![]() |
Başlık: 2.2.2002
ağır...ağırlaşıyor... yaklaşıyor...yaklaşıyor yine tanıdık, yüzüne bakılmadık alaca bir karanlık Savaş Aslan |
Başlık: 2.7.2002
savaşlar çocukların oyunlarını bozarken kılıçtan keskin kurşunları askerlerin hangi tarafın şarjöründe adaletli durur, kimin askerinin tetikteki eli, çocuklara umuttur ordular aynıyken ve aynıyken savaşlarına sebep bir gün o çocuklar kendi ordularını kurup oyunlarını bozanların saraylarına girecek Savaş Aslan |
Başlık: 2.3.2005
gözlerini aç ruhum şöyle kanatlarını gere gere, işte geniş ovaların...ve güllerin üzerinden denizlere kaç ruhum Savaş Aslan |
Başlık: 2.8.2003
seviyorum sımsıkı tutunmayı söylediklerinden bambaşka bir dala oradan konuşmayı seviyorum ben orada derimin altına dek kanarcasına korkmayı, o başka dalda aşık oldum ben insanlara ve dünyaya, tanıdım binlercesi arasından yüzünde gül ve umut taşıyanları, orada ve oradayım, başka bir şey istediğim başka bir şey söylediğim için, hâlâ bakın ne güzel anlaşıyor ağaçlar yıldızlarla yoldaşlar gece donuk, ve kurtarılacak milyonlarca pencere var Savaş Aslan |
Başlık: 2.8.2003/Nietzsche Anladığında
ve ben bu caddeden de çekip gideceğim sırtıma ayaz deye deye, gittiğim yerden de geçip gideceğim ömrümün ulaşabildiği en uzak yere hiçbir yere imzamı atmadan hiç kimsenin gözüne batmadan evrenin efendisiymiş gibi yaralı ve ağır… sürüleri ve çobanları terk edeceğim Savaş Aslan |
Başlık: 2.9.2002
karıncalar öldürsün beni ya da kendim, milyonlarcasını öldürdüm karıncaların haklarıdır, ama hiç insan öldürmedim Savaş Aslan |
Başlık: 20.08.2007
eskiden sahradan evimize kadar güneş vururdu şimdi sığınacak yürek bile bulamıyoruz eskiden çamur sadece çamurdu şimdi içinde yolumuzu bile bulamıyoruz bu yalnızca sizin marifetiniz bizim hünerimiz değil biz sadece hayatı uğrunda ölecek kadar güzel bulduk bulduğumuz her güzelliği elimizden alıp bizi öldüren siz oldunuz; oysa bizim uğrunda ölmeyi istediğimiz zaten hayattı. ama şimdi yaşıyoruz hem de ne olursa olsun büyük bir zevkle düşmanı olduğumuz her şeyin bir bir öldüğünü göre göre Savaş Aslan |
Başlık: 20.10.2003
katlanır ikiye üçe beşe şehrin beli katlanır, doğrultmak için binalarını, gövdelerini ve ekmeklerini insanlar ayaklanır, ve katlanır ayaklanmayanlar katlanır şehrin beli gibi bükük bir ömre ayaklananlar kanatlanır Savaş Aslan |
Başlık: 20.6.2001
söylenip duruyordu yangına dökülen su: üstüm başım kül oldu! Savaş Aslan |
Başlık: 20.5.2005
ve bir gömlek yakası değil ki insanın kalbi kirlendikçe yıkansın Savaş Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.