![]() |
Emanet Yama
yeşile keser intihar o kumral belli belirsiz dakik kalbim kumruya kesmiş bahar gözlerin mutluluk odası akik tane tane tanemsin herşeyim meyhane oluyorum adımlarım kumkapı ömür geçici görev boş vermiş izin kağıdı artım eksim sonsuz gündelikçim emanet yama gülüşler yüzümde |
Emel
emel soytarılıktır aşk kendine unutkan sen kendindeki dağa küskün belki kendini aramakla meşgul küskün akşam rüzgarı emellerimi sersem önüne güz yapraklarını hangi yağmurun ıslatır beni yar hangi esişin kanatır yüreğimi hangi kaldırdığın toz zerreciği dolaşır saçlarıma bembeyaz çöller gibi ben kendimi bırakıp dalacağım zamana arayacağım bende unuttuğun hayalini elde edemediğim yokluğunu bile belki de belki de seni bile aşmanın tutkusuydu bu belki de aştığım zaman ve yolun adıydı imkansızlık belki de anlaşılamamaktı bunun adı kumsuz bir çölde leylayı aramaktı beklemek belki de gördüğümüz birbirimiz değiliz aşktı belkide kandığımız siluetimizdeki haylaz düşüncesiz öncesiz ve sonrasız kana kana uzandığım pınar gözlerin miy di düşlerimde yoksa kandığım uykusuzluğum muydu senden gelip sana uzanan ey yar |
Engizisyon
kendimi sorguladım bakışlarının engizisyonunda orta çağ karanlığı hikayende ben kürek mahkumu gururlu meydan okumadır sana ulaşmak dürtüsü çarmıhta isa hicrette muhammed mahkumluğunda ben aşk |
Eriyen
ayrılığımızla geldik boynumuz bükük yağmurdan gayrısı yok derdimize çare |
Erken Bastıran Yağmura Benzememek
yüzüne karşı konuşmak gibi uçurumlu yalnızlık yanıbaşımda öğle yemeğinde işçiler umutlu taze ekmek evlere bakamam kapıları anımsamaktır anımsamayı ölümler içtimaya geçmiş içine kapanık değil mezarlık sana yazdım burada ve buradan başlayarak başkası gibi sinemalarda hep birbirimizi izledik koltuk numaralarımız aynı sen canlı canlı şiirim olurdun ben kopması filmin patavatsız aşkımızın makinisti de yok artık iş aş derdine girdik en çok yaz akşamları sonbaharda düşünceli ağaçlar gibi sonumuz ne desem içlenmiş patika yorulmuşluğu olursun sürüsüz çoban misali öyküsüz ağlamaklı hala sendeyim üzülme yol yakınken kolaydır benzememek erken bastıran yağmura |
Erken ve Gecikmiş
kırk yılın hatırına ayaktadır ağaçlar gibi susuşuna anlam veren fikrimin sılası tesellili sahnede renksiz yabancılı muntazam gösteri küstahça dudak büküşün geleceğin martılı tedirginliği sen yürürdün ben korkak ben hiçbirşeye gücü olmayan soytarı zahmetsiz acılarımızın önüsıra şarkımızı kim dinlese gülerdi bize kargalar bile gülerdi anılar camın ardında yağmur zerreciği yirmidokuz harfin yetmediği biçimiyle gözlerinin cumbasında çiçek olmak isterdim çocuksu erken aşkların gecikmiş sıradışılığı gibi gecikmiş ölümlerin erken acemiliğinde |
Eski Şarkıları Dinle
çocukluğunu hatırlamak istiyorsan eski şarkıları dinle sen benim hem çocukluğum hem eski aşkımsın şarkılarının yerine beni koy ya da şarkılar benim yerime geçsin ben nereye baksam hep aynı intizar gövdemden budamışlar seni artık daha gür fışkırır ayrılığım yerini beğenmeyen çiçeklere inat |
Eskimeyen
içine kapanmış evlerin iyimserliği bulanık yarınlara fit kazara çöker akşamın kirli tedirginliği kuşların yalnızlığına düşünerek geçirmek gibi zamanı seni sevmek rüzgara karşı çıkınımda buram buram yeniden dirilmesi ellerinin sulak kaçıncı aryamdı gelircesine gidişin mayıs akşamı bilsem nasıl anlatır yasaklanmış rüyalarımı yepyeni hüzünlerle sırdaş eskimişliğini sevdalı aldanmışlığımın döne döne bunu anlatıyorum zamana yani eskidikçe yenilendiğini bir aşkın |
Evet
ağaran gün ağırlaşır maskaralığında arayışların yollar ki natebessüm silinmiş yüzler kendine dönük sarışın bir canlılık birikir yorgunluğuna arayışlarının adımlarım sen mi yoksa ben mi adımlarınım baharın yaza sokulganlığıdır seni arama arzusu içimde |
Ey Aşk Korkuttuk Ölümü
karışık bir basitlik hayat aşk dolduruşa gelir ölümle dol dol ağla güncel beğenilerle harcanır aşk ürküt acımasızlığı arayarak gökyüzünü sırf çaresiz oldukları için sev serçeleri aşka yaklaşmanın sakin sorularında kal oyundışı sığ sularda kürek çekme hiç yalnız kalması olsun bir ölümün zaferi aşkın ey aşk korkuttuk ölümü tamamlanmamış tek yarımımdın sen de herşey gibi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.