![]() |
Bilmiyordum,bilemezdim ama sonunda bende farkına vardım.Meğer
dilimdeki ve beynimdeki en güzel şey senin adınmış. Her adını andığımda ya acılarım diniyor, yada sevgim taa doruklara ulaşıyor... |
Gönlüme çöksede yarin hayali,
Aşmaya kudretim yetmez arkadaş, Yolcuyum bir kuru yaprak misali, Rüzgarın önüne kapılmışım ben gidiyorum dostlar... |
Bir görebilsem yüzünü , beklenmedik bir şehirde.
Ne yaprak düşer sonbaharda inan , ne yağmur... Ne acı kalır yürekte , ne gözyaşı... Bir değse gözlerin gözlerime Ne hüzün kalır gecemde , ne matem. Ne asiliği kalır denizin , ne hırçınlığı... Ne çok özledim seni bilsen... |
İçimde hüzün
Tanıdığım ettiğim yok Beni böyle salıverir Değişir yüzüm İçimde yüküm Ağır olduğundan çok Yeniden filizlenir Yaklaşır zulüm İçimde hüzün Zarif acılardaki şok Canı nasıl sindirir Gövdemle bütün Güven Sabuncuoğlu |
Hayata yaklaşmak kadar ince
Hastalık gibi sinsice Bir baştan bir başa düşlerle İçimdesin Dağılmış surlar üzerinde Onarmayı bekleyen tüm gece Bir askerin titreyen yüreğinde Can havlisin Büyük umutlarla geçen zaman içinde En mutlu anların yankısı kalır gözlerde Ne asil bir söz nede bir kelime Kitli dilimsin Güven Sabuncuoğlu |
Seninle gel yürüyelim şöyle;
Yalın ayak bir denizin kıyısında. Dalgalar köpük köpük ayaklarımızdayken, Dur ve sev beni. DENİZ kıskanır mı???? Gece olsun yakamozlar yıldız yıldızken; Dur ve sev beni. AY kıskanır mı???? Karlar düşerken lapa lapa; Artık ak saçlarımıza , Ve üşürken Dur ve sarıl bana. KIŞ kıskanır mı???? GİDERSEN İÇİMDE HÜZÜN EYLÜL KISKANIR..... |
Biz Beraber Ölecegiz
Sen Bilsende Bilmesende Kalbime Girdin Orada Kalacaksin Sen Istesende Istemesende Beraber Gidecegiz Seninle O Sonsuz Diyer Alame ************************************************** * Bir Can Borcumvar Yaradana Yanliz Birakmam Seni Geride Asla Karbeyazdir ÖlÜm Seninle Korkmuyorum Sen Ol Sevginle Benim Yanimda Seni Seviyorum Hemde Delice ************************************************** ****** Bunu Herkes Bilsin Bence Biz Beraber Ölecegiz Seninle Bunu Sende Istey |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
seni sevmek;ateş ve suyun birleşimi kadar zor.
seni sevmek;yanındayken sevdiğini söyleyememek kadar zor. seni sevmek;yağan yağmurun altında senin sevmediğinibilmek kadar zor. seni sevmek; yüğzüne gülerken içimden ağlamak kadar zor. işte seni sevmek bu kadar zor. senli de sensizde yaşamak bu kadar zor. işte seni sevmek yanındayken seni seviyorum diyememek işte seni sevmek böyle birşey vefasız.... |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.