![]() |
(S)eni seviyorum ama kimi
(E)n tatlı birisini (N)asıl anlatmsam sana (I)lk harflerele baksana (S)enin o guzel gozlerını (E)lveda demek zor geldı |
Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaş yavaş başlamıştı,solmayacak bir gül
olarak hafifçe açılmıştı,gezdik,dolaştık çocukça oyunlar oynadık ama birbirimizden hiç bir zaman bıkmadık,hatırlarmısın ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüşün,keşke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediğim o günün. |
Özlemek nedir bilmezdim camların arkasından seni ararken öğrendim
Aşk acısı çekmezdim seni gördüğümden beri kurtulamadım Şiiri sevmezdim sana yazarken sevdim İçimdeki ateşi söndürmüştüm sen alevlendirdin Gözlerden kalbe giden yoldan hiç geçmemiştim senle geçtim Ben yanmamıştım hiç böyle ama sen beni ateşlere attın Seni görebilmek için körlüğü hiç saydım Aynalara düşmanken sana bakıp kendimi sevdim Ben sana kalbimi verdim sen hançeri soktun |
Masmavi *******de
El ele tutuştuğumuz günlerde Herzamanki yerimizde Mahşere kadar birlikte Emrinde olmak isterim Tüm ömrüm boyunca. |
Yine bir ıssız gecede seni düşünüyorum
Senin nerede nasıl yaşadığını bilmesem de Ben yine de seni düşünüyorum Senin nasıl birisi olduğunu tanımasam da Yalnızlığımda birgün karşıma çıkacaksın Seni tanıyamamaktan çok korkuyorum Umarım yinede bir ıssız gecede karşılaşırız Ve seni nasıl tanıyacağımı Ben o zaman iyi biliyorum Benim gibi sevgiye muhtaç biri olarak Karşıma çıkacağını ben biliyorum Yalnızlığımızdaki o ******* kucaklayacak bizi Sevgimizle o ıssız gecel |
bu sana yazdığım son satırlar...bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze
söylenmiş..kilit vurdum kalbime..umutlarıma..ne bundan gayrı sevdaya dair bişeyler beklenir yüreğimden..nede nefret ederim birinden...ben hamal değilim ki hep kahrını taşıyayım..alın artık üzerimde hayata dair ne varsa..alın sevdaya dair acıları...paylaşın aranızda...sen sanıyorsun ki kolay giriyor gidişin bana..arkanı döndüğün ilk anda gözlerim gülecekmi sanıyorsun..söylesene sen ne sanıyorsun aşkı sevgiyi söylesene.. |
Gİdİyorim
Sen Yoksun YaŞiyorum Kalbİmde Varsin AĞliyorum Sen Varsin Ben Olmasamda Sen Herzaman O Sicakmi Sicak AŞkimda Saklisin |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
Bir gün benden ayrılacaksın
Sanma ki ardından ağıt yakacağım Dünyaya pembe bir gözlük takıp Seninle yaşadığım günlere lanetler yağdıracağım Hiç üzülme sevgilim, asla yalvarmayacağım!!! Ben gönlümü avutup Sana birkaç şey söyleyeceğim 1-)SEVDİĞİN KIZ AZRAİLİN 2-)DAMATLIĞIN KEFENİN 3-)KURDUĞUN YUVA MEZARIN |
yine seni düşünüyorum iki gözüm
yağmurlu karlı ******* sonu sabaha karşı açılır kapımız yaşadığın şehrin ne ki eni boyu bazen bulutları çağırırım imdada sen geleceksin diye açık durur pencerem hesaplıyamadım 1 yılın kaç gün ettiğini bilirsin aşk mektupları yazmayı beceremem bir avuç toprak çok şey öğretti bana başımı alıp gitmak istiyorum bu ilden meyve vermiyen ağaçlara kabahat bulmuyorum o kadar uzak kalmışım ki sahilden kararan vakte söz anlatamıyoru deli eder bu memleket adamı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.