![]() |
yolun düşerse düşlere .Düşmemek için uğra ümitlere hayalin sığmazsa
yüreğine.bir gökyüzü kur kendine.aşk düşerse diline hasretini bırak sevda yeline.gerisine karışma elbet ulaşır yerine. bir öfke düşerse diline.öfkeni ver azrailin eline.yüreğin yanarda gözlerin dolarsa.hüznünü yolla ben ağlarım yerine. |
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler... Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum. Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluy |
herşey sende gizli...
Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin |
bilmem hatırlar mısın o yağmurlu geceyi
saçların sırılsıklam gözlerinde nemliydi ellerin ellrimde seni seviyorum demiştin hatıram olsun diye bana resmini vermiştin dün gece resmini ateşe attım yanarken mahsum bakışın vardı alevler sararken seni düşündüm resmi değilde kendimi yaktım:.... |
Evet Dostlar Ben İstemİyorum
Ama Kalem Sabirsiz, Yazmamak KalleŞlİk Olur Bu Olayi Satirsiz. Bİr SevdİĞİm Vardi Adi Naz, Hep Dİyordu Kİ Ne Lur Bİr Daha Yaz. Yazmak Kolay GÜlÜm Sen İste Dİyordum, Durup Halİme Bİnlrce Defa Kahkaha Atip GÜlÜyordum. Sen Artik Ne Bİr Yar Ne De Bİr Sevgİlİ, Bİr Haci Murat Gİbİ DeĞersİz Sadece Vergİlİ... |
Dudaklarım git desede
Gözlerim kal diyordu sana Acı çekmem desemde sakın kanma Hergün acı çeker bu yürek Hergün seni ister bu can Hergün seni arar bu gözler Özlüyorum gel artık İstiyorum sev artık Biliyorum düşünüyorsun bazen Anlıyorum gözlerim gülüyor ozamn Ama sen benden hiç gitmedin seni seviyorum seni seviyorum Anla beni BİRTANEM |
Biliyorum benim için varsın
Sadece benim için değil vatan için aslında acı çekmem git demiştim ya sana ölürüm artık ne olur gel ne olur bana yormasınlar seni oralarda dayanmaz bu yürek yok oluşuna dayanamam artık bu acıya ne olur gel artık ağlatma beni buralarda :::::::::::::::::NuRuLLaH & SeVDa için::::::: |
Cama vuran yağmur damlalarının sesini duyduğun an
Yalnız kaldığını anlayacaksın, Yıldızlarla paylaşmak isteyeceksin yalnızlığını Onlar bile gülecek balkondaki çaresizliğine. Sana yazdığım ilk mektup başucunda olacak Okumaya cesaret edemeyeceksin, Hani bir duygu var ya;pişmanlık Anlayacaksın ama çok geç olacak. Keşke diyeceksin,keşke? Söylediklerine sen bile inanamayacaksın, Sarı saçlarını tutacaksın ellerinle Ve ilk defa beni düşüneceksin. |
herşey senden gizli yerin seni çektiği kadar ağırsın kanatların
çırpındığı kadar hafif kalbini attığı kadar canlısın sevdiklerin kadar iyisin nefret ettiklerin kadar kötü ne renk olursa olsun kaşın gözün karşındakinin gördüğüdür rengin yaşadıklarını kar sayma yaşadığın kadar yakınsın sonuna sevdiğin kadar yaşarsın bunu unuttuğunda aldığın nefes kadar üşürsün bebek ağladığı kadar bebektir, çiçek sulandığı kadar güzel kuşlar öttüğü kadar sevimlidir ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunuda öğren |
sevmek acı vermekten başka ne işe yarar,
söylesene bana... sadece ama sadece acı, insan hiç düşünmez mi karşısındakini ? hiç mi içi acımaz. kalbi nasıl dayanacak bu kadar acıya.. söylesene bana... bıktım demek ne demek sizde, hayattan mı yaşamaktan mı, yoksa, yüreğinin karanlık dipsiz kuyularda mı olmasından , hayat böyledir işte, böyledir.. fakirlik , çaresizlik diz boyu, insan hiç sevgiden fakir kalır mı ? kalmaz diyenler var sanki, kalıyor işte kalıyor, bilmiyor yaşamayan bu d |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.