![]() |
Susuyorum
Yazmaz oldu kalemim Kalbimde birikir durur sözler Hissediyorum, dolaşıyorlar kanımda Dilimin ucundalar bazen ama dillenmiyorlar Bazen hatırlamak istemeyeceğim kadar uzağımdalar İçim harf yığını, cümleleşemeyen Sensizlikten yanan kalbimi kasıp kavuran Çığlıklarımı sessizleştirenlere inat Bedenimi harman yeri yaptım Dövdükçe nimet oluyor sözlerim, Sustukça hırçınlaşan sözlerdeyim. Gülay Yıldız |
Şairin Kadınından Anlatımlar -I-
Kelamı şairin; Silahı tüm bildiklerinin... Anlamlarını karıştırdım birbirine Harften ibaretler, Hepsi; Bir harf yığını... İçimdekiler sendekilerin tanımı Tanımlar manasızlaşmış, aklım karışmış Gözüme giren uykuya nispet Karışmışsın uykusuzluğuma Acımı derinleştiren göz kapağı sancısı adın Sancılarını yenip uyumakta aklım Bir adanın içinde yanlızlaşmak. Mevsimin adı bu; kış değil... Etrafını gözyaşı denizi doldurmuş İmgeler balıkları olmuş... Masasında yosundan bir şarap, Aşklı dizelerin; ekmek diye tuttuğu Gözleri senli hayallerle dansta Kocaman bir rüya kadını yüreğim artık Sana emanet kelimelerim ben gidiyorum Gözlerimi yola diktim sensizliği yaşıyorum aralık,2004 Gülay Yıldız |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.