![]() |
HERŞEYE RAĞMEN SEVEBİLİYORSAM SENİ
YAZABİLİYORSAM DAĞA TAŞA İSMİNİ VE HAYKIRA BİLİYORSAM SENİ SEVDİĞİMİ "NEDEN" DİYE SORMA YANMIŞIM İŞTE DALMIŞ GÖRÜRSEN GÖZLERİMİ PENCEREYE BEKLİYORSAM SENİ SANKİ DÖNECEKMİŞCESİNE VE İSYAN EDİYORSAM KENDİ KADERİME "NEDEN" DİYE SORMA BIKMIŞIM İŞTE ACILARIMA RAĞMEN, GÜLÜYORSAM HAYATA YÜREĞİMDEKİ SAVAŞA İNAT EL VERİYORSAM BARIŞA ZALİM ÇIKSADA SEVDİĞİM İNANIYORSAM AŞKA "NEDEN" DİYE SORMA SEVMİŞİM İŞTE <<gülsüm>& |
Dedilerki amaliyit olmuşun
Dediki budu geçer Arabayla kaza yaptı |
Gece doğan günes gibi gözleri
Çehremde yansiyor zamansizca. Eli elime degmez, Sanki yuzbin asirca! Güzelin ismi dudaklarda Göçmen kuşlar! Taşır beni ona. Sekiz degil, seksen ayda olsa Ne değişir kökten ağaca Kalbim aklı yanıltıyor Hayali her sabah safakta. Misali yok ki cihanda, Emsalsiz yaradilista. Sabir ister felekle oynama Elden ne gelir? Mevsim hep gecer... Güz,kış,yaz ne fark eder? Tüm ömür bizim olursa Kelimeler kalır sagır ve dilsiz Herkes soruyor kim bu isimsiz? |
Falcı kadın yalan söylüyor yalan
Bizi birbirimiz için yaratmış Tanrımız Nasıl mümkün değilse Yıldızları toplamak gökyüzünden Öylesine imkansız bir şey aşkımız Kurudu gölgesinde oturduğumuz ağaçlar Bahçelerde sevdiğin çiçekler kalmadı Sadece hatıralarda ebedi olan Vazgeçemediğimiz, unutamadığımız Onlar bile bize yar olmadı Unut benden kalan ne varsa Unutmak tesellidir yalnızlığın Güneşi bir kadeh şarap gibi içip Delicesine sarhoş olmak En güzel tarafı imkansızlığın Ümitlerimi |
Fırtınalı bir hayatın ortasında birleştik. Sen, kendine yakın bulduğun
insanların sana yaptığı hatalardan şikayet ediyordun., bense uzun yıllar acısını çektiğim bir aşkın yaralarını sarmaya çalışıyordum. İyi birer dosttuk, her şeyi paylaşır olmuştuk. Bu yakınlaşmamızın kısa bir sürede olmasına rağmen zamanım öyle tatlı, öyle güzle geçiyordu ki ben içimdeki kıpırdanmalardan habersizdim. Sanki rüyadaydım, gözlerimi açtığımda dostluğun yerini aşk almıştı. Kendimi tutamamıştım işte. |
saat dördü beş geçiyor
şafak sökmek üzere son istasyonda hazin bir ayrılık son vagonda akşamdan kalma karanlık ve son tren kalkışa geçiyor tren ilerliyor balıkesir kütahya... salıvermişim kendimi karanlığa kalbimin atışları duyuluyor (tik tak) KURULU SAAT tren haylime doğru yürüyor oysa kalbim son noktayı koyuyor (HAYATA) içerde nemli bir karanlık başım öne eğik sırtım vagona yaslı içeri polis memuru giriyor karanlık hala pusuda elini fenerine götürüyor polis ve kanına gir |
Siyah mı dedin?
Sen siyahı bilirmisin? Rengarenk hayatımda bana siyahı sevdirdin, İçine kattım siyahı beyazlarımın, Tüm renklerimi de siyahla kaplattın, Hayatı gri yaşıyorum sanma sakın! Bende değerlendi aşkın, Sen daima güleceksin, Ve hiç bilmeyeceksin, Derken gelecek bir gün, Yanlız kalacaksın olmayacak artık bir aşkın, Aklına geldiğimde o zaman anlayacaksın, Siyah sendin benim için, Hayata küstüm sen göremedin, Sana kim aşkım diyecek kimlerin peşinden bilmem gideceksin, |
*******ime rüyalarıma nefesime doğuyorsun seninle başlıyor gelecek
seninle doğuyor güneş lakin sensizlikten hasretinden ağlamak geliyor içimden ince ince yaş olup akıyorsun sen gözlerimden bir sigara yakıyorum mehtaba karşı ateşi senden yanan ben kül molan duman olan yine ben |
-bir çin atasözü derki kakono harıkı sokomoyu tokajı.anlamı ne kadar
dönersen dön g.t. yine arkandadır... -adamın biri varmış ikinci dönem kurtarmış :) -sensiz geçen günlerin içine sıçarım.seni bir an görmesem canıma kıyarım.eğer bir gün ölürsem mezarıma toprak atma o küreğin sapını g...tüne sokarım :) :)... -hatırlarmısın küçükken trende senle yolculuk yapardık.sen pencereden kafanı çıkartırdın ben g...mü görenler bizi ikiz sanardı :) :) |
aşk herşeye ragmen tüm olumsuzlukları kabullenip herşeye ragmen
vazgeçememedir. tüm kızgınşıklara ragmen seviyorum deyip sevdiginin boynuna sarılabilmektir.yeri geldigi zxaman sevgili ugruna ondan vazgeçebilmektir.aşk her bakışta yenilenmek tazelenmektir.aşk gözyaşı dır. aşk haykırıştır sitemdir.aşk yaşanan duyguların en güzeli ve en acı olanıdır. ve en acısıda yol gösterildigi zaman şapkanı önüne alıp sessizce gözyaşınla ve tüm hatıranla unutulmaktır.uzaklaşmaktır..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.