![]() |
Özgür yaşamak
11 Aralık 2005 Rahat ve huzurlu yaşamak bana göre değil bu dünyada Ben kaybetmeye alışmısım hem ticarette hem aşkta Sefil olsun rezil olsun İsterse parasız pulsuz olsun Ama bu ahir ömrüm sadece benim ve hür olsun Hiçbir otoriteye boyun eymem Hiçbir güç yıldıramaz beni Hiçbir aşka eyvallah etmem Hiçbir kız yaralayamaz beni Ben atalarım gibi hür yaşarım At üstünde ok atmasamda Kalemimle özgürce şiirler karalarım Sinan Aydındağ |
Özgürlük
Dışarıda kocaman bir dünya 08/02/2004 Ve kuşlar cıvıl cıvıl ötüyorlar Bense akşam olsun istiyorum Özgürlük gelecek günlerde saklı,biliyorum Onun için bu ezaya,bu cefaya katlanıyorum Hep senin hayalinle,ÖZGÜRLÜK yaşıyorum yaşıyorum. Sinan Aydındağ |
Özlemdir bu
Arkadaş ben evimi özledim 16/12/2003 Anamı,babamı,yattığım odamı Abilerimi özledim,sonra dostlarımı Özgürlüğümü verin bana Sivildeki bütün haklarımı,sonra da Rakı soframı. Sinan Aydındağ |
Ruhum ve bedenim seni özlüyor
Sence bu yorgunluk sevgiden mi? sevgisizlikten mi? 27/09/2003 Yoksa sensizlikten mi? kaynaklanıyor Kafamdaki sorulara bir türlü cevap bulunmuyor Bu günlerde nedense gözlerim dalıp-dalıp gidiyor Galiba vücudum son nefesini veriyor Ne olur son anda olsa gel artık, Ruhum ve bedenim seni özlüyor,seni bekliyor. Sinan Aydındağ |
Saklıyorum kalbimde seni
Şimdi toros dağları kucaklamış beni 15/12/2003 Aksekide,aksekide düşünüyorum seni Zorda olsa bu askerlik be canım Her an saklıyorum kalbimde seni. Sinan Aydındağ |
Sen cehennemliksin
Ben burada hayatı kahredicem Sen orada gününü gün edicen Benim böyle kadere isyanım var. Bir hayat sönecek senin uğruna Umrunda olmadan gülüp geçeceksin Bir oyuncak daha bulup kendine Onunlada dalganı geçeceksin Sonra,sonra bir başkasının aklına gireceksin Unutma bunu sen cehennemliksin. Sinan Aydındağ |
Sen olunca
Aramak güzel şeydir, 13/04/2004 Aranan sen olunca Sevilmek güzel şeydir, Seven sen olunca Yaşamak güzel şeydir, Yaşayan sen olunca Unutmak acı birşey, Unutan sen olunca Gitmek dayanılmaz birşey, Giden sen olunca,giden sen olunca. Sinan Aydındağ |
Sen sen
06.Haziran.2006 Ellerime aldığımda soldurduğum gülümdün sen Terk edip giderken kahrettiğim günümdün sen Severken yaralarıma tuz basandın sen Sanki kanadıkça kanatmaya uğraşandın sen Bir gün gönül kapımı kapatıp gideceksin sen Bu aşkı bitireceksin, bitireceksin Ve öylece gideceksin sen, sen Sinan Aydındağ |
Sen sensizlik nedir bilir misin?
26 aralık 2004 Sen sensizlik nedir bilir misin? Bilir misin? her an dirhem dirhem çürümeyi Taşıya bilir misin? hasretin o ağır yükünü Söyle taşıya bilir misin? Her su içtiğinde,yemek yadiğinde ya da Uykuya dalıp gittiğinde Hiç bir tat almadan yaşaya bilir misin? Söylesene yaşaya bilir misin? Ben gün,her saat,her an bilki Bunları yaşıyorum Sensizliğin kanserine tutuldum Gün geçtikce çürüyorum Hepsi ile yaşamaya alıştım ama Gözlerinin ışıltısı olmadan yaşayamıyorum Be yaşayamıyorum Sinan Aydındağ |
Sen yalnızsın
18 agustos 2004 Yetmiş milyon içinde olsanda sen yalnızsın Bunca zaman sevsende sen yanılmışsın KEndini kandırmayı bırak hep sen aldanmışsın Doğru yerde ve doğru zamanda değişlsin be sinanım Senin gibiler tarih oldu gitti O devirler eskidendi bitti Sana tecrübelerin biliyorum ki yetti Daha aldanmazsın be sinanım Dersinki keşke sevmez olaydım Gözlerine gözlerine bakmaz olaydım Sonsuz uykuya dalıpta uyanmayaydım Biterdi acıların be sinanım. Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.