![]() |
Aşkı arıyorum...
O hep saklanan Bense hep ebe... Aşkı arıyorum Şarkılarda... Türkülerde... Araya araya bulduğum Kendisi değil Saklandığı yerler: Beyinler...gönüller... Yerini buldum ya Şimdilik bu da yeter... Pusudayım... Aşkı arıyorum Ayak seslerini duyuyorum Umutlanıyorum... Mutlaka bir gün O da elime geçer diyorum... |
Nasıl bir çiçek koparılıyorsa dalından
Beni de öyle kopardılar insanlığımdan Mahkum ettiler beni kendi dünyama Görüş günüm yok mecburum ben böyle yaşamaya.. Vurdular arkamdan kırdılar kalbimi Soldurdular ömrümün baharında ümitlerimi Bir hayal dünyasının ortasında ümitlerim Onlarda gerçekleşmez ki ne yaparım, ne ederim. Hayatın merdiveninde karanlığa yol alırım Kaybettim benliğimi gelmeyen mutluluğu ararım Döküldüm, ezildim tıpkı bir yaprak gibi |
Acımak,en kötü duygu insanlara
Ben sana acıyorum Ardında bıraktıklarına Ben kendime acıyorum aslında Sana acıdığım kadar kadar olmasada Yitirdiklerine,geride kalanlara Benim için en zor duygu nedir bilirmisin? Alışmış olduğum herşeyi kaybetmek Bir dost, Bir sevgili kimi zaman Bazen güneşin bana karşı eski sıcaklığını kaybettiğini düşünüyorum. Bazen yıldızların bana küstüğünü Ama inan hiç biri koymadı Seni kaybettiğim kadar Ne olur Ne olur beni anla İşte sana karşı gurursuzum Bu |
Sensİz GÜn DoĞmuyor,
GÜlÜm Bİr Sİtem Bİr AĞri Çikmiyor GÜlÜm Senİ Benden Alana Sikmazmiyim Be GÜlÜm Sana YanliŞ Yapana Kiymazmiyim Be GÜlÜm |
Bahçedeki güllerin
Aşlınla yanan gözlerim Rahmetime kavuştuğumda Izdırap çekeceksin bu dünyada Şu ölümlü hayatta |
Mutluluğu hep hayal ederdim
Umutsuzluğu kırıp geçerdim Halimde gözlerin Leyla bahçelerinde İrman ışıklarda Seni seviyorum |
GÜlÜm
AŞik Olmak İÇİn Mİ YaŞamali.......... Yoksa YaŞamak İÇİn Mİ AŞik Olmali.......... |
Soluksuz dilimin nefesisin
Görmeyen gözümün rengisin Olurda birgün ölürsem Şunu bil Tabutun içinde ben Bedenimin üstünde kefen Benim içimde sen varsın Bitanem AMA BUNU UNUTMA BEN SENİ SEVDİMDE ÖLDÜM |
bir gün seveceksin
seveceksin beni fakat çok geç olacak çünkü kalbim unutacak sisli akşamlarda beni arayacaksın gözlerin yaşla dolacak beni arzulayacaksın bana yine bakacaksın olgun olgun ama ben asla... seneler ne çabuk geçti özledim diyeceksin gözlernde yaş göz yaşların kararsız olacak gözlerinden damla damla yaş boşalacak ama bn yokum sen yoksun...biz yokuz artık anlamak istemiyorum anlayamıyorum ama biliyorum sonun da yine ben yenik düşeceğim.... |
yolun sonuna geldik işte ne geri dönüşü var bu yolun nede devamı
yaşanan her şey braya kadarmış sevgilim yılların üstüne kazanmış bir sevda ayrılıkla süslenmiş bir aşk var ortada, ellerimle vururken derbeleri kulağa verebildiğim tek karşılık bakışımdı sana bu ne yaşamaktır nede ölmektir gülüm ikisi arasında gel gitler kaldı bana, bu ne yaman bir sancıdır, hadi git lanet olasıcı durma artık giderken arkanı dönüp bakma sakın barı gidişin şerefli olsun o masum bakışın altında şeytanlığı göremedim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.