![]() |
aci cekmeden,sevebilmek seni
yuregimden birseyler kopmadan, ozlem duymadan yokluguna, kahrini cekmeden:sensiz *******in, haykirmadan sensizligimi''''dogan gunese ve kufretmeden kahpe dunyanin duzenine, hergun biraz daha yikilmadan, hergun biraz daha tukenmeden, yalanlarina katlanaraksevebilmek seni ve sesini duymadan, kokunu hissetmeden yuregimde, dokunmadan ellerimle saclarina ve gormeden komur karasi gozlerini- yasamak oyle zorki:gulum,oyle zorki...... |
İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi
Paramparça, kırık dökük aşkımız Çaresizliğin, ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü |
Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu
Sevginin sonu gelir mi sence Ya bir gün gelirse naparım o zaman Ya sen naparsın hiç düşündün mü ? Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Mahşer gününde mi konuşuruz ancak Belkide o bile olmaz Sen başkasının ben başkasının olmuşuzdur çoktan ! Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Sevgi seli bitermi sence bir gün Coşkun dereler durulur mu ? Ya hızla yağan yağmur diner mi sence Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Sararan yaprak yeniden yeşerir m |
Ey felek ! ben aşkı erken yaşta tanıdım,
Ve ben her zaman aşkım ile yaşadım. Sen her zaman yıktın aşklarımı… Gücenme felek ! ben seni kalleş olarak tanıdım. Ben erken yaşta başladım sevmeye,sevdikçe sevdim, Ve ben her sevgide bin darbe birden yedim. Ulan felek!sen beni hep acılara ittin, Ve sen beni acılarımla bırakıp gittin. İlk aşk çağlarımdı,gönlüm denizler misali kabarmıştı, Nerden çıktın karşıma ? aldın benden aşkımı… Nice aşklar yaşadım;elemli,kederli veya |
Denizlerim vardı tükenmeyecek sandığım,
Özlenen umutlarım, sahile vuran hasretlerim Bir de köşede bekleyen ölüm, üçünü ayıramadım. Ceplerimde bir kaç resmin cüzdan arasında durur, Birde avuçlarımda şiirlerin kaldı senden geriye, Diyorum ki; Işığım olsan, güneşin yerine, Bir kez çıksan karşıma, görünsen bana diyorum Aşkın yüreğimde yaşayacak, Sevmelerin yitik olduğunu bile bile Belki de son kez, konuşuyorum Gözyaşlarımı derelere bıraktım,bitiyorum.. Sahillerindeyim, kumların |
Atamadım kalbimden seni kır çiçeğim
Rüyalarım sen,hayallerim sen,her şeyim sen Z or düşünmemek bir an bile ahu gözlerini Unut diyorsun bana ama mümkün mü unutmak seni Al içimden bu sevgiyi Allah’ım Resmine her gece bakıp bakıp ağlarım Zahmetli ve acı sevgiyi kalbe atmak Usandırıcı acıyı ekmeğe katmak (ömer faruk çatal) 27.05.2007 |
Unutmak kolay diyordun ya
Kolaymış meğer Unuttum adını,her kelimesini unuttum Dalga dalga savrulan saçlarını unuttum Kömür karası yaşlı gözlerini unuttum ben Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Yağmur altında gezdiğimiz sahilleri unuttum ben Bana ilk seni seviyorum dediğin O çay bahçesini unuttum ben Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Elini ilk tuttuğumda Yüzündeki o masumluğu unuttum ben Sarıldığımda ise Başımı döndüren gül kokulu,kokunu unuttum ben |
Sularım sessiz ...
Sularım durgun ... Martılar yğramıyor boş gönül limanıma Yanlızlığıyla suskun uçsuz bucaksız denizim Sensizliğiyle durgun Konuşamıyorum,ağlayamıyorum Çok garip ilk defa derin bir suskunluk içindeyim Düşünemiyorum Beynim uyuşmuş! Ellerim beynime inat Kalemimle dans edercesine yazıyo yazıyo ... Sonunu bilmeden! Benden başkasıyla düşlemektense seni Düşünmüyorum işte Hayalde kurmuyorum Bak hayalleriminde kabusu oldun! Nefret etmek istiyorum Edemiyorum! |
Yİne Beceremedİm Senden VazgeÇmeyİ...
DÜn Gece Yİne Yilldizlari Çekİp Üzerİme, Senİ DÜŞÜndÜm... DÜŞÜnmekle Kalmadim Kalbİmde Sana BÜyÜk Bİ Yer Hazirladim İÇİmdekİ Duygu Adi Herneyse Artik İÇİme SiĞmamaya BaŞladi KarŞiliksiz Olunca Daha Çok BÜyÜdÜ İÇİmde Sensİzlİk Benİ Daha Çok BaĞladi Tatli Sene Hakaretlerİn Bİle Senden VazgeÇmeme Sebep DeĞİller Bana Olan Nefretİn Bİle GÖzÜnde Acİz Olmak Canimi Acitan Şİmdİ Senİn İÇİn GÖzlerİmden Sel Akitiyorum HaketmedİĞİnİ Bİle Bİle... |
Gittin...
Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.