![]() |
Necm i
Oy,bizden değil bunlar değil degil a deeill delili var Bre foto çektir klibine donu çıkmış gazı aarley devidçocuk arkana ba khanla yedilermi seni sülük bacaklarına tırmanan entelengizasyon üç günlük mut eriyor markiz pastanelerinde belediyenin kapattığı mikrop 05 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Nerden bulmuş
Oo'cıgıl künefe Boşuna yastlanmışım Yasemin semaları buharlaşacak Bir bayandır umarım Öpülecek yanı,şiir Bende az Günâh çıkarmadım çatalına diyecem Söz açacam Uyar; vardı el kitap ti küçücük bi mısra Sevgiyle Sonsuzluğa Buradan kalkıyor El sallıyacakların 07 10 07 Jasmin Ramazan Mehmet Tanal |
Nnnn Hayırr; Nnnn evet
Sinemaya gitmemiştim henüz Ama bazı artistleri tanıyordum Golden cikletleri vardı İçinden vesikalık gibi Belgin doruk,Cüneyt Arkın,tanju korel,Ediz hun Biz onları biriktirip Pişti oynardik Arnavutköy'de tepede Belgin Doruğun bahçeli kocaman bir evi vardı ama hiç kendisini yakından görmemiştim Biz eğlence sokakta oturuyorduk Bir gün Cüneyt Arkın aaa film çeviriyor oldu O zaman sesini cılız bişiye,doktor sesine benzetmiştim yazlık sinema açılınca Hemen akşam evden topukladım Belki bende çıkmışımdır diye Afişler Kuru kahveci Asador'un duvarındaydı Cüneyt Arkın; ı okuyunca.. Gerçek Cüneyt arkın'ın sesi bu olmalıydı Nnnnn evet öteki ses, Doktorun Nnnn hayır Birde Yılmaz güney hatırlıyorum Süleymaniye'de Müftülüğün orada Sahnenin konusumuydu Vurulacaktı Elinde koca bir tabanca,motor deyince yönetmen Folyo çerçeveleri havaya kalkıp Işık yansıtıyorlar Ateş edildiğinde Yılmaz Güney vurulur Sokak lambasına sarılıp,koyu yeşil Etrafında yaralı dönüp hasmını vuracaktı Tiril bi delikanlıydı Beyaz takımları çekmiş Klasik saç traşı Çocukça azrail o olduğuna inanmıştım kaç senelerce 26 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Not Defterim
Sabah netameli kalktım Bir kırgınlık var üzerimde Motoru vizeye soktum Biraz kuyruk vardı Ruhsatı üzerime aldım Birde plaka,oh içim rahat İnternet haberlerinde gezindim Grip aşısının tam zamanıymış Doğru eczaneye Hava günlük güneşlik üç beş şiir kalemledim, Kolum biraz acıyor Çocukken daha çok hissederdim.. Tuttuğum yeni evin, Ufak tefek eksiklerini tamamladım Yanan ev ışıklarına baktım İnternetçiler uyumuyor herhalde Gülümsedim Moraldaş oldum 26 09 07 zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Nöbetçi şair
Şurdan bi kelebek uçsa Ramazan Ramazan Külüm silkelenecek halı bulsam Oturduğu yerde oturan a eşoğlu olsam Ramazan Ramazan Küfleri koklasam Ramazan seni bulsam ramazan Ramazan 27 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Nuh ve Dağ
Bu kum aluvyonlar Altınkum Tepelerinde gemi bağlama babaları Altın ida'nın bir ilişki buldum Turgut Uyar dizelerinde şiir düşmüşüm usa nasılda uymuşum Yaz sezonu denize girmek falan motor sürmek filan resim çekmek gibi; avuntusu emekli denizden Oh be diyebilmek.. bArbaros yokmu Tutuşturdu kalemi elime klavye buğün eşitlendi dünlere sanki =06 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Nurettin kaptan'ın spagettisi
Varınca italyan turist Dağ'ın başına bolu'da Erişte sofrasında bulur kendini İştahla; afiyet; ödeşmiştir Binerler sıpaya doğru mengen'e Varınca yine sofranın başına Ahali oruçludur İtalyan sorar yarım yamalak,nerede diye Ahali,sağa sola bakar tövbe tövbe Sıpa getti Sıpa getti Siii spagettii Ramazan Mehmet Tanal |
Nusret
Yıl bindokuzyüzonbeş Mayın döşer İster savaş ister barış Bu devir Senin de dediğin gibi Nusret Bindirmişler Gazide olmadınya Elin ayağın tutuyorya Bu yükler bu navlun Mersin'de Truva atı bile olamazdın İçinde sayğıyı yaşatanlar olmasa Geç oldu Tarihsel teşekkürler sana 23 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Olasıl lık
dünden yanan çıradan yarınları karşılıyoruz Güneşin altında Değişen bir şey yok Buna katılmalıyız Merkezler değişir yıldızın parlasın diye salladıkça keseni değişen; kefenin içindeki... ozon delinir onarılır bunlar önemli değil çocuklar! ! önemli olan sağlıklı çocuklar yetiştirmek.. Emaneti elden teslim etmek Ağacın dalındaki elma Trafikte yeşil olana Yavaş sürün Bi arabaya iki kız atıp Tır altına girmeyin İki kız olup Aşığınızı Çıldırtmayın seven kalp sensiz olamaz Sevenle oyun Varsın sen iddiaya amma Kumar olun ma Madem şeker alıyorsun bayramda Baba'na da inanma Damak tadına inan Nefsine ödüller ver İhtiyar olma Sözü geçmeyen eurolar gibi 03 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Ölümce Ölünüyormuş
Kitap gibi Kara Bir asmadığın kaldı,boğazına amuda kalkıp Tılsımlı bir geleceğin Limanında Ön sıralarda yer alan seçme öğrenci Oysa Zamanın sona erdirilmesi senin işin,değildi Beklemeliyiz suların durulmasını yamar belkiide Ozon'u delen,borcunu ödercesine Belkide kınına sokup kılıçları Bunu soruşturmalıyız Bırak parlamasın İhanet ettiğin güneşle 12 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.