demişsin Aşkımı düşündü mü rahatlatır diye Kelimelerinde bana maziyi düşünme demişsin Seviyorsan beni azda olsa Dediklerimi ne olur yap demişsin Küsmek istedim sensiz hayata Not olarak darılma demişsin Birini sev sende benim sevdiğim gibi Seversen mutlu ol demişsin Oysaki ben s |
Aylara mahkum etseler beni
Yıllarca zindana atsalar beni Hasret atesıyle yaksalar beni Unutmam sevgılım yıne aklımdasın Bitmeyen *******de hep senı aradım Ecele sarılıp derman aradım Sevginle avunup tesellı aradım Tek askımsın gulum yıne aklımdasın Elimdekı resminle hayata döndüm Sensizliğe avunup dondum durdum Sabretip çileme zınzırler vurdum Sensiz olmuyor gülüm yine aklımdasın |
yolun uzunluğunu
vücudunun üzerinde sürünerek ölçecek ne enin boyuna denk olucak ne gövden olucak ne başın |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. |
Unuturum Dİyorsun
Unutabİlecekmİsİn? Ben Senden Bİr ParÇayim Atabİlecekmİsİn?hadİ Kopart ParmaĞini Kiyabİlecekmİsİn? Ben Senİn KestİĞİn ParmaĞindan Akacak Kan DeĞİl Gerİye Kalan Aciyim Dayanabİlecekmİsİn???? |
ölsem de kurtulsam
adaletsiz dünyadan, sahte insanlardan, bizi bu hale getiren insan denilmeyecek yaratıklardan, ne güzel ölmek hayata göz kırpmak, ölmek, kurtuluş demek. yaşamak, katlanmak demek. nereye gidiyor bunca emek, öl, kurtul, ne güzel ölmek. ÖMER FARUK ÇATAL (10.02.2003) |
Sana yıldızlar kadar yakin olmak isterdim, her baktığında beni
görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için... |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum...
nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? Hayalin hafizamdan |
Yenİ AŞklara Yelken AÇtim
Gerİde BiraktiĞim Onca Anilarimin Üzerİne Kocaman Bİr Yalan Yazdim Sende Kalan Acilarima Yaralarima Artik Yoksun Şİİrlerİmde Hayatimda Bende Kalan AŞkinda Kalmadi Artik Artik Yoksun Anladinmi? UnutuĞum SÖylenemez Ama Unuturumda Adini AĞzima Bİle Almam Bundan Sonra Sende Unuttun Zaten Daha Benden AyrildiĞin GÜn Bİtİrdİn!!! Yazik Nekadarda MerhametsİzmİŞsİn Daha YaŞayacak Bİr Kalbİ Can ÇekİŞtİre ÇekİŞtİre ÖldÜrdÜn Bİlİyormusun Artik Bendede Yok Merhamet Kendİn |
Yalnızlıga katlanırımda bir başıma asla,Yaşlanmak hoş degil duvarlara
baka baka,Birdost göz arayısıyla,bir saat tıkırtısıyla..Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla...Ama günün aydın,akşamın iyi olsun...diyen biri olmalı.Bir telefon sesi çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.Yoksa zor değil,hiç zor degil,demli cayı bardakta karıştırıp ,bir başıma yudumlamak doyasıya...Ama ''çaya kaç şeker alırsın'' Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra....' |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.