![]() |
Aşkımızın 573.günü...
Keklik ürkekliğini şahin gagasından Görebilmektir Seni sevmek Ve 62 den yapılan Tavşan meraklılığında saklıdır Yüzündeki Bezelerinin kaynağı Bilemiyorum değerini biliyorum Affet... Bilemezsin sende senden ayrı can çekişlerimi Tutamaz kimse elleriyle can sıkıntımı o an Çekemez herkes toplansa of larımın toplamını Bana uzak olma hiç Uzak duruşun bana hüzün getiriyor Kan kusuyor kanımın her damlası Yetim kalıyor hücrelerim canından |
Kalbİm Senİ İstİyorsa
SÖyle Ben Ne Yapayim Elİmden Gelmİyorkİ Senİ SÖkÜp Atayim Senİ Öylesİne SevmİŞİmkİ Kalnİme SÖz Gecİremİyorum Saatler Bİr Bİr Kovaladi Dakİkalar Yok Ettİ HerŞeyİmİ Ama Senİ Kalbİmden Sİlmeyİ BaŞaramadi Sana Olan AŞkim Sana Olan Sevgİm HİÇbİrzaman Ama HİÇbİr Zaman Ne Bİtecek Nede TÜkenecek Sana Olan AŞkimin AteŞİ HİÇ Bİr Zaman ............sÖnmeyecek............. |
Sen Benİm GÜneŞİm Oldun
Sen Benİm Sevgİm Oldun Sen Gİttİn Gİdelİ O GÜneŞ DoĞmaz Oldu Sen Gİttİn Gİdelİ Kalbİm Kİseyİ BÖyle Sevmez Oldu |
Gözlerine bakmak;
Ummanlara dalmak gibi. Yüzme bilmeyen bir çocuğu Denize atmak gibi. Boğulurum korkusuyla Kapattım gözlerimi Gözlerine bakmamak için, Yeşil gözlerinde canım Boğulmamak için. Bakışların keskin bıçak gibi, Bakışların derin uçurum gibi, Bakışların bahar gözlerin gibi. O gözler bana; Güzel bakmayı öğretti. O gözler bana; Umudun bittiği anda Yeniden seven gözle bakmayı öğretti. O gözler bana seni öğretti. Gözler kalbin aynasıdır derler, Ben,gözlerinin aynasında |
Ah bir kalksam gelsem gülüm
Gelsem,seni görsem gülüm. Bir atılsam kollarına Kollarında ölsem gülüm. Benim yalnızlığım gülüm Yanlızlığım,epeskiden. Ne bir gelen ne bir giden Kapımı çalıyor ölüm. |
şimdi gecenin yarısı
sen kim bilir ne halde ne sabırlardasın yüreğinde ölüm fermanı var gibi hasretin dinmeyen bir yanardağ şimdi sussan ölüm kokar yalnızlık ağlasan yalnızlığın bir mum ışığı karanlıklarda ölüm kokar her seslenişin ağlasan gözyaşın yangın yeri iki sabır tespih ile geceye doğarsın masun ve yıpranmış yüreğin son hecesi durur dilinde sevdanın adın kadar ezbere bildiğin yarin adı sussan ölüm kokar yalnızlık ağlasan gözyaşın yangın yeri |
Açtığın yaradan habersiz misin
Yoksa farkında olup gülmekte misin Ne düşüneceğimi bilmiyorum Kimi şiirimde sana isyan ettim Kimi şiirde sensiz olduğumu dile getirdim Sana olan özlemim gün be gün büyüdüğünü Anlattım kalem kalem seni vurdum her kelimede Şiirimin vurgusu oldun … Bir şiirler benim sesim oldu Birde yalnızlığın yıldızları Gecede ay Gündüzde güneş Onlar anladılar bir beni Belki sen beni çoktan unuttun Ama ben unutamadım Unutamıyorum |
sen güllere özenme güller sana özensin çünkü sen bir tanem güllerdende
güzelsin |
sana minnettarım sevgilim,o küçük kalbine beni sıgdırdıgın için..sana
minnettarım sevgilim,beni deli gibi sevdigin için..sana minnettarım sevgilim ,yüregini bana verdigin için..sana yemin edebilirim son nefesimi bile senin kollarında verecegim..bir ömür böyle gider bu dli aşık bir ömür boyu böyle sever seni..hepiniz duyun beni onu buldum tıpkı bir ben gibi...dudaklarımdan adın dökülürken içim titrer bunu sende bil.sana verdigim hiç bir sözden geri dönmem,kalbime dilim kefil.ölene kadar gözlerimi |
sen yoksun bitanem artık
askımdın simdi hicbisheyimsin bu bil esmerim seni cok sewdim we sewecegimm... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.