![]() |
Hani
Hani kar yağdığında kavuşacaktık Hani okul yolunda buluşacaktık Hani sahil boyunda dolaşacaktık Hani kuytularda aşk yapacaktık Hani baharda düğün yapacaktık Hani nerede verdiğimiz sözler Yalanmış lakin hala inanıyorum |
Hani Sen Benimdin
Gittiğin günden seni sorarım Sustuğun yerden seni ararım Kapında durur sana ağlarım Hani sen benimdin eller aldı Bana sormadan kalbimi yaktı Boş bir kağıt gibi karaladı Hani sen benimdin eller çaldı Sazımın telleri ötmez oldu Bahçemin gülleri açmaz oldu Gözümün yaşları dinmez oldu Hani sen benimdin eller aldı Bana sormadan kalbimi yaktı Boş bir kağıt gibi karaladı Hani sen benimdin eller çaldı Sokaklar şimdi beni sevmiyor Gittiğin yere beni salmıyor Eskisi gibi selam vermiyor Hani sen benimdin eller aldı Bana sormadan kalbimi yaktı Boş bir kağıt gibi karaladı Hani sen benimdin eller çaldı ****(Türkü Formatındadır) **** |
Hasretim
Sabah ilk ışıkla uyandım yine Gerçi hiç uyumamıştım ki Bütün bir gece seni düşledim Semada en parlak yıldız misali Hayal ettim seni sevgili Göz kapaklarım açılmıyor Belki bir defa daha görürüm diye Hasretim biraz daha diner diye Toprağın yağmura olan hasreti Benim sana olan hasretim |
Hayat Akıyor
Geçen günlerim acı dolu Bir sonu bekliyorum sabırla İçimden kaçmak geliyor Ama saklanacak yer yok Bir ışık süzmesi yaklaşıyor Acaba yaklaşan ebedi huzur mu? Bir çocuk geliyor yanıma Elinde papatyalar ve sümbülle Köşeler benim hanem oldu Kuş sesleri aşk namem oldu Beyaz bulutlar ölümde kefen Seninle iken yorganım oldu |
Hayat Oyunu
Anılarda kalıyor yaşanılanlar Onlarda yetmiyor zaten Geçmişimiz bizimle gelmiyor ki Olduğu gibi kabul etsek hayatı Belki daha kolay olacak yaşamak Ya ben karmaşık yapıyorum hayatı Ya da hayat gerçekten karmaşık bir oyun Düşünceler içinde strateji arıyoruz Zaman gelip durup ağlıyoruz Bir türlü bu oyunun sonunu getiremiyoruz Zor evet ama güzel bir oyun bu Bazen eğlenceli oluyor bazen sıkıcı Ama her yönü ile düşündürücü Zaman kısıtlı ama yapacak bir şey yok An gelir ağlıyoruz, an gelir gülüyoruz En zoru da düşünceler içinde kayboluşumuz Hayat bu her şeyi ile yaşamaya değer Sanki başka bir şansımız mı var Karmaşık bir iplik yumağı ama güzel Geçmişi hatırlamakta buna dâhil Hatıralarımız olmasa idi ne olurdu? Oyunun kuralları hatıralarda saklı Üzücü olsa da unutmamalıyız anılarımızı. (Katkısı için Eda Türe'ye teşekkür ederim) |
Hayata Son Bakış
Hayata son bakışımdı belkide Seni bir defa daha olsun görmek istedim Karanlığa mahkum bir geçlik Sana tutsak bir aşık Ne seni kaybetmek istedim ne de hayatimi Rüya olsun dedim kendi kendime Gözlerimi yanımda olma umuduyla açtım yine Ama sen yoktun Hayata son bakışım oldu |
Haydi İmana
Uyan kardeş Hakka dön Azrail kapında bekler Senin canını o ister Zaman yok koş imana Bir vakit namaz kıl Sonra tövbe et Hüda'ya Bakma helal olmayana Zaman yok koş imana Al eline duvarda ki tesbihi Hu çeker zikir eyle Rabbi Ağlayarak yalvar Allah'a Zaman yok koş imana |
Hedef Ekmek
Sabaha az kaldı yine Kuş sesleri inletiyor Sanki güneşe sesleniyor Bir teyze telaş içinde Acaba istikamet nereye Belli o da ekmek peşinde Bir amca koşuyor sanki Elinde öğlen yemeği ile Belli o da ekmek peşinde Sokakta kediler çoğaldı İtler de köşeleri kaptı Belli onlarda ekmek peşinde Herkeste bir telaş var yine Savaşa gidiyorlar zalim eline Toprak değil hedef ekmek |
Hediye
Beyaz örtü üstünde yürüyorum Hava kuru ve olabildiğine soğuk Ben ise sanki hamamdaymış gibi terliyorum Kar üstüne ayak izlerim çok açık Ellerimden süzülen kanlar şerit çiziyor Yaralı, üzgün, pişman ve kaçak biriyim Siren sesleri beni takip ediyor arkamdan Bir ses var kulağımda hala kaç diyor Kaçayım ama niye? Suçum ne benim? Ellerimdeki kan nerden bulaştı bana Bir eksiklik hissettim ve o an anladım Kalbimi sökmüşüm sana hediye etmek için |
Hep Aklımdasın
Bu gece seni hayal ettim Sanki farklı bir şeymiş gibi Günün her anında sen varsın Her adımımda, her nefesimde Yatarken dualarımda sen varsın Uykumda rüyalarıma girmen için Resimleri öpüyorum her bakışımda Rüyalarımda ise san koşuyorum Tam elini tutacakken uyanıyorum Lanet okuyorum aydınlık sabaha Sensiz bir gün daha başlıyor yine Ta ki gece uykuya dalana kadar Unuttum sanma asla unutmam Seni Seviyorum Gece Güneşim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.